Search:

Type: Posts; User: corneliusV1999

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. Replies
    106
    Views
    25,806

    Did advance replacement RMA, still getting freezes with XMP enabled on A16 board

    Hi guys, just about given up.

    Did advance replacement RMA through ASUS customer support and they sent me an A16 board (??), which I assume is a new version?

    It still freezes and is unstable...
  2. Replies
    106
    Views
    25,806

    Unsuccessful rma -

    Hey all, I'm the OP of this thread.*

    I finally decided to pull the trigger and RMA the board last month. Just got around to installing it and testing it again, and I got THE EXACT SAME ISSUES. No...
  3. Replies
    106
    Views
    25,806

    This didn't fix it. Still can't pass an intel XTU...

    This didn't fix it. Still can't pass an intel XTU stress test with XMP enabled. Appreciate the help though. Any thoughts on what to do @Shamino?
  4. Replies
    106
    Views
    25,806

    This is good news! So you're completely stable...

    This is good news! So you're completely stable with XMP enabled? Any crashes since you posted this?
  5. Replies
    106
    Views
    25,806

    Neither 0703 nor this one fix my issue. I can...

    Neither 0703 nor this one fix my issue. I can boot into windows just fine, but once I set the ram at the rated speed (using XMP), the computer is unstable and can't pass a stress. Thank you for...
  6. Replies
    597
    Views
    99,064

    z490i strix has problems

    Hi!
    I was wondering if any of you guys at ASUS are aware of the issues many people are having with the Z490i Strix. Let me link you to many threads:...
  7. Replies
    106
    Views
    25,806

    ROG ASUS Z490-I Strix has issues!

    System only stable with one DIMM installed, doesn't matter which RAM stick I use and doesn't matter which slot I use.
    System unstable at XMP speeds, no matter how much I try to play with the BIOS...
  8. I have had the exact same issues as you and as it...

    I have had the exact same issues as you and as it seems a few others have been having. Unstable XMP with both sticks of RAM installed, but runs perfectly fine with only one. I've finally got around...
Results 1 to 8 of 8