Search:

Type: Posts; User: Saltgrass

Page 2 of 5 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.02 seconds; generated 45428 minute(s) ago.

  1. My system is up and running, 2 TB Samsung 970 EVO...

    My system is up and running, 2 TB Samsung 970 EVO Plus. It was recognized immediately and showed no sign of any problems.. If it makes any difference, I am running 2 memory modules of 16 GB each,...
  2. Just in case it might happen again, there was...

    Just in case it might happen again, there was another thread where the fans and lights were staying on. The OP's explanation is below along with the link to the thread..

    fixed- it was a hanging...
  3. Well, I was told the drive would arrive today,...

    Well, I was told the drive would arrive today, Wednesday. As of 9 PM, UPS has not delivered the drive or have provided me with an updated arrival date. I will post back, whenever I get the drive...
  4. I went ahead and ordered drive so it should be...

    I went ahead and ordered drive so it should be available Wednesday.. The drive is a little different in that it has more memory layers so perhaps something isn't behaving. If there is a problem...
  5. Any updates regarding your drives..? If you...

    Any updates regarding your drives..? If you were going to keep those for another couple of weeks, I would get one like that to try..

    I remember when I installed my 970. I am going to bring...
  6. If a drive was going to work, it should just...

    If a drive was going to work, it should just work. Since you have gone through all that trouble and have not found a fix, I agree, having two bad drives is not likely.

    I checked the controller on...
  7. I have looked at two systems with ax Wi-fi cards...

    I have looked at two systems with ax Wi-fi cards and both show the same thing. Link speeds for 5G are 2402/2402 and for 5G_Gaming, 1201/1201.

    I have a Dell Gaming laptop and it came with a 1x1...
  8. I set my system on the 160 MHz bandwidth and get...

    I set my system on the 160 MHz bandwidth and get 2400/2400 Mbps link speeds, possibly not actual, just indicated. As far as one being faster than the other, right now I am showing the second on 50%...
  9. Replies
    32
    Views
    5,118

    Well, I upgraded the firmware today because I...

    Well, I upgraded the firmware today because I wanted to try WPA 3.. I noticed warnings about using it related to the AI mesh devices.

    My system also did not pick up the firmware update as it...
  10. Are you using the router with an AX (WiFi 6)...

    Are you using the router with an AX (WiFi 6) Wi-Fi card? My link speed is 2402/2402 Mbps so I am pretty happy with it..

    Signal strength strong? The 5 GHz bands don't have the range the 2.4...
  11. You are pretty fast on the trigger with sending...

    You are pretty fast on the trigger with sending them back. I am running a 970 Pro on my system and it works fine although it is only a 1 TB model. I am also not running the i9 processor, although I...
  12. I just installed the last update from the ASUS...

    I just installed the last update from the ASUS site and the virtual mixer is gone, but I would like to have a decent mixer.. The basic one doesn't seem to do much.

    Does anyone know what the...
  13. The Win 10 Insiders Builds have comments about...

    The Win 10 Insiders Builds have comments about upgrades failing if a Wireless xBox controller is attached to the system.. They do appear to be aware but it may take some future update to correct the...
  14. I noticed, on my system (not Apex) that the Win...

    I noticed, on my system (not Apex) that the Win 10 Insiders build, on the updates page has a link for View Optional Updates. The description states if you are having problems you might try this...
  15. I turned off Windows Fast startup and the system...

    I turned off Windows Fast startup and the system booted and showed the logo and spinning dots.. The Q code shows A0, which is what I am used to on my Z370 board..

    On the 370 board, Fast Startup...
  16. Q code 40 is "System is waking up from S4 Sleep...

    Q code 40 is "System is waking up from S4 Sleep State" which is hibernation. Fast boot mode in the Bios may be different than Fast Startup in Win 10. I will go through my Bios settings to see if...
  17. It is normal for these systems.. The only reason...

    It is normal for these systems.. The only reason I know is because my system was taking about 3 seconds to the desktop when I pressed the power button after shutting down from Windows.

    I saw the...
  18. I just went and checked the specifications on the...

    I just went and checked the specifications on the card and it does not appear to support Win 10.. That may just be an out of date listing, but do you know it actually does support it?
  19. It is strange, the exact same thing is happening...

    It is strange, the exact same thing is happening with the new Z490 boards. No driver available, for some reason will enable those exact same devices.. I suppose it will take some time for the folks...
  20. I am not running any additional sound devices on...

    I am not running any additional sound devices on my system but my board seems to be running normally except no drivers for a PCI device and SM Bus controller. Sound devices can be problematic.. Any...
  21. Replies
    10
    Views
    823

    Well, new motherboard is up and running. So far...

    Well, new motherboard is up and running. So far with the Liquid CPU cooler the process shows 91 degrees F with around 9000 RPMs on the AIO pump.

    Initially, the Driver for the Intel Ethernet would...
  22. Replies
    29
    Views
    6,923

    I suppose you are linking to the Intel ME drivers...

    I suppose you are linking to the Intel ME drivers because you are aware the ones downloaded from the normal site do not seem to work?

    Right now I am showing PCI Device and SM Bus Controller have...
  23. Replies
    10
    Views
    823

    I have run into a little bit of a problem. I got...

    I have run into a little bit of a problem. I got a Cooler Master MasterCase H500M. I also had a Cooler Master Liquid Pro 240.. My problem is, when I assemble the liquid cooler as instructed and...
  24. Replies
    10
    Views
    823

    Ok, thanks for the assurance on the cooling, I...

    Ok, thanks for the assurance on the cooling, I will use the one I have available.

    I got a notice the 10th generation Intel processors was available for preorder. I immediately went to the site an...
  25. Replies
    10
    Views
    823

    I don't overclock but I do have a liquid cooler I...

    I don't overclock but I do have a liquid cooler I wanted to use, just needed to confirm it would work with the LGA 1200. The Cooler manufacturers have not yet added the compatibility for 1200 to...
Results 26 to 50 of 110
Page 2 of 5 1 2 3 4 5