Search:

Type: Posts; User: boscacci

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. After 6 days of flawless working, today the...

    After 6 days of flawless working, today the (third sample) mobo decided to stop working: error code 94 (vga bios failure). I spent 3 hours to reseat everything, swapped with another gpu, ram, cables,...
  2. So, the new sample seems to behave better: so...

    So, the new sample seems to behave better: so far, no shuts down and even the chipset temperature seems to be quite lower.

    I followed the suggestions to not overtight the AIO screws.

    Finger...
  3. Thanks for all your suggestions: new mobo sample...

    Thanks for all your suggestions: new mobo sample just arrived, I will keep you updated :)
  4. Thank you, I will try: may I ask why to try this...

    Thank you, I will try: may I ask why to try this ? Something wrong with excessive pressure on the CPU socket ?

    PS: I'm using the original Mobo backplate

    PPS: yes I'm using DOCP 3200, but I...
  5. I always use both the two E-ATX 8 pin connectors...

    I always use both the two E-ATX 8 pin connectors in the top left + (just to try once) the additional connector on the right side of the board, specific for the pci-e slots.

    Yes, I put the ram...
  6. CROSSHAIR VII EXTREME keeps shutting down while in BIOS

    Hi there!

    It's about 10 days that I'm trying to build my new rig with the Ryzen 5950x and the brand new Crosshair VIII Extreme: I come from an Intel 7980XE and I build PCs myself since 1995...
    ...
  7. Replies
    74
    Views
    14,545

    This BIOS 3006 is just a disaster.

    This BIOS 3006 is just a disaster.
  8. Replies
    11
    Views
    1,932

    I tried, multiple times, a CMOS reset via the...

    I tried, multiple times, a CMOS reset via the physical button on the mobo. In one attempt, I resetted the CMOS and left everything on default. In any single case, Windows 10 responded with stuck...
  9. Replies
    11
    Views
    1,932

    Same issue with an Apex and a 7980xe Reverted...

    Same issue with an Apex and a 7980xe

    Reverted back to bios 2002 and everything is fine again.
Results 1 to 9 of 9