Search:

Type: Posts; User: match69

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: .rbr file

    by match69
    Replies
    11
    Views
    12,779

    Hi to All, I also have a Rog...

    Hi to All,
    I also have a Rog motherboard, the ROG Asus Crosshair 6 Hero and the option to upload the .rbr file is greyed out. Any help would be appreciated.
    Mark.
  2. Replies
    5
    Views
    285

    Hi UltraNEO, thanks for your help. I only have...

    Hi UltraNEO, thanks for your help. I only have one loop and both pumps are in the same pump top in series. I agree that if I had two loops it would make perfect sense to run them independently on the...
  3. In

    Hi there, I don't have those particular components but you said that you plugged the HDMI cable into the motherboard? As far as I am aware, correct me if wrong but the Amd 5 2600 doesn't have...
  4. Asus Crosshair 6 Hero and slow Samsung 970 evo NVME drive possible fix

    Hi All,
    I have had a problem with a slow Samsung M.2 drive on my Asus Crosshair 6 Hero. I could only manage 800MB read and write speed. I thought I had tried everything in BIOS but having...
  5. Replies
    5
    Views
    285

    Hi UltraNEO, thanks for responding. My...

    Hi UltraNEO, thanks for responding. My motherboard is an Asus Crosshair VI Hero (C6H). Yes, it has got a water pump header but it is a single 4 pin connexion. I thought for quite a while how to ...
  6. Replies
    5
    Views
    285

    Dual Laing DDC at 20,000 rpm

    Hi All,
    I am using an Asus C6H and two Laing DDC pumps in series in an aquacomputer dual top. The pumps are connected to 12v and the sense wires are connected to Cpu and Cpu opt. Using...
  7. Replies
    2
    Views
    367

    hi dj5436, Don't know if this will help but I...

    hi dj5436,
    Don't know if this will help but I found out that the top gfx slot on the Asus crosshair hero vi (yes, I know it's different), has issues with the M.2 slot. I run 2 970s in SLI and with...
  8. Crosshair hero vi, GTX970 Sli and slow Samsung 970 evo 512G

    Hi All,
    I finally managed to install my 970 evo. On my first attempt there was a conflict with my Sli setup. I looked into BIOS but I'm not that familiar with the more advanced settings. I...
Results 1 to 8 of 8