Search:

Type: Posts; User: F0x135

Page 4 of 6 1 2 3 4 5 6

Search: Search took 0.00 seconds; generated 44576 minute(s) ago.

  1. Z370-F Power on from cold boot doesn't enter POST

    Hi all,

    This happens 1 out of every 5 boot, usually from cold. I have to force a shutdown and boot again for it to go into post.

    I have attached a speaker to hear the beeps codes to the z370-F...
  2. Replies
    18
    Views
    3,339

    I was going to say, your card probably isn't...

    I was going to say, your card probably isn't idling. GPU Tweak or Afterburner can also give you feedback on this.

    I've got the same case and thinking about the Deepcool Captain, how do you find...
  3. Replies
    13
    Views
    2,325

    Did you clean out the registry when you rolled...

    Did you clean out the registry when you rolled back to the older version? I always clean out the reg when unsitalling Asus software as they leave behind many things and often conflicts. Use CCleaner...
  4. Your link goes to all bios version including the...

    Your link goes to all bios version including the later0614.

    Honestly, i would grab that instead. I went from bios 0606 to 0612 - performance difference was night and day.

    Again, do not go for...
  5. Replies
    41
    Views
    14,595

    Just happened, noticed it this morning. ...

    Just happened, noticed it this morning.

    Claymore connected to USB2 ports at the rear of the z370-F.
  6. Replies
    41
    Views
    14,595

    I can't say if removing the tenkeys is what's...

    I can't say if removing the tenkeys is what's caused it - but it's the only change i've made since the update.

    I remove the tenkeys when i don't need it - i do some VFX Compositing and Editing in...
  7. Replies
    41
    Views
    14,595

    So after a week with the new firmware updates of...

    So after a week with the new firmware updates of the CLaymore, i've now come across the 'it wiped my profiles!' scenario.

    Any ideas why it does this?

    The only thing i can think of that's...
  8. Replies
    182
    Views
    42,382

    Some users in the past have reported the RGB...

    Some users in the past have reported the RGB connection behind the VRM had come lose, maybe same thing with you?
  9. Replies
    41
    Views
    14,595

    Same thing for me, the Claymore remembers the...

    Same thing for me, the Claymore remembers the last profile right from peressing the power button after shutdown and carries through past the windows logon screen. So no, i cannot replicate it either....
  10. Replies
    41
    Views
    14,595

    Hey Lighbringer, not a fix but the shortcut to...

    Hey Lighbringer, not a fix but the shortcut to the saved profiles works without having to launch Armoury: Fn+1/2/3/4/5
  11. Replies
    3
    Views
    1,125

    This is a topic that's covered plenty already...

    This is a topic that's covered plenty already guys, use the search function.
  12. Replies
    41
    Views
    14,595

    Man sad to see it didn't work for you. I...

    Man sad to see it didn't work for you.

    I forgot to mention a step, I DIDN'T USE the LiveUpdate button when i managed to upgarde versions.

    But that from Armoury v2.04.07.

    My steps were:
    ...
  13. If the right arrow isn't working WITHOUT having...

    If the right arrow isn't working WITHOUT having to press Fn, that's a faulty key in a sense that it's not working as it should.

    I would RMA that, especially if it can be replicated by the guys at...
  14. Replies
    41
    Views
    14,595

    I had to roll back to version Armoury version...

    I had to roll back to version Armoury version 1.02.26 as i wasn't get the keypad firmware1.03.00 to detect. I was also having trouble getting the 80% version updated.


    After reconnecting the...
  15. Replies
    182
    Views
    42,382

    Yeah i thought about that as well but i made sure...

    Yeah i thought about that as well but i made sure to check the arrow was pointing to the 12v when i plugged it in. I'll check when i get home thanks for answering mate.

    Edit: As i suspected i had...
  16. Replies
    182
    Views
    42,382

    New Aura issue: I installed a Deepcool RF120...

    New Aura issue:

    I installed a Deepcool RF120 RGB as an exhaust fan and plugged it into RGB_HEADER_2 via a Phanteks 4-pin Adapter.

    Calibration of RGB_HEADER_2 shows correct color, Red is Red...
  17. Replies
    41
    Views
    14,595

    Thanks Master C. I was the one that reported...

    Thanks Master C.

    I was the one that reported the custom lighting profiles not working on the CLaymore, I can confirm that it works fine now.

    Thank you for the fix Asus!
  18. Thread: Very Slow Boot

    by F0x135
    Replies
    14
    Views
    12,513

    Try disconnecting all drives except the OS. ...

    Try disconnecting all drives except the OS.

    Also, what's the boot time like if you boot into safe mode?
  19. Replies
    7
    Views
    3,389

    I went and removed AIsuite and GPU tweak, mostly...

    I went and removed AIsuite and GPU tweak, mostly because i prefer manual contol via BIOS, and prefer the OSD of Afterburner.

    But i have found there's no way to separately control the fans...
  20. Thread: Very Slow Boot

    by F0x135
    Replies
    14
    Views
    12,513

    I had happen to me at the start of the year. Boot...

    I had happen to me at the start of the year. Boot times getting slower and slower eventually reaching the point of 5+ minutes, on a brand new 8700K.

    Found it down to one of my old archive HDDs was...
  21. Replies
    91
    Views
    49,686

    I posted this in the mice thread cause i'm an...

    I posted this in the mice thread cause i'm an idiot, but:

    I can confirm the Custom lighting effects now work on a Rog Claymore.

    Thanks for the update Asus! Also got the KP version to 1.03.00
    ...
  22. Replies
    2
    Views
    919

    It's exactly this. Same thing with CPU...

    It's exactly this. Same thing with CPU overclocking.

    My 1080Ti can barely manage to hit 1.9. But that doesn't bother me in slightest. This card is still beastly and and so what if all it's lacking...
  23. Thread: Deleted

    by F0x135
    Replies
    153
    Views
    167,118

    I can confirm the Custom lighting effects now...

    I can confirm the Custom lighting effects now work on a Rog Claymore.

    Thanks for the update Asus!
  24. 56,6 is a weird temp for the fans to start...

    56,6 is a weird temp for the fans to start spinning. I had managed to get mine to finally switch off once installing GPUTWEAK, and noticed the default is 60C for the fans to start spinning. Maybe...
  25. Replies
    91
    Views
    49,686

    I haven't checked the connection, but you'd...

    I haven't checked the connection, but you'd assume it'd be correctly plugged in for me to type! I'm at work now so i'll check when i get home.

    I did try however, to manually update to .07 via the...
Results 76 to 100 of 132
Page 4 of 6 1 2 3 4 5 6