Search:

Type: Posts; User: Malkan

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,912

    My Asus z270i Strix caught on Fire today.

    My z270i Strix caught on fire today.

    Story; My PC died late last night, abrupt shutdown and would not start again, it was a clicking noise from my PSU Corsair AX1200i when i tried to start it...
  2. Replies
    3
    Views
    1,873

    If you would have looked on the next page on this...

    If you would have looked on the next page on this forum you would have found this;*https://rog.asus.com/forum/showthread.php?92032-Asus-Strix-Z270i-Issues-Red-CPU-LED - 6 page thread about it the...
  3. Replies
    95
    Views
    62,144

    The new bios made the coldboot bug even worse for...

    The new bios made the coldboot bug even worse for me. Now it happens om EVERY restart/start. Going back to 0607. Even with my relaxed timings, i cant boot. Im so close to giving up and ordering...
  4. Replies
    95
    Views
    62,144

    Any update on this issue yet Asus? Bios coming...

    Any update on this issue yet Asus? Bios coming soon?

    Lots of others having pretty much same issue on Asus boards; http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=149795

    + the people in this thread!
  5. Replies
    95
    Views
    62,144

    I really thought my issue was resolved with...

    I really thought my issue was resolved with relaxed memory timings, sa/io voltages. Ran 40 hrs in total of memory testing and a lot of cold boots. But today the issue appeared once again with the CPU...
  6. Replies
    95
    Views
    62,144

    Didnt the memory settings work for you? No issues...

    Didnt the memory settings work for you? No issues anymore for me, done probably 40 hrs of stress test and 30+ coldstarts but i guess your memory could need different voltages/timings then mine did.
  7. Replies
    95
    Views
    62,144

    I highly doubt it since we both have different...

    I highly doubt it since we both have different PSU's but had identical issues. Have others with the evga psu reported issues?
  8. Replies
    95
    Views
    62,144

    Perfect! Been running another 20hrs of...

    Perfect! Been running another 20hrs of HCI-Memtest, perfect stable for me. I even lowered the SA Voltage to 1.20 :)
  9. Replies
    95
    Views
    62,144

    16 on the first row in the Dram-timing section in...

    16 on the first row in the Dram-timing section in bios and 18 on the 2nd row
  10. Replies
    95
    Views
    62,144

    I think mine is fixed, seems to work fine now....

    I think mine is fixed, seems to work fine now. Been running Aida64 System memory test (with CPU/FPU/Cache) for 19 hours + 10x Cold starts without problem.

    Disable xmp, set to manual + DDR4...
  11. Replies
    95
    Views
    62,144

    I turned XMP off, manually changed to 3000 mhz,...

    I turned XMP off, manually changed to 3000 mhz, set Dram volt to 1.35v and SA/IO Both at 1.25, 16-18 timings. 9 hrs stress test passed so far, will keep it running for another 12hrs to make sure....
  12. Replies
    95
    Views
    62,144

    Yeah i can imagine that most people fall in that...

    Yeah i can imagine that most people fall in that trap, myself included ^^

    Testing 16-18-18 with 1.15v SA/IO, 40 min passed so far. Will try turning pc off completely and removing the power cord...
  13. Replies
    95
    Views
    62,144

    Alright, now try running only System memory...

    Alright, now try running only System memory without CPU/FPU/CACHE, should produce error after a while. Yeah the test goes all red.



    Ok, sounds strange that they should not work as is but i will...
  14. Replies
    95
    Views
    62,144

    I got the same memory kit CMK16GX4M2B3000C15,...

    I got the same memory kit CMK16GX4M2B3000C15, should not Corsairs memory be supported on a Asus board? Seeing how popular Corsair are.. Any suggestions about voltages and timings to try?

    Edit;...
  15. Replies
    95
    Views
    62,144

    Yeah thats my exact issue!!! Bios safemode a few...

    Yeah thats my exact issue!!! Bios safemode a few times aswell. I ordered a new cpu and memory today before i saw your reply, that was a *waste.. Happy that you posted, thank you! Sucks that we have...
  16. Replies
    95
    Views
    62,144

    Asus Strix Z270i - Issues, Red CPU LED..

    Hey,

    So i built a new PC a few days ago and today when turning it off and moving it to a new desk, issues occured. (Rarely turn my pcs off). After having it moved to the new desk, i plugin all...
  17. I ended up using a mini-usb to normal usb2 cable...

    I ended up using a mini-usb to normal usb2 cable and connecting it at the back of the mobo, works perfect actually, never thought it would work but it does :) Even see my ax860i in corsair link!
  18. Thanks guys! I will order one of those and...

    Thanks guys! I will order one of those and hopefully it will work :) Solved it by connecting the H100i fans to the included Fan extension card that comes with the Impact! But regardless, i want...
  19. Asus Impact VIII Z170 + Corsair link? No USB 2.0 header?

    Hello! First post here, hopeful that someone can help!

    So i got this motherboard today, started to build the new PC but when i was about to connect my good old H100i to the USB 2.0 header, it is...
Results 1 to 19 of 19