Search:

Type: Posts; User: stmarci

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I ran it for an hour and nothing. Also the error...

    I ran it for an hour and nothing. Also the error did not show up at all since then. I also flashed the latest BIOS (1405). Let's hope it's gone forever.
  2. RAM is running with its factory XMP profile,...

    RAM is running with its factory XMP profile, 3200MHz (CL16), otherwise nothing is overclocked.

    I was running Windows "Balanced" profile though, now I updated the to the latest chipset drivers and...
  3. Corrected machine check error on BIOS 1404

    Hi,

    With the Prime X570-PRO flashed to the latest BIOS (1404) all my WHEA-related issues seemed to have been solved, until I found that a couple of days ago I had a different kind of WHEA error in...
  4. Hi, I can see there is a new bios versioned...

    Hi,

    I can see there is a new bios versioned 1404 on the ASUS servers.

    Has anyone tried it? Supposed to fix issues with RAMs. i personally had no problems with 1403 but it’s gone from the...
  5. I also flashed the latest BIOS and looks like the...

    I also flashed the latest BIOS and looks like the errors are gone.
  6. New BIOS is out

    New BIOS is out for Prime X570-PRO! https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X570-PRO/PRIME-X570-PRO-ASUS-1403.zip

    Has anyone tried it?
  7. Thanks a lot! Your experience with ASUS support...

    Thanks a lot! Your experience with ASUS support was better I guess. My request got immediately closed down with fake responses a few times then when they finally gave up my trials someone recommended...
  8. Glad it worked for you too. I also posted on...

    Glad it worked for you too. I also posted on Reddit regarding my experience with Linux (Ubuntu 19.10). I did not get any errors/warnings in the kernel log also while running Heaven Benchmark....
  9. Workaround?

    I think I've managed to accidentally find a workaround. I'm still testing but it seems that I don't get any WHEA warnings when Fast Boot is enabled. So basically when I enable Fast Boot in my BIOS...
  10. I didn't get the issue with the Basic Display...

    I didn't get the issue with the Basic Display Adapter. It started generating the event log entries as soon as the display driver is installed. What do you mean by "it because ASUS missed the option...
  11. No, unfortunately it didn't help although I gave...

    No, unfortunately it didn't help although I gave it a try. This is a hardware error, it won't be solved by reinstalling different kinds of software although it is possible to circumvent the problem...
  12. Hi, I'm having the exact same problem with a...

    Hi, I'm having the exact same problem with a Ryzen 7 3700X and an Asus Prime X570-Pro (BIOS 1201, Agesa 1.0.0.3 ABBA). Video card is an RTX 2070 Super (Asus ROG Strix A8G Gaming), memory: G.Skill...
Results 1 to 12 of 12