Search:

Type: Posts; User: Dkenan

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    162

    In my oppinion you are well within perfect...

    In my oppinion you are well within perfect voltage ranges:

    PSU Tolerance Table
    Voltage Rail Tolerance Minimum Voltage Maximum Voltage
    +3.3VDC 5% +3.135 VDC +3.465 VDC
    +5VDC 5% +4.750...
  2. Thread: Deleted

    by Dkenan
    Replies
    17
    Views
    4,359

    Does Hardware-Accelerated GPU Scheduling work...

    Does Hardware-Accelerated GPU Scheduling work with nvidia drivers or is this only for the wdd?

    Thanks
  3. It worked, thank you so much for this MoKiChU. ;)

    It worked, thank you so much for this MoKiChU. ;)
  4. Hi, I have the Maximus XI Formula, which...

    Hi,

    I have the Maximus XI Formula, which drivers should I use?

    Thanks
  5. Replies
    28
    Views
    5,212

    Aura - Livedash Issue

    I have Aura 1.06.17 installed, does anyone know which Livedash version works with this Aura version?

    Thank you
  6. Replies
    11
    Views
    7,236

    No it hasnt.

    No it hasnt.
  7. Thread: LiveDash

    by Dkenan
    Replies
    5
    Views
    705

    Hi, I did a fresh install of all drivers and...

    Hi,

    I did a fresh install of all drivers and apps, and managed to get Livedash app to work.

    Now I have a new issue. Namely, Lightservice.exe takes 20-30% of my CPU most of the time. It drops...
  8. Hi, My Livedash app wont even start, it says...

    Hi,

    My Livedash app wont even start, it says "Asus device no found !!".

    I do have iCUE, CAM and Aura installed.
  9. Thread: LiveDash

    by Dkenan
    Replies
    5
    Views
    705

    Hey, Thank you for your reply. All the...

    Hey,

    Thank you for your reply.

    All the hardware is recognized, I installed everything in order.

    Which drivers would you recommend I reinstall?
  10. Thread: LiveDash

    by Dkenan
    Replies
    5
    Views
    705

    LiveDash

    Hello,

    First time builder here.

    I have an Maximus XI Forumla mobo, and I cant get the livedash oled app to work. It shows "no asus device found" when I try to open it.

    I have AI Suite 3...
Results 1 to 10 of 10