Search:

Type: Posts; User: Funtik

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Updating ryzen master resolved the issue. Thanks.

    Updating ryzen master resolved the issue. Thanks.
  2. ROG HERO /w 5900x here. Since updating to 3401...

    ROG HERO /w 5900x here.

    Since updating to 3401 ryzen master is showing all readings as N/A.
  3. Replies
    16
    Views
    5,689

    I installed pci e usb expansion card as a...

    I installed pci e usb expansion card as a temporary solution.
    I also ordered another motherboard to test out as some people are reportedly are not having this issue Â*
  4. https://www.reddit.com/r/Amd/comments/k8mtes/pcie_...

    https://www.reddit.com/r/Amd/comments/k8mtes/pcie_gen_4_causes_usb_problems_on_b550x570/
  5. change PCI-E from auto to gen 3 and let me know...

    change PCI-E from auto to gen 3 and let me know if that resolved your issue
  6. Replies
    5
    Views
    3,406

    PCIe Gen 4 causes USB problems on B550/X570

    I have been having issues when I upgraded to 3080 last week and could not pinpoint what exactly until I found the following thread on reddit:
    ...
  7. Replies
    269
    Views
    32,041

    Looks like a windows registry issue. I installed...

    Looks like a windows registry issue. I installed fresh windows on sprare hard drive and everything works fine.
  8. Replies
    269
    Views
    32,041

    I upgraded to 2502 last week on the X570 Hero,...

    I upgraded to 2502 last week on the X570 Hero, 3900x and 4 sticks of g skills trident z ram. Everything working smoothly.
    Received the 5900x today, installed it and lost control of aura sync and my...
  9. Replies
    269
    Views
    32,041

    got the 2502 running with 4 dimms. No issues so...

    got the 2502 running with 4 dimms. No issues so far with exception that when I SHUT DOWN the computer the lights are still on and FANS go into 100% mode.
    Motherboard is showing code 00 - not in use....
Results 1 to 9 of 10