Search:

Type: Posts; User: daddy_4rime

Search: Search took 0.00 seconds; generated 1 minute(s) ago.

  1. Replies
    21
    Views
    824

    ASUS has approved RMA for this Motherboard. Wa...

    ASUS has approved RMA for this Motherboard. Wa not able to fix the issue.
  2. Replies
    21
    Views
    824

    No way to change the PEG Port Link Speed stuck in...

    No way to change the PEG Port Link Speed stuck in PCIEX16_1 - x8 and PCIEX16_2 x4, only dropdown menus that can be changed are Auto, Gen1, Gen2, Gen3. Ive tried all possible combinations. Does not...
  3. Replies
    21
    Views
    824

    Thanks for your reply. I will double-check...

    Thanks for your reply.


    I will double-check the PEG Port Config. not sure what exactly is off and how it affects the link speed but will check and research some more. Thanks for that tip.
    The...
  4. Replies
    21
    Views
    824

    Thank you for all your help, truly appreciated. ...

    Thank you for all your help, truly appreciated.

    Not using a riser.
    Just swapped VGA1&2 for VGA 3&4 and the problem is still there.
    At this point, I think its the motherboard that needs to be...
  5. Replies
    21
    Views
    824

    Thanks for your reply. I do not have anything...

    Thanks for your reply.

    I do not have anything in the PCIEX16_2 slot. When I reseated I made sure that the tag for the port "clicked" to ensure that the card was properly inserted. Still showing...
  6. Replies
    21
    Views
    824

    Very interesting, the image and screenshot you...

    Very interesting, the image and screenshot you sent I do not have. is it possible that the BIOS update has messed something up? Please see my screenshots of the areas in question....

    Thanks...
  7. Replies
    21
    Views
    824

    I have removed the M.2_2 drive and reset all bios...

    I have removed the M.2_2 drive and reset all bios settings to default and the GPU is still saying its x8 for the link speed. So no change. I do not believe that the M.2 slots are going through the...
  8. Replies
    21
    Views
    824

    Thank you for replying, unfortunately I do not...

    Thank you for replying, unfortunately I do not know where to set the speed of this. Checked everywhere and cannot find that setting. Any idea?
  9. Replies
    21
    Views
    824

    Thanks for your reply. I have gone through...

    Thanks for your reply.

    I have gone through every advanced tab and page in the bios and cannot see where the link speed can be adjusted. I can change the type of connection; Auto, Gen1,Gen2, Gen3...
  10. Replies
    21
    Views
    824

    I have never seen it run at x16 and the CPU is...

    I have never seen it run at x16 and the CPU is not delidded.
  11. Replies
    21
    Views
    824

    GPU Stuck in x8 ONLY on PCIEX16_1

    I've recently updated BIOS to 1302 because GPU was running at x8 in the PCIEX16_1 slot. After update BIOS, GPU-Z and CPU-Z all still show that it runs PCI-E 3.0 @ x8. Running GPU-Z render test or...
Results 1 to 11 of 11