Search:

Type: Posts; User: RG_Alien

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    718

    Alien Themed Build

    Hey guys showing off my new Aliens Themed Build. First system I've ever built.

    Case: ThermalTake The Tower 900
    MOBO: ASUS x399 Prime
    Processor : ThreadRipper 1950X
    Cooling: Phanteks Glacier...
  2. Replies
    1
    Views
    288

    Updated BIOS, Need ChipSet?

    I just updated my BIOS to "Version 1002" on my Prime x399 and there is a Chip Set update on the download page so I got that too. I went to install and it came up as "AMD Radeon Software" I have EVGA...
  3. I swapped the cards, card 1 is now in slot 3, and...

    I swapped the cards, card 1 is now in slot 3, and card 2 in slot 1. The original card still doesn't work. Talked to ASUS, they said if after I swap the cards and it points to the slot call them back...
  4. I swapped the cards, card 1 is now in slot 3, and...

    I swapped the cards, card 1 is now in slot 3, and card 2 in slot 1. The original card still doesn't work. Talked to ASUS, they said if after I swap the cards and it points to the slot call them back...
  5. EVGA wants me to swap the cards, I'm going to...

    EVGA wants me to swap the cards, I'm going to call ASUS before I do that. I'll post results. (sorry if you see the same post 2 - 3 times, something is going on, the site isn't displaying my post,...
  6. EVGA wants me to swap the cards, I'm going to...

    EVGA wants me to swap the cards, I'm going to talk to ASUS before I do that, maybe they have a solution. I'll post results.
  7. The BIOS doesn't have lane switches, One PCIe...

    The BIOS doesn't have lane switches, One PCIe power cable per connection and the card's are fully seated. I have to look into the CMOS thing though.
    BTW, I checked the serial numbers and it's the...
  8. Well I got the 2nd card and installed the WB's...

    Well I got the 2nd card and installed the WB's (no leaks) but now I fired up the sys this morning and the card in the 1st slot isn't being recognized by the sys. I turned off all power and plugged my...
  9. I didn't think of installing it and stressing it,...

    I didn't think of installing it and stressing it, I've been waiting to have both cards installed in the loop before doing any OCing. I've been bending tubes the last couple of hours. Yep, screwed it...
  10. Thx 4 the responses guys. The blocks are the...

    Thx 4 the responses guys.

    The blocks are the EVGA HYDRO COPPER so they will both be on Liquid Cooling. I only used air till I got the 2nd card. So you guy's are saying unplug everything? Fans,...
  11. New GPU loop, Detection Tool and mobo power

    Hey guys I'm installing the GPU side of my loop today cause I just received my 2nd EVGA 2080 ti yesterday. I've had the system running the last couple of weeks with the CPU loop and just using the...
  12. Replies
    2
    Views
    327

    LOL Thx for the reply, yeah it's an Aliens...

    LOL

    Thx for the reply, yeah it's an Aliens themed Rig. I have a bust to go on top but the site said unable to upload image for some reason. As far as the beeps go, I know I can disable it in...
  13. Replies
    2
    Views
    327

    Prime x399 Beep Codes and orange light

    Whats up guys

    This is my first build and I got it going ok but I'm getting a beep code when I first boot. It's 1 long beep followed by 4 short beeps. The boot screen has a message about the CPU...
Results 1 to 13 of 13