Search:

Type: Posts; User: TechGamer

Search: Search took 0.00 seconds; generated 52463 minute(s) ago.

  1. Replies
    0
    Views
    74

    Boot Drive only POST Blue Screen

    Hey everyone hope everyone is doing well just had a quick question.

    I own a X99 Rampage V Edition 10 and want to increase my Boot times if possible.

    Windows is on a Samsung 960 Evo 250GB M.2...
  2. Thread: Deleted

    by TechGamer
    Replies
    597
    Views
    376,760

    Testing it out. So apparently for Breathing my...

    Testing it out. So apparently for Breathing my MOBO will stay inactive and only show a set color, while my Strix, and Keyboard an Mouse (Claymore and Gladious 2) all breath in sync colors.

    Other...
  3. Thread: Deleted

    by TechGamer
    Replies
    597
    Views
    376,760

    I just went to my MOBO's support page and I see...

    I just went to my MOBO's support page and I see that they took down the 1.07.17 download link. Could this be it was a bad version? Or perhaps something happened to there links?

    MOBO is ROG...
  4. Replies
    230
    Views
    121,731

    Hey Guys I've been reading the comments and...

    Hey Guys I've been reading the comments and seeing the issues and hope it gets resolved. However, I'm wondering has anyone tried this on the X99 Rampage V 10th Edition? I'd update but I fear for...
  5. So I wake up this morning seeing that my Supreme...

    So I wake up this morning seeing that my Supreme FX just wasn't in Device Manger period....so I restart PC, still nothing, uninstall Drivers 1.9.114.21 (Thanks to davemon50) Restart a 2nd time,...
  6. What version are your drivers?

    What version are your drivers?
  7. Hey guys so I also in the past had the trouble...

    Hey guys so I also in the past had the trouble with the not signed in issue and I did the looooooooong work around in fixing that and got it working. Afterwards however sound would just get cut after...
Results 1 to 7 of 7