Search:

Type: Posts; User: Chrizzy

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    10,777

    ...your not alone and no-one have the solution...

    ...your not alone and no-one have the solution either!
  2. Replies
    18
    Views
    23,043

    Asus gives a ****... :/

    Asus gives a ****... :/
  3. Replies
    32
    Views
    26,800

    Thnx for the reply! I saw a comment u wrote in...

    Thnx for the reply! I saw a comment u wrote in another post regarding FileOperator.exe - havent seen any errors in the event viewer.

    If I manually run the .exe I get this cmd prompt appear and...
  4. Replies
    32
    Views
    26,800

    Done like Mapantz have.. Wiped exactly everything...

    Done like Mapantz have.. Wiped exactly everything including manually deleting win registry entrys!
    Installed Armoury and then Crate using the updated installer.. Only thing that works is the Macro...
  5. Replies
    32
    Views
    26,800

    So, no-one from Asus has reached out to me!...

    So, no-one from Asus has reached out to me! Instead they released a new webinstaller that made no difference at all - it´s even worse!
    Lots of files doesnt get downloaded/installed. Whole Armoury...
  6. Replies
    32
    Views
    26,800

    If any Asus programmer is reading this post! I...

    If any Asus programmer is reading this post! I gladly let u guys remotely control my PC via teamviewer so try and sort this out!!
    Or, if anyone with a fully working Crate could send me the files...
  7. Replies
    32
    Views
    26,800

    Yeah I guess :/ Asus should make a regular...

    Yeah I guess :/ Asus should make a regular installer for Crate rather than that web installer thing.
  8. Replies
    32
    Views
    26,800

    asus framework is running but no socket...

    asus framework is running but no socket server.exe etc to run :s
    I do get this error and updating the mice and keyboard doesnt work either - tells me to update over and over again!
    Also getting...
  9. Replies
    32
    Views
    26,800

    Video is showing how Crate is working right now: ...

    Video is showing how Crate is working right now:
    https://drive.google.com/file/d/1rMAGArPJpLMM0GaqN8j2jPkUoD0cbngR/view?usp=sharing
  10. Replies
    32
    Views
    26,800

    Some progress! Uninstalled and installed Crate...

    Some progress! Uninstalled and installed Crate several times and eventually Crate Services got installed properly but..
    Lighting services is still installed and seems to be conflicting since no rgb...
  11. Replies
    32
    Views
    26,800

    Yeah, not sure why it doesnt install the service!...

    Yeah, not sure why it doesnt install the service! Tried to manually find it and start it but couldnt.
    Tried uninstalling using both Revo and regular windows one. I allways unlock the .rar before...
  12. Replies
    32
    Views
    26,800

    Here´s what I had to do: Intall Armoury and...

    Here´s what I had to do:
    Intall Armoury and make sure everything is working in there.
    Install latest Aura Lighting v1.07.57(Latest shown for my motherboard)
    When that´s installed, restart pc and...
  13. Replies
    32
    Views
    26,800

    No CrateServices, only ROG Live Services running....

    No CrateServices, only ROG Live Services running.
    Even tried clearing the cmos.
  14. Replies
    32
    Views
    26,800

    Here´s another video showing the whole...

    Here´s another video showing the whole installation process!
    Crateservices isnt installed by that web? installer provided by Asus!
    ...
  15. Replies
    32
    Views
    26,800

    Hmm.. Uninstalled everything again! Not a...

    Hmm..
    Uninstalled everything again! Not a single ASUS software installed.

    Went to the Ryujin support and found Crate but it´s the same that ive been using all the time!
    Webinstaller typed one...
  16. Replies
    32
    Views
    26,800

    Small progress! Uninstalled everything using...

    Small progress!

    Uninstalled everything using Revo Uninstaller!
    Installed ROG Armoury and Asus Aura Lighting Control v1.06.17 - Both softwares works and all devices is showing up!

    Currently...
  17. Replies
    32
    Views
    26,800

    There all running, same with Lightingservice and...

    There all running, same with Lightingservice and some Asus com service.

    Attached image named services shows which services thats running with only ROG Armory installed - Keyboard and mice is...
  18. Replies
    219
    Views
    65,104

    Sticky: Atleast one 100% fully woeking software instead...

    Atleast one 100% fully woeking software instead of several partially or non working one! Great idea, isnt it? ��
  19. Replies
    32
    Views
    26,800

    Armory Crate - No devices at all! [PROGRESS]

    So! Not just issues with Asus Aura but now also with Crate that Im forced to use since Rog Armory prompts to use Crate..

    Installed Crate - all went fine! Opened up crate and no devices is showing...
  20. Tried that as well. Uninstalled, restarted PC,...

    Tried that as well. Uninstalled, restarted PC, used Aura cleaner from Asus, restarted, installed Crate, no updates for Aura Service.

    Only version of Aura that works is the old 1.x.x.17 and Crate...
  21. Crate is in the right direction!! Unfortuntly I...

    Crate is in the right direction!!
    Unfortuntly I uninstalled Asus Aura completly. Installed latest Crate - all works fine except the rgb controls - Crate doesnt find any devices :s

    Installed...
  22. Maximus X Hero - Realtek Audio Manager not showing up!

    So!

    Im on Windows 10 1903 buildnr 18362.175 and having major issues to get the Realtek Audio Manager to work.
    Tried the Asus official driver and UAD, HDA driver published in this forum without...
  23. Replies
    437
    Views
    169,898

    Sticky: Once again does a new Aura update kill my RGB! ...

    Once again does a new Aura update kill my RGB!
    Havent been able to use the last 2-3 versions and this doesnt work either!
    In the past I got the no device error when opening up Aura - solved by...
  24. Replies
    1
    Views
    874

    UPDATE! Maximun score´s achieved! 3DMARK11...

    UPDATE!

    Maximun score´s achieved!

    3DMARK11 - 1440/3000 @ 1.25V and with a raised cpu baseclock to 105.06MHz
    3DMARK Vantage - 1455/3000 @ 1.25V -||-
  25. Replies
    102
    Views
    55,154

    Read the thread and wanna say congrats to nice...

    Read the thread and wanna say congrats to nice results and progress.
    Would also do a huge shoutout to Voltground, he´s the one if u need advice or create new bioses and much more.

    Sadly I cant...
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2