Search:

Type: Posts; User: Gofran

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. And i followed the bios setting maybe one of them...

    And i followed the bios setting maybe one of them was causing the issue
  2. I think i have got it the fans are working it...

    I think i have got it the fans are working it seems to be when on aio header it does not work so i used ch fan1 and al works il check later on if it still works but i realy like to thank you for all...
  3. Yes did al of that the yellow dot i see it mpving...

    Yes did al of that the yellow dot i see it mpving when moving the curve dot that it goes down dont see fans runing slower



    Cha fan as you have done also tried aio at first
  4. Yes i see that and i see 33c I have done that...

    Yes i see that and i see 33c
    I have done that and also uninstalled it even reinstalled windows again
  5. Yes they do but when adjusting fan speed curve...

    Yes they do but when adjusting fan speed curve nothing hapens clicked even apply nothing changed
  6. yes i am sure

    yes i am sure
  7. Can you please share your bios setting monitor...

    Can you please share your bios setting monitor tab one
  8. Ok i tried a few things when i am at desktop the...

    Ok i tried a few things when i am at desktop the fans go 100
  9. Ok thank you very much for your response alright...

    Ok thank you very much for your response alright what you have told me i have done i am asking myself is the sata conector should remove it is that the one that gives 100% or is it only for power
    ...
  10. Ryuo 240 cant seem to control the fans help needed

    So i have made a new system when using y cable the fans keep on 100% is there bios setting that i have overlooked because when using mother board cha fan it works with ai suite when going back to y...
Results 1 to 10 of 10