Search:

Type: Posts; User: bhorv67

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. ***ISSUE SOLVED*** My Strix 1080ti required a...

    ***ISSUE SOLVED***

    My Strix 1080ti required a firmware update. Apparently the VG289Q runs either DP 1.3 or 1.4. It wasn't mentioned anywhere on the monitor specs. My previous monitor obviously...
  2. Primary display is set to PCIe. The VG289Q is...

    Primary display is set to PCIe. The VG289Q is using the DP connector on the 1080ti - it replaced another monitor also using DP, which turned on right away. I confirmed the primary display is set, yet...
  3. VG289Q won't turn on right away when PC starts - getting BIOS alarm

    Just purchased a VG289Q, have it connected to a Strix 1080ti / Z490f 10900k. Monitor is HDR on. At PC power on, the monitor doesn't turn on right away and I'm getting an alarm from the Bios there's...
  4. Does Asus monitor these forums? Would be nice to...

    Does Asus monitor these forums? Would be nice to get a reply from someone who would know how to fix this
  5. Further update - the issue was initially solved...

    Further update - the issue was initially solved after the first restart post the update install. Beyond that, this issue still persists.
  6. Additional update - the firmware update tool is...

    Additional update - the firmware update tool is part of the installer available on the Asus support site. The description of the LAN update mentions the firmware must be updated before running the...
  7. Apparently this is a known bug in the Intel NIC...

    Apparently this is a known bug in the Intel NIC driver. There is an updated driver posted on the Asus support site, but it refers to also update the firmware before updating the driver, using the...
  8. Where can I download the I225V firmware update...

    Where can I download the I225V firmware update tool?
  9. Z490-F Not Shutting Down Properly / On Next Startup NIC is Deactivated

    This problem was not resolved by the latest Bios.
    At shutdown, the NIC is put into a state where it is deactivated. On the next startup, the NIC is not recognized. The workaround is to restart a...
  10. Z490-f 10900k Adaptive Voltage Guidance Please

    HI, I just finished an install of a Z490-f and am trying to get a stable OC/temp setup for everyday use at 5100mhz

    Some confusing things the board is reporting - Prediction calculations:
    SP - 63,...
  11. Replies
    78
    Views
    163,329

    Also, in previous version, I've been able to...

    Also, in previous version, I've been able to select the 'sync at shutdown' tab, and choose 'off'. When I do that now in the latest version and choose off, a different effect is applied.

    All I...
  12. Replies
    78
    Views
    163,329

    AURA Lighting Service using high CPU resources

    Running the latest version as of this post - I end up having to force quit the Lighting Service process, as it uses between 10-15% of the CPU resources. If I can't find a fix, I'm just going to...
  13. "Lighting Service' Process using high system resources

    Once Aura is launched, the process called 'Lighting Service' uses 25-30% of my CPU resources, and causes higher than normal temps.
    I also have Asus GPU Tweak II - both latest versions.

    If I...
  14. ASUS AURA - Lighting Service Process using high CPU Resources

    More often than not, the resource 'Lighting service' has more than 25-30% of CPU resources.

    What is this process doing?
  15. KB4056892 Causes Error - ASUSGPUFanServices has stopped working

    This error happened after the install of the latest 'emergency update' from MS. I've uninstalled/reinstalled, does not help.

    Also caused from this update is AISuite no longer works.
  16. So my H100i v2 was delivered today. Got it...

    So my H100i v2 was delivered today. Got it installed - think there's something wrong with it, it's not talking to Corsair Link, so i can't control the fans or the LED. AISuite does have the ability...
  17. **Update** I now have 0604 bios installed. I...

    **Update**

    I now have 0604 bios installed. I started with everything at stock settings except for MCE which I set to off. Didn't even set XMP yet as I wanted to see what was going on with temps...
  18. Just checked the bios - thought I had the latest,...

    Just checked the bios - thought I had the latest, I didn't. Installing 0605 now. 0430 was installed.

    I'm then going to reset everything to factory except MCE and do some testing.
  19. Thanks for the help. Thought I mentioned, but...

    Thanks for the help.

    Thought I mentioned, but MCE was the first thing I noticed on stock settings and turned it off right away when I first installed the mobo. Had to do some research on what it...
  20. Thanks - I don't run any of the stress tests. To...

    Thanks - I don't run any of the stress tests. To me, they all don't emulate anything the system would be running in real use, so why unreasonably stress the system? The temps/voltages I'm getting are...
  21. Prime Z370-a / i7 8700k Overclocking guidance please

    Hi all, looking for some guidance and overclocking tips for the Prime Z370-a mobo.

    Out of the box and no changes to the latest bios, I'm finding the voltages to be a bit too high for my comfort...
  22. Replies
    2
    Views
    9,861

    How to Disable AiSuite Overclock Settings

    I recently tried to use the AiSuite III 4 way optimization to overclock my Z87-pro and 4790k. The result was an overlcock with varied speeds across each core. I tried to check the option to sync all...
  23. Having difficulty getting any USB devices to work

    I have a Z-87a with the latest bios, running a 32bit install of Win7. I also have a 64bit side of Win7 on this same machine which works fine.
    I have the bios set the OC of 4.3 @ 1.34v (i5 4670k) at...
  24. Replies
    7
    Views
    20,500

    Did the reset and the UEFI clock is now running...

    Did the reset and the UEFI clock is now running fine. Clock in Win7 ok as well. Thanks for the help!
  25. Replies
    7
    Views
    20,500

    Having checked this after I update the bios to...

    Having checked this after I update the bios to 1602, the UEFI clock is stopped. So I will try your suggestion.
Results 1 to 25 of 32
Page 1 of 2 1 2