Search:

Type: Posts; User: Howard_Woodard

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    420

    Configuring for NVMe SSD...

    I started out making small incremental changes and testing but became frustrated with the lack of any sort of progress or meaningful -- at least to me -- results and then I broke the cardinal rule of...
  2. Replies
    9
    Views
    483

    Btw, do you know what the pinouts are? *I’m...

    Btw, do you know what the pinouts are? *I’m curious as to what that pin is - 3rd from left and 3rd from bottom diagonally opposite the alignment corner.*
  3. Replies
    9
    Views
    483

    Never found the problem. RMAing it back to Asus....

    Never found the problem. RMAing it back to Asus.

    Thanks all.
  4. Replies
    9
    Views
    483

    Hi and thanks for the question. I don't think my...

    Hi and thanks for the question. I don't think my iPhone is gonna win any graphic fidelity awards but here are some attempts that actually do show the bent pin. I tried straightening it but it just...
  5. Replies
    9
    Views
    483

    Had one bent pin. The pin seems a bit “spongy” so...

    Had one bent pin. The pin seems a bit “spongy” so it may not just be bent, it may be loose at the bottom. I don’t have the pinouts for the 1151 socket but I’d guess that pin relates to the A-channel...
  6. Replies
    9
    Views
    483

    Thanks. That sounds promising and I'll try it...

    Thanks. That sounds promising and I'll try it when I get back home today. I'll update this thread afterwards.

    Howard
  7. Replies
    9
    Views
    483

    I misled on symptoms...

    I must have been groggy when I tested. RAM is fine. A1 and A2 slots do not detect any RAM. B1 and B2 work fine. Now to try to figure that out...
  8. Replies
    9
    Views
    483

    Maximus IX not detecting RAM...

    I picked up a used mobo that I know was working when the guy removed it. I have it populated and powered up on my work table. It will not POST. It stays powered up with the CPU fan continuing to...
  9. Answer from ASUS Product Engineering...

    Hello Howard,

    Thank you for contacting ASUS product support. My name is John S.

    I appreciate your patience and for giving us time to come up with a resolution for your case.

    Due to pre-Z97...
  10. Want to boot Sabertooth X58 from NVMe PCI-e SSD

    Hi Dave and thanks for your response. Actually the 2.0 devices do work on the 3.0 mobo, they just run at the 2.0 speed. My question is whether the BIOS will recognize it as a boot device or not.
    ...
  11. Want to boot Sabertooth X58 from NVMe PCI-e SSD

    I have a PC that was built on the Sabertooth X58 mobo. I would like to upgrade it to boot from and use a NVMe PCI-e SSDs. The BIOS is 1402 which was released in 2012 and still is listed as the...
  12. Should Aura v1.06.17 work on Maximus IX Hero under Win10?

    Hi all. I'm pretty new to both the forum and this particular mobo. After getting my build up and running I started doing a little exploring and ran across the software Aura. The brief explanation...
  13. Wrap-up...

    Well, the replacement mobo worked just like it's supposed to - no glitches.

    It is a replacement for an Asus P5Q-Pro mobo that was running an Intel Q-9650 under the free Win 10 [upgrade from Win...
  14. Closing thread...

    Ha ha, bad day in Black Rock. I had to leave town for about a month when I bought this on eBay. It took me a couple weeks to get around to it after I returned. I'm told now by both eBay and the...
  15. As soon as I plugged the USB in the flashback...

    As soon as I plugged the USB in the flashback button began to flash pretty fast -- did not press the button. After a while the logo LED began to flash slowly and eventually remained on steady. ...
  16. This is my first entry into this generation of...

    This is my first entry into this generation of processors and mobos -- my old stuff just ran too good I guess. :) -- so I don't have any spares for anything.

    But you may have just provided what I...
  17. Ah, thanks. I was under the impression that I...

    Ah, thanks. I was under the impression that I could get the fans to run without a CPU. I'm just trying to confirm that my problem is either the mobo (highly suspected) or the CPU (an unknown as...
  18. I tried clearing CMOS a few times but haven't...

    I tried clearing CMOS a few times but haven't tried removing the battery. I'll pull and check the battery now.

    Btw, as an aside, my Q-Connector on the P5Q-Pro doesn't fit this mobo. When I look...
  19. Thanks for your reply. I'm installing it in an...

    Thanks for your reply. I'm installing it in an existing setup that I built in 2012 -- everything was new at that time - on P5Q-Pro with Quad 9550 CPU and 16GB RAM..

    The PSU is an Ultra X3 600W...
  20. Bare bones build won't power up -- just flashes a couple spots on the mobo

    Hi all. I'm a long-time Asus mobo user -- built lots of machines on the old P5Q boards -- but first time user of the ASUS ROG Maximus IX Hero LGA1151 DDR4 DP HDMI M.2 USB 3.1 ATX Motherboard. I...
  21. Replies
    35
    Views
    37,876

    Where did you find it?

    I found this: ASUS Wi-Fi +BT GoCard Mini PCIe M.2 WCBN808A-AD QCNFA364A Z170i Pro

    It looks like the m.2 A key which I think can be plugged into an E key socket. Does anyone know for sure whether...
Results 1 to 21 of 22