Search:

Type: Posts; User: vstar

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Bios 3703

    by vstar
    Replies
    118
    Views
    42,506

    As your wish, my lord.

    As your wish, my lord.
  2. Replies
    76
    Views
    31,964

    I have no issue with ErP enabled with S5 mode.

    I have no issue with ErP enabled with S5 mode.
  3. Replies
    49
    Views
    26,063

    I guess that's because ASUS's BIOS update server...

    I guess that's because ASUS's BIOS update server is not ready for v3504 update yet.
    Use a USB drive to update your BIOS is a better way to go when compare to update via internet.
  4. Replies
    10
    Views
    3,205

    Since you stated your pc went into boot loop...

    Since you stated your pc went into boot loop after you downgrade to version 2202, how do you manage to successfully downgarde to 1902?
    Did you do anything different during the downgrade process...
  5. Replies
    49
    Views
    26,063

    ROG MAXIMUS VIII Z170 New BIOS 3504 is released

    MAXIMUS VIII HERO ALPHA BIOS 3504
    1.Update new CPU microcode
    2.Fixed Raid Card issue.
    3.Improved system stability and performance.
    4.Improved VGA cards and storage device compatibility
    5.Fixed...
  6. Replies
    11
    Views
    4,360

    I have noticed this too. No idea why it is...

    I have noticed this too. No idea why it is showing the 10.1.1.44 in regedit, but in device manager shows 10.1.1.38.
  7. Replies
    11
    Views
    4,360

    Thanks for the screenshot. I'm wondering why it...

    Thanks for the screenshot. I'm wondering why it is showing the PMC-A121 "has a problem".
  8. Replies
    11
    Views
    4,360

    Thanks for the help Akbaar. For a unrelated...

    Thanks for the help Akbaar.
    For a unrelated question, do you mind upload a screen shoot shows Device manager->System device->Intel(R) 100 Series/C230 Series Chipset Family PMC -...
  9. Replies
    11
    Views
    4,360

    Thanks for the reply. I didn't use the...

    Thanks for the reply.

    I didn't use the -overall command.
    From the link you provided, it states: Forcing the installation of a not required or already present Intel Chipset Device INF file (e.g....
  10. Replies
    11
    Views
    4,360

    HERO ALPHA Intel Chipset Driver update question

    I tried to update Intel Chipset Driver from Hero Alpha's driver page https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-MAXIMUS-VIII-HERO-ALPHA/HelpDesk_Download/.

    The latest version on the site is Version...
  11. Replies
    10
    Views
    3,205

    I'm pretty sure the Intel Management Interface...

    I'm pretty sure the Intel Management Interface Engine is also despaired from your Device Manager.
  12. Replies
    10
    Views
    3,205

    I had the same issue as you(search my post)....

    I had the same issue as you(search my post).
    After days of search online for solutions, wait for new BIOS version, clean CMOS, fails of downgrade to 2202. I decided to contact ASUS support. They...
  13. Replies
    70
    Views
    35,424

    when you on the latest BIOS, do you have the ME...

    when you on the latest BIOS, do you have the ME FW version "0.0.0.0" issue?

    For me, which have the "0.0.0.0" issue with Hero Alpha, I can only go back from 3201 to 3101(beta), and fail the older...
  14. Replies
    70
    Views
    35,424

    I wish I can revert to 2202 by using [USB FLASH...

    I wish I can revert to 2202 by using [USB FLASH BACL]. instead a boot-loop that force me to reflash to 3201...:(
  15. Replies
    70
    Views
    35,424

    Same here if use [ASUS EZ FLASH BACK] in BIOS. ...

    Same here if use [ASUS EZ FLASH BACK] in BIOS.

    If use [USB FLASH BACK] to revert to 2202, my pc went into boot loop and cant boot to BIOS.
  16. Replies
    19
    Views
    5,660

    My CPU is 6700k, still does the "01" thing and...

    My CPU is 6700k, still does the "01" thing and slow boot.
  17. Replies
    70
    Views
    35,424

    https://rog.asus.com/forum/showthread.php?91179-He...

    https://rog.asus.com/forum/showthread.php?91179-Hero-Alpha-ME-Version-shows-0-0-0-0-after-BIOS-update-to-3201

    I got the same issue but on Hero alpha
  18. Replies
    19
    Views
    5,660

    I was wondering does the IMEI missing from Device...

    I was wondering does the IMEI missing from Device Manager and/or ME FW version showing 0.0.0.0 in BIOS caused the POST CODE 01 delay.
    Since you somehow fixed your POST CODE 01 delay, I think the...
  19. Replies
    19
    Views
    5,660

    Hi, did you have a chance to check your ME FW...

    Hi, did you have a chance to check your ME FW version in BIOS[Main page] and Intel management Engine Interface in Device Manager?
  20. Thanks for the reply. I don't think reinstall...

    Thanks for the reply.
    I don't think reinstall the OS/change the storage will fix the BIOS ME FW version "0.0.0.0" problem.
    But I will try reinstall the OS/change the storage before RMA the...
  21. Thanks for your reply. I don't have any...

    Thanks for your reply.
    I don't have any experience with program the BIOS chip, so I may just RMA it.

    Before I RMA the Hero Alpha, there is one more thing that confuse me:
    When I tried to USB...
  22. Hero Alpha ME Version shows 0.0.0.0 after BIOS update to 3201

    After update BIOS to 3201, I notice the ME Version shows "0.0.0.0" in BIOS Main page.
    Also the post code in MB shows "01" around 10 seconds before the ROG logo shows up/monitor light up. BIOS 2202...
  23. Replies
    19
    Views
    5,660

    My MAXIMUS VIII HERO ALPHA is also slow booting...

    My MAXIMUS VIII HERO ALPHA is also slow booting after I update BIOS to 3201, the post code stays at "01" for a long time when start up PC, same as your situation.

    Also I notice the "ME Version"...
  24. Try disable usb 3.1 and usb typeC in BIOS. Thats...

    Try disable usb 3.1 and usb typeC in BIOS. Thats how I fixed the problem, which was same as yours
  25. Replies
    10
    Views
    2,667

    Same board, same problem. One solution: disable...

    Same board, same problem.
    One solution: disable USB3.1 in Bios.
    Try it, and report back please.
Results 1 to 25 of 25