Search:

Type: Posts; User: klepp0906

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. whelp, least I know not to update anything...

    whelp, least I know not to update anything further and certainly know not to purchase a high end board with an oled :p (or rgb for that matter)
  2. definitely the latest version busts live dash. ...

    definitely the latest version busts live dash. was able to upgrade to/use 1.07.71 just fine. sometimes you gotta roll with the punches. Not like they have a QA department to test these things...
  3. well, day 3. worth noting that i completely...

    well, day 3.

    worth noting that i completely purged everything rgb and asus related via every means possible. revo/manually/registry etc. Upon reinstallation of an old version of aura and...
  4. was able to source the last few versions. will...

    was able to source the last few versions. will do some testing and see. not holding my breath. so much time and work for such a trivial feature. incredible they can engineer a motherboard but...
  5. Thanks for the reply. Apparently it happened long...

    Thanks for the reply. Apparently it happened long before the newest bios. *I just didn’t notice till now.**...
  6. Wonder if it works if you use an older aura sync?...

    Wonder if it works if you use an older aura sync? *Not that I can find the last one to test. *For some reason they seem to yank them.**
  7. Same exact issue. Wasted a lot of hours today on...

    Same exact issue. Wasted a lot of hours today on it. Tried armory crate. *Holy bloatware mess. *And it’s uwp. *I’m good. I restored a system image.*

    Just gonna end up disabling the OLED in the...
  8. i think this is potentially a problem with the...

    i think this is potentially a problem with the new bios itself. Disabling the QLED itself from within the bios doesnt even work as I was going to just shut it off until asus gets around to fixing...
  9. Replies
    28
    Views
    4,674

    same issue. *Opens but nothing changes.* Using...

    same issue. *Opens but nothing changes.*

    Using 1.05.06 I think it is. *On win10 2004*
  10. Newest bios update on Maximus x formula broke LiveDash

    Anyone have any ideas what I can do to fix this? *Ive removed it and tried several versions with no luck. *Either opens but nothing will change on the screen, or opens with an error no Asus device...
  11. Replies
    17
    Views
    2,070

    Will that fix work only for aura or for LiveDash...

    Will that fix work only for aura or for LiveDash as well? *I updated to the newest bios and aura is still working but live dash is no more no matter what I’ve tried.*
  12. same issue on z370 maximus x formula. been...

    same issue on z370 maximus x formula.

    been through a plethora of drivers. they default to "performace" (engrish) when i have my headset set to stereo, but the minute i change it to 7.1 it...
  13. thank you for the reply. and yes, correct...

    thank you for the reply. and yes, correct motherboard.

    turns out my problem was a bit more simple/direct than that lol.

    I have a usb splitter connect to the mobo's only onboard header. it...
  14. front usb 2 ports will NOT work but only during post

    ok, ive spent no joke, 6 hours plus today thinking I had an issue with the formatting on my bootable usb drives.

    turns out, my front usb 2.0 ports dont work during post (yet they work fine during...
  15. Thread: Deleted

    by klepp0906
    Replies
    195
    Views
    54,077

    Juuust kidding. went fine EXCEPT broke aura...

    Juuust kidding. went fine EXCEPT broke aura again.

    look forward to this debacle im about to undertake fixing that piece of work :P
  16. Thread: Deleted

    by klepp0906
    Replies
    790
    Views
    473,748

    seems the newest drivers removed the amplifier...

    seems the newest drivers removed the amplifier setting from the realtek control center. My 7.1 headset required it set to extreme to not be too quiet, and now.. i get what I get evidently.

    In...
  17. Thread: Deleted

    by klepp0906
    Replies
    597
    Views
    364,526

    well, had the newest version working for me for a...

    well, had the newest version working for me for a good while after the essentially total cleanout/reinstall.

    updated to 1909. livedash still works. aura wont even uninstall via the uninstaller...
  18. Thread: Deleted

    by klepp0906
    Replies
    597
    Views
    364,526

    seems newest windows update broke it. gooood...

    seems newest windows update broke it. gooood times.
  19. oops cant find this page when trying to change email address

    So i changed ISPs and am attempting to update my email here - when I click the link in the userCP it appears its broken. Takes me to a "oops" page.

    Figured id let somebody know.
  20. ha - hadnt refreshed the page. and you said what...

    ha - hadnt refreshed the page. and you said what appears to be the case potentially
  21. i hate ram. its so broken. now im passing...

    i hate ram. its so broken.

    now im passing verification @3466 at 1.10 SA and 1.05 IO. something fishy going on here.

    either 3600 is the cold stone hard cutoff for my IMC, or perhaps my...
  22. they are yes. and I did try that. Was about to...

    they are yes. and I did try that. Was about to try again when I ultimately (fingers crossed) stumbled on root of the issue. Common sense told me thats what it was, but i was operating under...
  23. well... its a bit early to say we're there. and...

    well... its a bit early to say we're there. and im feeling just as much disappointment as relief.

    BUT - it seems for whatever reason (unless anyone can think of something else to try) these just...
  24. filled in. and i didnt see a bios section, but...

    filled in. and i didnt see a bios section, but im on the newest. I think it was 2003? Same issue was present on the last one 1901, had hoped this was going to fix it. alas.
  25. ty for the post. definitely walk away with my...

    ty for the post. definitely walk away with my tail between my legs before RMA'ing anything at this point. My 8770k has been de and re-lidded with a copper IHS and is liquid metal'd onto my...
Results 1 to 25 of 59
Page 1 of 3 1 2 3