Search:

Type: Posts; User: pectin232

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Asus Maxium IV Gene Z front USB no longer working after updating BIOS

    What is going on .... the Front USB 3.0 panels no longer works after I updated the BIOS to 3402 and somehow I CAnnot even change the BIOS from Disable to Enabled... please please please help...
  2. Maximus IV GENE-Z BIOS 3402 updates fine but cannot start PC now WIndows 7 64 bit

    After updating I am unable to start PC successfully. Not sure why it hangs at some Network Location Awareness unable to start a bunch of Audio or Network services... I had BIOS 604 and it worked well...
  3. I am not sure if it is WD green drive. I will...

    I am not sure if it is WD green drive. I will check... maybe it is.. since now all companies are making those green drives no matter what company it is... or what they are called.... same thing.
  4. I have the Maximus Gene Z ... Drives attached to this board is incredibly slow in

    Why is that so... even when I click it once and it takes a while for the drive to respond. They at SATA 6 drive and Sata 3 drives attached according to their respective ports. Why is there a delay. I...
  5. I found out what happened. I love to save...

    I found out what happened. I love to save energy... if you do.. somehow it powers down the drive. Since drives are not so high now... I just left it to never power down anything.... in other words. I...
  6. Drives attached to Gene Z SATA ports when click takes a while for the drive to open u

    Is there a problem with the drives.. they are all brand new and are SATA 6 -- connected to sata 6, sata 3 are connected to the gray sata slots... but all the drives seems to be very slow to respond...
  7. Can this memory be used on the Maximus IV Gene Z? F3-12800CL9Q-16GBXM Stable?

    G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Low Voltage Desktop Memory Model F3-12800CL9Q-16GBXM. It is a low voltage memory. Using AII suite... how much were you...
  8. still does not work. What keyboard command to use...

    still does not work. What keyboard command to use at your side.?
  9. I used T-Probe and it says 35 degree Centigrade...

    I used T-Probe and it says 35 degree Centigrade but after a few benchmark it crashes.... I am sure if it not the temps. Do I need to disable or 'Uncheck' the warning checkbox in Asus AII suite...
  10. Somehow I am unable to set the USB 3.0 to Nec.. as when I enable it.. it will just no

    not change the settings. THis is being done during booting up the PC... Ideas?
  11. What is the average Temp before i7 2600k crashes?

    According to Asus Suite it was set to 72 degrees when the PC crashed. What is the average temps before it will crash or should I set it to 82 in Fahrenheit or 34-36 degrees Celcius? I thought 34-36...
  12. I will do so when I get back tonight.

    I will do so when I get back tonight.
  13. Are you able to overclock with that low voltage...

    Are you able to overclock with that low voltage memory??
  14. BCLK at 100.3 mhz CPU Voltage 1.250 DDR Voltage...

    BCLK at 100.3 mhz
    CPU Voltage 1.250
    DDR Voltage 1.500
    VCCSA/IO: 1.0500
    CPU PLL 1.8
    PCH 1.06
    CHA Dara 0.5
    CHA CTRL 0.5
    CPU Ratio 38.0
  15. Even after running the memtest or linx.... typing...

    Even after running the memtest or linx.... typing sometimes slows the screen display. The memory is new... so I am not sure why it is like this. Are there any so 'called' good and stable memory for...
  16. Does it work well.I need 16gb as I really...

    Does it work well.I need 16gb as I really beginning to hate this random crash I was doing some SQL all of the bloody sudden it just shuts down. Now I just need to complete my stuff and get it working...
  17. Raja this is mine I tried your settings but it...

    Raja this is mine I tried your settings but it freezed after a few days... not sure what else to do.. temps are ok. CPU is at 40 and Board is 41.

    ASUS Maximus IV Gene-Z LGA 1155 Intel Z68
    CPU:...
  18. URGENT NEED HELP PLEASE HELP...What is the Best, Safest Memory and fastest memory for

    this board. I am using this.. but I am crashing quite a bit here and there. I OC to 4.4ghz but it just keeps crashing and when I remove 8gb from it ... it works fine then it crashes again. I hate...
  19. I am running linx now and other things.. I have 4...

    I am running linx now and other things.. I have 4 4x 4gb Vengence 1866 module... I am going to run this for 1-5hrs on each module to see if it is a memory issue just to be sure. I am tying on this pc...
  20. Everything works fine now but just yesterday it crashed

    I used the AI Suite to overclock it... it works well for weeks and then suddenly it crashed yesterday. What can I do. I have a i7 2600k... I have a good cooling with it as well [air con room] temps...
  21. Replies
    2
    Views
    3,174

    Everything works fine now but a question

    I have done everything and it works well... but when I tried to connect the USB 3 to a special plug so I can use it on the Front USB 3.0 it did not work. I found that the plug was some glue like...
  22. Awesome thanks so much. I think maybe I can...

    Awesome thanks so much. I think maybe I can overclock more but I am happy with a near 1000mhz speed bump. That is good enough for me at least for a while. I will check more on this site. I guess I...
  23. Thanks again. BTW I use Auto Tuner and it seems...

    Thanks again. BTW I use Auto Tuner and it seems to say successuflly overclocked to 4.3ghz or something... But in CPUZ it shows in Specification as: Inrtel Core i7 2600 CPU@ 3.4GHZ but below Clock...
  24. Clock speed still at 3400+ghz using CPUZ. Is...

    Clock speed still at 3400+ghz using CPUZ. Is there something I am doing incorrectly? It is impossible that I cannot even overclock like 100mhz...strange.
  25. Followed BIOS Settings here but still unable to overclock

    Targeted Overclock: 4200mhz.. did not overclocked. Everything below is my settings. Any advise? Why is it not overclocking? I am not sure what else to do.

    I did not see this: set VCCIO/SA manually...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2