Search:

Type: Posts; User: Joscofaie0417

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thank you so much for you help For my memory,...

    Thank you so much for you help

    For my memory, I had tested all memory, they are working very fine.

    Same brand, Corsair, 3000Mhz, C15, only they are 2x Dominator and 2x Vengeance, after that...
  2. No, I have 4 RAM and a place them in A1, B1, C1,...

    No, I have 4 RAM and a place them in A1, B1, C1, D1
    The GPU in x16_1 and x16_3

    I rebuild my loop i was able to get the temp to 24C without load and 50C with 100% load in 10mins, the reservoir was...
  3. I check the flow it seen to be work well however...

    I check the flow it seen to be work well however the temp still the same.

    I attached some picture on my loop

    https://nsa40.casimages.com/img/2019/03/14/190314100625879201.jpg
    ...
  4. Using AMD Ryzen Master to measure the temps. I...

    Using AMD Ryzen Master to measure the temps.

    I had tried many time reseating the block but same result. Flow is perfect.

    Flow goes : Reservoir -> Pump -> CPU block -> Radiator -> Reservoir
    ...
  5. Asus Rog Zenith x399 + AMD 2950X Temp issues

    Hello Guy

    Recently I just build my new system like that :

    MB : Asus Rog Zenith x399
    CPU : AMD 2950X
    Ram : Dominator 4x 16GB C15 3000Mhz
    GPU : 2x Gigabyte 1080 Ti Xtreme Edition
    Radiator :...
  6. Hello all, I just install one samsung 970 Evo...

    Hello all,

    I just install one samsung 970 Evo to my MB Asus Zenith x399 on M.2 port not DIMM, I got the same problem. I followed what you had said before I was able to install windows but still...
  7. Replies
    5
    Views
    1,185

    Q-led

    Hello

    I see the Q-LED for VI-Vcore led stay light up to red.

    What does it mean ?

    Thanks for help.
  8. Replies
    5
    Views
    1,185

    Never

    Hello,

    Thanka to reply, nop i never use UEFI.
  9. Replies
    5
    Views
    1,185

    Exactly

    Hello

    I do exactly what you say but nothing.

    I unplug the power supply, push and hold the power button (to turn on/off PC), unplug cd rom, all drive, remove all stick except 1, but nothing.
    ...
  10. Replies
    5
    Views
    1,185

    Asus Rampage IV Extreme OS not load

    Hello all

    This is my first topic in this forum, and I say thanks to every one who will Help me

    I have a Asus Rampage IV Extreme

    Core i7 3960x
    Geforce GTX 770
    4x 4GB (16GB) Ram Corsair...
Results 1 to 10 of 10