Search:

Type: Posts; User: iAzriel

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    74

    Undervolting novice question

    Hi! I have a 9700K along with a ROG Strix Z390 H Gaming (latest bios). Via Windows and XTU, I can undervolt my cpu to a stable -0.090mV and adaptive voltage hitting 4.6GhZ constantly with...
  2. Replies
    6
    Views
    1,523

    Asus Strix Z390 H Gaming boot issue

    Hi! So, I installed the latest BIOS version (2012), restored factory settings and afterwards I have only enabled XMP II profile and messed with the fan speeds only. Everything else is on default....
  3. Replies
    7
    Views
    347

    Yup, it was Windows after all... Clean install...

    Yup, it was Windows after all... Clean install solved all issues.
  4. Replies
    7
    Views
    347

    I did try with all settings to default, XMP too,...

    I did try with all settings to default, XMP too, still the same issue. Clean Windows install it is then...thx for your help!
  5. Replies
    7
    Views
    347

    Yes, even clear CMOS after bios update to 1202....

    Yes, even clear CMOS after bios update to 1202.
    No but I don't think that's the problem cause when I disable SpeedStep or Speed Shift in BIOS, the CPU boosts normally to 4.6GHz multicore and higher...
  6. Replies
    7
    Views
    347

    9700K boost problem with ROG mobo

    OK I know that this matter is widely discussed already but I am at a loss... Got a 9700K yesterday on an Asus ROG Z390 H Gaming with the latest bios version, dated yesterday. With default settings or...
  7. Replies
    4
    Views
    987

    Aura devices with one header

    Hi all. I am waiting for my new Asus rog z390 H gaming mobo which has only one RGB aura header. I currently own a deepcool 350 set with 2 led strips plus a phanteks halo ring for one of my fans. Is...
  8. Replies
    3
    Views
    416

    Well said, already did, problem solved.

    Well said, already did, problem solved.
  9. Replies
    3
    Views
    416

    GPU Tweak fan issue

    Hi all. I performed a clean install on latest GPU Tweak II v.1.9.1.1 and the fans don't respond to my user defined curve. I have set fans to work @ 40% from 40 degrees celsius, the card atm sits at...
  10. Replies
    4
    Views
    3,758

    Well, I ran the Qfan 2-3 times more and in the...

    Well, I ran the Qfan 2-3 times more and in the end it actually got the correct values. Too bad the fan doesn't obey these values, meaning the fan is set to work at 30% below 50 degrees and it runs at...
  11. Replies
    4
    Views
    3,758

    Thx for the answer. Will try running it more...

    Thx for the answer. Will try running it more times...shall I put everything in default before doing so? The funny thing is that 2702 also had similar issues lol...

    As for clear CMOS function, I...
  12. Replies
    4
    Views
    3,758

    Qfan tuning problems

    I already post this in the Bios 2801 thread but forgive this double post cause things are most irritating. I got a Maximus VII Ranger with 2 chasis fans in DC Mode and one CPU fan in PWM mode...qfan...
  13. Thread: New bios 2801

    by iAzriel
    Replies
    37
    Views
    24,884

    Everything is fine with new BIOS apart from the...

    Everything is fine with new BIOS apart from the VERY annoying qfan tuning... I got a Maximus VII Ranger with 2 chasis fans in DC Mode and one CPU fan in PWM mode...qfan totally messes everything up,...
Results 1 to 13 of 13