Search:

Type: Posts; User: OGHabib

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: Pg27uq

    by OGHabib
    Replies
    1,646
    Views
    266,662

    Im not getting a gsync option in the control...

    Im not getting a gsync option in the control panel when running in sourround mode. Any ideas as to why this would be? when a single monitor is plugged in i get the option
  2. Thread: Pg27uq

    by OGHabib
    Replies
    1,646
    Views
    266,662

    thank you turning on deep sleep worked. I had...

    thank you turning on deep sleep worked. I had turned it off because every now and then I was having issues with 1 of my monitors. Running in Nvidia surround and when I would turn my system on...
  3. Thread: Pg27uq

    by OGHabib
    Replies
    1,646
    Views
    266,662

    Just noticed that my fans have been running on my...

    Just noticed that my fans have been running on my monitors all night after I shutdown my computer. Any idea on why the fans are still running?
  4. Replies
    3
    Views
    6,270

    Thank you kindly! :)

    Thank you kindly! :)
  5. Replies
    3
    Views
    6,270

    Displayport Cable

    Hello i am currently running 3 rog Swifts and the cable that came with the monitor is just too short. These monitors require a displayport 1.2 cable, however i cannot find anything longer than 6 ft. ...
  6. Replies
    12
    Views
    5,137

    everything was under warranty, so I just packed...

    everything was under warranty, so I just packed everything up and filled out RMAs. As for the CPU, I tried the alcohol and it somewhat came off, but not completely.

    btw thank you guys for helping...
  7. Replies
    12
    Views
    5,137

    upon closer inspection it actually does look like...

    upon closer inspection it actually does look like there are bent pins, my flashlight when pointed directly at it didn't allow me to see it, but from a different angle I was able to see 2 different...
  8. Replies
    12
    Views
    5,137

    i'm not too sure, its possible it could be...

    i'm not too sure, its possible it could be cleaned, but it also looks embedded in there. I will try to clean it. Do you think this is the problem, or you think its a problem with the board?

    I have...
  9. Replies
    12
    Views
    5,137

    Took off CPU none of pins look bent. However like...

    Took off CPU none of pins look bent. However like I said earlier, under the CPU it looks as if there is a smudge, almost like a fingerprint. definitely not made by me, as I only handled it from the...
  10. Replies
    12
    Views
    5,137

    Ok tried the RAM in different slots. The only...

    Ok tried the RAM in different slots. The only Slots that posted were A1 and C1 every other slot would not post and gave me an error code 65 or 53. And tried all 4 sticks in A1 and all worked just...
  11. Replies
    12
    Views
    5,137

    I made sure the memory was in all the way! i will...

    I made sure the memory was in all the way! i will try each stick in the slots as you have stated. However now that you mentioned the CPU i do remember seeing the pins on the bottom of the CPU and...
  12. Replies
    12
    Views
    5,137

    Riv Black problems

    Hello all, im having some issues with my Rampage iv Black edition. It seems to only want to post to bios when it feels like it! When I finally get it to post it only sees 16GB of my Ram, I have...
  13. Replies
    11
    Views
    5,402

    I missed taking a picture but I caught a glimpse...

    I missed taking a picture but I caught a glimpse of it saying "data in page error" or something along that line
  14. Replies
    11
    Views
    5,402

    Past few startups, I haven't gotten the error...

    Past few startups, I haven't gotten the error screen. But if it does it again I will take a pic and post
  15. Replies
    11
    Views
    5,402

    It's now says A0 when I get error screen

    It's now says A0 when I get error screen
  16. Replies
    11
    Views
    5,402

    Ok still ran into same problem. Turned computer...

    Ok still ran into same problem. Turned computer back on a few hours later and got windows encountered an error just after the bios boot screen.
  17. Replies
    11
    Views
    5,402

    Disabling fast boot seems to have worked! Thank...

    Disabling fast boot seems to have worked! Thank you!
    If anything comes up I will update
  18. Replies
    11
    Views
    5,402

    Disabled it, however it is still giving me the...

    Disabled it, however it is still giving me the error on a cold boot
  19. Replies
    11
    Views
    5,402

    Extreme Problem

    Hello im having a problem with my new setup. Everytime I turn computer on from a fresh boot I get a windows encountered a problem screen (Windows 8 64) however once it restarts every thing runs...
Results 1 to 19 of 19