Search:

Type: Posts; User: ExcessiveGBH

Page 2 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds; generated 86920 minute(s) ago.

  1. First of all you don't have your system specs in...

    First of all you don't have your system specs in signature.
    Dose this still happen at BIOS default settings?
  2. Good to hear but strange running it without Admin...

    Good to hear but strange running it without Admin rights.
  3. Not sure what's going on there, as that link has...

    Not sure what's going on there, as that link has a bat file to start CMD automatically with the required string for installation.
    It's the same process if you did manually.

    I can post how to do...
  4. Replies
    131
    Views
    37,205

    Working fine on my system.

    Working fine on my system.
  5. Replies
    131
    Views
    37,205

    Try flashing via BIOS menu, as would not install...

    Try flashing via BIOS menu, as would not install for me either.
    When booting it was displaying installing new BIOS but still showed the old BIOS after going back to see if it installed.

    p.s This...
  6. Try this. ...

    Try this.

    http://www.mediafire.com/file/340qmmq1zk61mh0/FWUpdate.rar
  7. You require this first....

    You require this first. https://www.asus.com/Motherboards/ROG-RAMPAGE-VI-EXTREME/HelpDesk_Download/

    Version 11.7.0.1057
    2018/02/0881.17 MBytes
    ME driver V11.7.0.1057
    Intel(R) Management Engine...
  8. Replies
    20
    Views
    23,812

    CPU-Z benchmark with single and SLI graphic cards

    Hi Addiecool

    Could you please run this CPU-Z 1.85.0 benchmark with these following graphic card settings?
    Close CPU-Z and restart with each test.

    Do a CPU-Z benchmark with a single card...
  9. Replies
    54
    Views
    11,757

    Found the cause...it was the dedicated PhysX...

    Found the cause...it was the dedicated PhysX card, as I usually have it disabled but when updating Nvidia drivers it enables it by default. Just forgot to disable it.
    Strange why that PhysX card...
  10. Replies
    54
    Views
    11,757

    Have installed the update 11.11.11.50.1466 from...

    Have installed the update 11.11.11.50.1466 from 11.11.11.50.1436 and my performance dropped considerably. Anyone else have performance drop? Looks like it's not possible to down grade back to...
  11. Thanks...good to know.

    Thanks...good to know.
  12. I'm not discussing OC’ing here nor would I do it...

    I'm not discussing OC’ing here nor would I do it this way. It was about USB 3.1
  13. Change this setting in BIOS or in Al suit 3. ...

    Change this setting in BIOS or in Al suit 3. e.g. 103.00. (can cause stability issues) . Slightly increases OC including RAM.
    Just curious why USB 3.1 GEN 2 disables and is only USB 2.
  14. BUS speed increase and USB 3.1 Gen 2 disabling.

    Have noticed if you increase the BUS speed to 100.4 or above the USB 3.1 GEN 2 disables and is only USB 2 compliant.
    Is this by design or a bug?
  15. Have you tried just having one monitor connected...

    Have you tried just having one monitor connected and also using HDMI port as a test?
  16. Replies
    38
    Views
    18,764

    No problem here with Chrome dragging link to...

    No problem here with Chrome dragging link to desktop.
    But did have another problem with MS update KB4054517, this was stopping Express VPN from opening and some Steam games. Uninstalled and blocked...
  17. Same here, tried using wushowhide.diagcab but...

    Same here, tried using wushowhide.diagcab but can't find anything related to Max Turbo 3 so can't block it.
  18. Can't use BIOS backup's from previous BIOS...

    Can't use BIOS backup's from previous BIOS versions for new BIOS versions.
  19. Ok then...so now you have proved that MB & single...

    Ok then...so now you have proved that MB & single video card are working correctly.
    Did you try the other card as a single also?
    Have you plugged in all the power cables for the mother board? ...
  20. Have you tried just having one card installed in...

    Have you tried just having one card installed in PCi 1 and if it still doesn't post try the other card. Just a process of elimination.
  21. Turbo Max now working

    ITBM is now working for me again. Cheers.
  22. Don't worry about the GPU's being arse about in...

    Don't worry about the GPU's being arse about in NVCP or MSI A/B etc. Everyone is seeing this for SLI on these M/B.

    Your other issue is not related to the above but have you tried default...
  23. Solved. Had to uninstall Origin via registry...

    Solved. Had to uninstall Origin via registry twice after installing twice, as the first time it was missing one of the Origin folders in the registry. Now loading mods.
  24. Crysis 2 & Crysis 3 Fall Update Origin Version not loading mods!

    Have been using Maldo’s mods on these two games for years with no issues Win 7 & 10.
    Since Fall Update (Clean install) mods no longer load, even a simple Autoexec.cgf or System.cfg e.g. skip intro....
  25. Replies
    39
    Views
    19,400

    Kaspersky finding this as well

    Using Chrome 64bit


    31.10.2017 12.47.07;Download blocked;https://coinhive.com/lib/coinhive.min.js;HEUR:Trojan.Script.Generic;https://coinhive.com/lib/coinhive.min.js;Google Chrome;Trojan...
Results 26 to 50 of 83
Page 2 of 4 1 2 3 4