Search:

Type: Posts; User: Saltgrass

Page 4 of 16 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.02 seconds; generated 71616 minute(s) ago.

  1. Replies
    17
    Views
    1,361

    So you are saying you did check with your...

    So you are saying you did check with your provider and they do support it, so you believe it should work? I suppose I just have to wonder how you can get 2 Gbps from a 1 Gbps network.. But you...
  2. Replies
    18
    Views
    2,670

    It appears it is already disabled, I had not...

    It appears it is already disabled, I had not looked in the Bios to check.. Thanks for letting me know..
  3. Replies
    17
    Views
    1,361

    The situation with the 6 GHz radio is still up in...

    The situation with the 6 GHz radio is still up in the air. Mine works fine and does use the semi-open security. You might also note a 6 GHz connection is shown as an Ethernet connection. ...
  4. On my system, the port I have disabled in the...

    On my system, the port I have disabled in the Bios does not blink, the active one does.. Do you show both Ethernet ports in the Device Manager?
  5. Since you appear to be using 4 SATA ports and one...

    Since you appear to be using 4 SATA ports and one M.2 port with a 10th Gen processor, have you verified all connections are supported and none of the SATA drives are on a disabled port/s?

    When the...
  6. Replies
    29
    Views
    2,323

    I originally stated I did not have any cameras...

    I originally stated I did not have any cameras but I do have 4 Swann cameras that seem to work normally. On my phone I can see their transfer rates so I know if any particular camera is having a...
  7. Replies
    18
    Views
    2,670

    My download site does not yet show it either. Of...

    My download site does not yet show it either. Of course, mine is in the US, not where the link goes.. ;)

    I have had some situations with my board Blue Screening and freezing during game play and...
  8. Replies
    66
    Views
    7,349

    If I understand, you ran a 10th Gen processor on...

    If I understand, you ran a 10th Gen processor on the board for a while? I suppose some thought might be given to that situation being involved with your system.

    I guess I am lucky, I do not have...
  9. Replies
    29
    Views
    2,323

    Neither of you have given any thought to the...

    Neither of you have given any thought to the cameras are the problem?

    I might even think the cameras are knocking each other offline..

    But again, the System log should give you a clue..
  10. Replies
    5
    Views
    718

    I don't run RAID so I don't have much experience....

    I don't run RAID so I don't have much experience. But the Manual states Raid should be obtainable using M.2_3 and M.2_4. The board has all sorts of restrictions on which slots can be used together...
  11. Replies
    2
    Views
    520

    Are you running a 10th Gen processor? The...

    Are you running a 10th Gen processor?

    The Nvidia Control Panel in the System info will show you if the card is running as PCIe 4. I have mine set to auto and it works fine that way.
  12. You are aware the 980 Pro does not like the...

    You are aware the 980 Pro does not like the Samsung NVMe driver. It should be running on the Windows standard NVMe driver.

    By swapping the drives around or maybe even removing the other one, and...
  13. There are many things that are involved in your...

    There are many things that are involved in your situation.

    5G_2 is a 1x1 radio and will do 1201/1201. The 5G_1 should show 2402/2402 link speeds in Win 10 if using 160 MHz bandwidth.

    Real...
  14. If you are running RAID or the Intel Optane...

    If you are running RAID or the Intel Optane memory, you need it.. Otherwise, the standard Windows 10 drivers will handle an NVMe or SATA drive.. Assuming you have the recent edition of Win 10..
  15. You probably need to go to the ASUS download site...

    You probably need to go to the ASUS download site and make sure you have all the drivers. When you check the list, make sure and expand out the sections since other types of drivers may be in that...
  16. Replies
    12
    Views
    1,203

    The Router does have a built-in speed test, have...

    The Router does have a built-in speed test, have you been using that? Have you tried speed tests from other sources? I normally run the speed test from my ISP..

    I have AX200, AX201 and AX210...
  17. Replies
    29
    Views
    2,323

    The system log may be the only way to find out...

    The system log may be the only way to find out why they are disconnecting. You should be able to get the Wi-Fi band and MAC address of the device in the log then watch it for a while and keep track...
  18. Replies
    12
    Views
    1,203

    Just wondering since not much seems to be...

    Just wondering since not much seems to be happening, is the speed always at exactly 700 Mbps or does if vary from that number? I might think if it always went up to but no faster that, something was...
  19. Replies
    4
    Views
    520

    I have started seeing the same thing on the...

    I have started seeing the same thing on the AX11000 but don't have the AXE11000 running right now. I will see the 2.4 GHz network but that is all for a minute or so. But once I do see it and it...
  20. Replies
    15
    Views
    2,667

    Since you appear to be running a non-standard...

    Since you appear to be running a non-standard firmware on the system, I cannot compare your log to mine, sorry.
  21. Replies
    15
    Views
    2,667

    Your log in the other thread only covered 3 days...

    Your log in the other thread only covered 3 days over 6 months. Is there any way you could copy and paste the last few hours or days?

    What I did see was a bunch of Kernel entries, which are not...
  22. Replies
    15
    Views
    2,667

    About the only thing you can do is check the...

    About the only thing you can do is check the System log to see if you can pick out when it disconnects and why..

    Is it the Router causing the problem or possibly some local environmental...
  23. After you changed it, what link speed are you...

    After you changed it, what link speed are you showing. As I understand it, the 5G_2 is a 1x1 radio which is limited, even at 160 MHz. Assuming it will stay there..
  24. Replies
    12
    Views
    1,203

    Are you using Smart Connect? Are you going...

    Are you using Smart Connect?

    Are you going through any type of Wireless Access Point, such as an AiMesh device?

    Is your bandwidth being split with another device or devices?

    Have you changed...
  25. Replies
    21
    Views
    1,391

    If I am reading the specs correctly, the 11th Gen...

    If I am reading the specs correctly, the 11th Gen processor has 4 more lanes available than the 10th Gen. Since the Motherboard was designed around that processor, it would seem logical a 10th Gen...
Results 76 to 100 of 387
Page 4 of 16 1 2 3 4 5 6 7