Search:

Type: Posts; User: kookykrazee

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Due to the issue I had with my evga PSU, it sorta...

    Due to the issue I had with my evga PSU, it sorta singed some plastic on 2 of the connectors. Though I could possibly use it, I had off and on issues with 1 of the 2 rails and I assumed it as...
  2. Thank you, that did help a lot. I have some...

    Thank you, that did help a lot. I have some different issues, with the screws that came with kit. The 2 screws that go on the backets for the "heatsink" are not the same size and threads, as such...
  3. I am actually trying to connect it to the board,...

    I am actually trying to connect it to the board, not worried about RGB part of connectors, at this time. I have read that there are basically 4 revisions of this AIO. I just want to connect it,...
  4. Crosshair VIII Dark Hero AIO cannot connect?

    I have an awesome Dark Hero board and also an Artic Liquid Freezer II 360 A-RGB AIO that I am looking forward to using with my new 5950x. My problem is that this MB seems to not follow normal cooler...
  5. Replies
    2
    Views
    1,763

    Multiple gpu question

    I have an awesome Maximus VI Hero with a 4770k and 16GB of RAM and I have the opportunity to add 3 750ti for folding purposes (understanding they cannot be in sly, but that they do not need a 6 or 8...
  6. Not sure what happened here, but being busy with...

    Not sure what happened here, but being busy with work and school, I have not had time to check the posts. Getting a break in the action, I realized I had not received any email replies about posts. ...
  7. I guess my question/concern is why is the min...

    I guess my question/concern is why is the min speed the BIOS showing 800 (which seems to feed into windows) and as I noted above, system in W7 shows 3.5ghz 801 which causes software like Samsung...
  8. Thanks for the welcome. I do not have anything...

    Thanks for the welcome. I do not have anything connected besides my 8 drives, my GPU, my PCIe card for 2 more drives and my case fans and such. I am really puzzled why W7 thinks that my CPU is...
  9. Minimum speed 800/801/802 using AI Suite 3

    As noted in the title, I have noticed that my new Hero board has a minimum speed in the bios (updated to 1103) and though CPU-Z shows it as 4.4ghz per setting it up in the software, system says:
    ...
Results 1 to 9 of 9