Search:

Type: Posts; User: Saltgrass

Page 4 of 16 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.08 seconds; generated 83667 minute(s) ago.

  1. On my system, the port I have disabled in the...

    On my system, the port I have disabled in the Bios does not blink, the active one does.. Do you show both Ethernet ports in the Device Manager?
  2. Since you appear to be using 4 SATA ports and one...

    Since you appear to be using 4 SATA ports and one M.2 port with a 10th Gen processor, have you verified all connections are supported and none of the SATA drives are on a disabled port/s?

    When the...
  3. Replies
    29
    Views
    2,368

    I originally stated I did not have any cameras...

    I originally stated I did not have any cameras but I do have 4 Swann cameras that seem to work normally. On my phone I can see their transfer rates so I know if any particular camera is having a...
  4. Replies
    18
    Views
    2,687

    My download site does not yet show it either. Of...

    My download site does not yet show it either. Of course, mine is in the US, not where the link goes.. ;)

    I have had some situations with my board Blue Screening and freezing during game play and...
  5. Replies
    66
    Views
    7,418

    If I understand, you ran a 10th Gen processor on...

    If I understand, you ran a 10th Gen processor on the board for a while? I suppose some thought might be given to that situation being involved with your system.

    I guess I am lucky, I do not have...
  6. Replies
    29
    Views
    2,368

    Neither of you have given any thought to the...

    Neither of you have given any thought to the cameras are the problem?

    I might even think the cameras are knocking each other offline..

    But again, the System log should give you a clue..
  7. Replies
    5
    Views
    723

    I don't run RAID so I don't have much experience....

    I don't run RAID so I don't have much experience. But the Manual states Raid should be obtainable using M.2_3 and M.2_4. The board has all sorts of restrictions on which slots can be used together...
  8. Replies
    2
    Views
    526

    Are you running a 10th Gen processor? The...

    Are you running a 10th Gen processor?

    The Nvidia Control Panel in the System info will show you if the card is running as PCIe 4. I have mine set to auto and it works fine that way.
  9. You are aware the 980 Pro does not like the...

    You are aware the 980 Pro does not like the Samsung NVMe driver. It should be running on the Windows standard NVMe driver.

    By swapping the drives around or maybe even removing the other one, and...
  10. There are many things that are involved in your...

    There are many things that are involved in your situation.

    5G_2 is a 1x1 radio and will do 1201/1201. The 5G_1 should show 2402/2402 link speeds in Win 10 if using 160 MHz bandwidth.

    Real...
  11. If you are running RAID or the Intel Optane...

    If you are running RAID or the Intel Optane memory, you need it.. Otherwise, the standard Windows 10 drivers will handle an NVMe or SATA drive.. Assuming you have the recent edition of Win 10..
  12. You probably need to go to the ASUS download site...

    You probably need to go to the ASUS download site and make sure you have all the drivers. When you check the list, make sure and expand out the sections since other types of drivers may be in that...
  13. Replies
    12
    Views
    1,222

    The Router does have a built-in speed test, have...

    The Router does have a built-in speed test, have you been using that? Have you tried speed tests from other sources? I normally run the speed test from my ISP..

    I have AX200, AX201 and AX210...
  14. Replies
    29
    Views
    2,368

    The system log may be the only way to find out...

    The system log may be the only way to find out why they are disconnecting. You should be able to get the Wi-Fi band and MAC address of the device in the log then watch it for a while and keep track...
  15. Replies
    12
    Views
    1,222

    Just wondering since not much seems to be...

    Just wondering since not much seems to be happening, is the speed always at exactly 700 Mbps or does if vary from that number? I might think if it always went up to but no faster that, something was...
  16. Replies
    4
    Views
    523

    I have started seeing the same thing on the...

    I have started seeing the same thing on the AX11000 but don't have the AXE11000 running right now. I will see the 2.4 GHz network but that is all for a minute or so. But once I do see it and it...
  17. Replies
    15
    Views
    2,683

    Since you appear to be running a non-standard...

    Since you appear to be running a non-standard firmware on the system, I cannot compare your log to mine, sorry.
  18. Replies
    15
    Views
    2,683

    Your log in the other thread only covered 3 days...

    Your log in the other thread only covered 3 days over 6 months. Is there any way you could copy and paste the last few hours or days?

    What I did see was a bunch of Kernel entries, which are not...
  19. Replies
    15
    Views
    2,683

    About the only thing you can do is check the...

    About the only thing you can do is check the System log to see if you can pick out when it disconnects and why..

    Is it the Router causing the problem or possibly some local environmental...
  20. After you changed it, what link speed are you...

    After you changed it, what link speed are you showing. As I understand it, the 5G_2 is a 1x1 radio which is limited, even at 160 MHz. Assuming it will stay there..
  21. Replies
    12
    Views
    1,222

    Are you using Smart Connect? Are you going...

    Are you using Smart Connect?

    Are you going through any type of Wireless Access Point, such as an AiMesh device?

    Is your bandwidth being split with another device or devices?

    Have you changed...
  22. Replies
    21
    Views
    1,401

    If I am reading the specs correctly, the 11th Gen...

    If I am reading the specs correctly, the 11th Gen processor has 4 more lanes available than the 10th Gen. Since the Motherboard was designed around that processor, it would seem logical a 10th Gen...
  23. Replies
    12
    Views
    1,222

    You actual speed may depend on many things. If...

    You actual speed may depend on many things. If Windows is showing a Link Speed of over 1 Gbps and you had the only device on the network, you should be able to get good speeds. A speed test should...
  24. Replies
    12
    Views
    1,222

    If you look in the Windows Settings and the...

    If you look in the Windows Settings and the Network section, clicking on the netwwork should give is specs. What do you show for the Link Speeds for the client device?

    If you are using 5G_1 you...
  25. Replies
    16
    Views
    2,277

    If you look at the Task Manager, startup tab, it...

    If you look at the Task Manager, startup tab, it will show a Bios Start time. Mine is currently 8.2 seconds.

    Below that it might identify if some startup utilities are High impact and might be...
Results 76 to 100 of 384
Page 4 of 16 1 2 3 4 5 6 7