Search:

Type: Posts; User: ZEEED

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    92
    Views
    61,331

    Sticky: Wassup gupsterg Ill stick around here also then....

    Wassup gupsterg Ill stick around here also then.
    Also Super happy after Asus Upgraded me to C7H what a fantastic BOARD :)
  2. That how my maximus V Gene died !!! But mine got...

    That how my maximus V Gene died !!! But mine got error 55.
    RMA it.
  3. Replies
    3
    Views
    1,995

    Mate

    I had to format C when i changed from Maximus V Gene to Asrock z77 . And that same chipset....
    Got maximus back from RMA and had to Format again.
  4. Replies
    22
    Views
    17,966

    Well i had my board running no problems for 3...

    Well i had my board running no problems for 3 months. After that time error 55 with 903 bios.
    One day would not boot Code 55. Took cpu out and memory . Back in nothing.... After 3 hours of trying to...
  5. Replies
    8
    Views
    5,994

    went back to previous bios. Its stable at 1.43...

    went back to previous bios. Its stable at 1.43 when it bsods with same settings on new bios.....
  6. Replies
    8
    Views
    5,994

    hmmm

    seems something is wrong with voltage settings with my i5... I got it in bios at 1.43 and it runs at 1.38 WTF keeps crashing now :/
  7. Replies
    9
    Views
    3,995

    HiVizMan What part of it working fine before bios...

    HiVizMan What part of it working fine before bios update you dont understand ??
  8. Replies
    2
    Views
    3,448

    nope

    No problems here mate. My mates from vent say i defo sound better than on old MB. I assume you got all of those noise reduction options turned on ??
    And do you use front case panel for mic ??
  9. Replies
    9
    Views
    3,995

    Update

    Well i went getto and changed from Auto to enabled all of them options. I set non turbo to 20x. And its working like b4 now.
    Idling at 1600mhz -> 5002hmz on full load Idle temps down to 27 heh. Must...
  10. Replies
    9
    Views
    3,995

    well i had a look

    I got all power options turned on. I tried to turn off save reboot change to auto save reboot. Still idling at 5ghz hmmmm
    http://img826.imageshack.us/img826/1738/hmmxh.png


    It was working fine...
  11. Replies
    9
    Views
    3,995

    New bios Maximus V Issue

    Well i got new 0813 bios on last Saturday.
    I noticed my cpu runs 5ghz constantly now... It used to drop to 1.8-2 on low usage situations to save energy and all.
    I still got all of them CPU power...
  12. Replies
    54
    Views
    221,115

    what i got

    http://img845.imageshack.us/img845/5403/cb5ghz.jpg
    http://img706.imageshack.us/img706/2781/mypcd.jpg


    atm 1.43v core for more stability :D but could run prime for few hours before crash on 1.4v...
  13. Replies
    2
    Views
    4,476

    thanks mate

    since i am drinking beer and doing some runs there are results:
    NO MVP :
    8216
    vram usage 780 more or less

    And now some ****ed up **** aka MVP on both virtual sync ON and hyperperformance ON...
  14. Replies
    2
    Views
    4,476

    LucidLogix Virtu MVP Maximus V Gene

    Ok cant figure out if you need to connect monitor to my 6970 or to mobos display port??
    And i am trying to find some information but simply cant :/
    So what do you guys think about this stuff ??
Results 1 to 14 of 14