Search:

Type: Posts; User: oldbrave

Page 2 of 10 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.01 seconds; generated 121119 minute(s) ago.

  1. Replies
    10
    Views
    10,623

    I think what you may need to do is to clear the...

    I think what you may need to do is to clear the CMOS, push the clear cmos button (second item down on the rear IO plate) then you can set everything up nice and clean in the bios and that should take...
  2. Replies
    13
    Views
    7,397

    I think the best thing you might do is to take...

    I think the best thing you might do is to take the blocks apart and remove the impellers from the blocks, because they would really em pare the coolant flow with the impellers in place
  3. Thread: Upgrades.

    by oldbrave
    Replies
    27
    Views
    12,180

    If they are left to run at full speed they are...

    If they are left to run at full speed they are loud, but when you tone them down with the Corsair link software they are very quiet!
  4. Replies
    12
    Views
    12,728

    I'm thinking that he may have the keyboard...

    I'm thinking that he may have the keyboard plugged into the ROG usb port, that may be why it's trying to update the ROG firmware!
  5. Thread: Upgrades.

    by oldbrave
    Replies
    27
    Views
    12,180

    Before you start thinking about replacing the...

    Before you start thinking about replacing the fans on the H100i, install the unit and make sure to DL the Corsair Link software for it and I would recommend setting the fans to "balanced" . I think...
  6. Replies
    7
    Views
    7,415

    Asking people here in this forum to help you...

    Asking people here in this forum to help you create a illegal bios mod so you can run a pirated version of a OS is NOT a smart thing to do, and I'm sure that it's against the rules and bi-laws of...
  7. Replies
    6
    Views
    3,049

    Chino's recommendation are dead on, and no your...

    Chino's recommendation are dead on, and no your CPU won't bottleneck your system but your current GPU sure is.
  8. Replies
    5
    Views
    3,414

    Try going into the BIOS and under the "BOOT" tab...

    Try going into the BIOS and under the "BOOT" tab you can disable the splash screen.
  9. Replies
    11
    Views
    43,242

    Lets try something similar to what "Chino said...

    Lets try something similar to what "Chino said just a couple of steps farther.
    Remove the power cord from the back of the computer.
    Remove the battery.
    move the CLRTC jumper to pins 2&3.
    Remove...
  10. Replies
    2
    Views
    2,634

    You are correct, the highlighted CPU temp is in...

    You are correct, the highlighted CPU temp is in fact the socket temp and the AMD FX 8350 package temp is the CPU core temp !
  11. The fact that the memory ran just fine with the...

    The fact that the memory ran just fine with the 1100T chip is completely immaterial because now you have the FX 8350 and the memory controller is completely different and if this memory is not listed...
  12. llias83< I assume that you are running a 64 bit...

    llias83< I assume that you are running a 64 bit OS, then why are you running the HPET disabled? With it disabled you are forcing the MB to basicly run in a 32bit mannor. Enable the HPET setting and...
  13. Replies
    3
    Views
    3,001

    Yes a Video card will work in any pci-e slot, but...

    Yes a Video card will work in any pci-e slot, but for best performance it should be in a pci-e-16 slot and those are slots 1 and 3 .
  14. Replies
    12
    Views
    9,779

    You're not trying to run the HD2400 and HD6850 in...

    You're not trying to run the HD2400 and HD6850 in crossfire are you ??
    Take the 2400 out and put the 6850 in the first Pci-e slot.
  15. Replies
    1
    Views
    3,477

    Welcome to the forum ! :) In the gaming and...

    Welcome to the forum ! :)

    In the gaming and performance section of the CCC have you checked the box that says " enable crossfire"?
    It doesn't matter what it may say any where else those boxes...
  16. It's definitely possible to use PCI-E slots 1 and...

    It's definitely possible to use PCI-E slots 1 and 2 for CrossFire, the only problem you may run into is that the lower card may be so close to the upper one that it may block the air flow to the fan...
  17. Thread: Q-code F.F.

    by oldbrave
    Replies
    3
    Views
    10,476

    Do you know what bios revision you have in the...

    Do you know what bios revision you have in the MotherBoard. You should be running ver 1101 with that cpu !
    Here's a plan, disconnect everything from the motherboard except the CPU and Video card,...
  18. Replies
    11
    Views
    4,895

    Well yes, you are very correct this IS a...

    Well yes, you are very correct this IS a Crosshair forum but please excuse me for not knowing if your board is a crosshair IV, Crosshair V, or a Crosshair V-Z without asking !
  19. Replies
    4
    Views
    5,517

    The Acronis doesn't create that 100Mb partition,...

    The Acronis doesn't create that 100Mb partition, it's the Microsoft OS that does that, it started with Win 7. Most people don't even realize that is being created when they load the OS. If you pay...
  20. Replies
    11
    Views
    4,895

    It just might help a bit if you were to list the...

    It just might help a bit if you were to list the make and model of the MB, that way the rest of us won't be shooting in the dark ! :)
  21. I just finished a system for a customer with the...

    I just finished a system for a customer with the C-V-F-Z board and I used that same GSkill I linked to you with a AMD 1090T CPU and the memory hasn't missed a beat.
    I've just found that Corsair...
  22. Replies
    11
    Views
    4,895

    Is your Seagate drive a Sata2 or a Sata3 , if...

    Is your Seagate drive a Sata2 or a Sata3 , if it's a Sata 3 then go into the bios and make sure that your sata connections are set for Sata 3 or Sata 6Gb
  23. Replies
    13
    Views
    5,445

    Your router may be running at 1gbps, but is your...

    Your router may be running at 1gbps, but is your Internet connection running that fast?
    Try and reset your router to 100mbps and the onboard network adapter also to 100mbps and see if that fixes...
  24. Welcome to the forum ! :) I had basicly the...

    Welcome to the forum ! :)

    I had basicly the same problem with the same memory that you have and could never resolve the problem.
    My advise, RMA the memory and check out the GSkill....
  25. Replies
    2
    Views
    7,039

    The "Watts" your speaking of are a measure of...

    The "Watts" your speaking of are a measure of heat energy, not electronic current draw.
    Sorry but I don't remember the equations to arrive at the Watts of heat dissipation figures you're looking...
Results 26 to 50 of 228
Page 2 of 10 1 2 3 4 5