Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 92
  1. #21
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by GeorgeKps View Post
    I don't know if it's an issue but plugging the Claymore to the Keybot USB slot, keeps the LEDs lit when the computer is shut down.
    Also what would be really nice is editing the colour values to what we want like we can do to the Aura software.
    Just set the color and lighting effect you want and it should stay on even after you shutdown.

  2. #22
    ROG Enthusiast Array Marco1971's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    29

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Did you find out what went wrong when you couldn't install Armoury? Now that it is installed, your Gladius can't be detected? Have you rebooted after installing Armoury and unlinked the Gladius in Aura? (in case you have it synced).
    So far...

    G75VW: 2.04 branch Gladius and SICA not detected even after reboot.

    Strix FX753VD: "Error number 0x80040707 Description: Dll function crashed: IsSupported.IsASUSMB Setup will now terminate" and only 1.27 release (the SICA one) works.

    Marco1971.

  3. #23
    ROG Member Array varnavas PC Specs
    varnavas PC Specs
    Motherboardasus 970 gaming\aura
    Processorfx-8350
    Graphics Card #1asus strix 1070
    Storage #1kingston 240gb ssd
    Storage #2wd 1tb and 2tb
    CPU Coolercorsair h110v2
    Casecorsair 570x
    Power Supplytherlmatake 850watt
    Keyboard corsair k70 lux
    Mouse rog spatha
    Headset rog centurios
    Mouse Pad corsair mm800
    OS window 10 64bit
    varnavas's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    24

    i have to report the new version of the armoury have the same issue with old version the light on the dock dont show the correct % of the battery of the mouse for example if my battery % go to the 30% the light stay on green and dont go to the orange and after of the install of the new version my mouse in some of the game change the position from unknown reasons for example when my camera look left change the position to right or on up and i manual calibrate my mouse . My mouse is rog spatha

  4. #24
    ROG Member Array noodlemctwoodle PC Specs
    noodlemctwoodle PC Specs
    MotherboardROG Formula IX
    ProcessorIntel i7 7700K
    Memory (part number)Corsair LPX DDR4 2666mhz
    Graphics Card #1ROG Strix GTX 1080
    Sound CardROG Pheobus
    MonitorROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 960 Pro 512GB NVMe
    Storage #2Samsung 950 Pro 512GB NVMe
    CPU CoolerCorsair H110
    CaseCorsair Air 540
    Power SupplyCorsair HX750I
    Keyboard ROG Claymore Core
    Mouse ROG Spartha
    Headset Kingston Hyper-X Cloud
    OS Windows 10 1709 x64
    Network RouterPFSense
    noodlemctwoodle's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Installed new update and new firmware for ROG Claymore and now it is neither detected in the Armoury v2 software nor Aura software. Only the Spatha is detected in Armoury 2 although following firmware upgrade it has wiped all the config from the mouse :|

  5. #25
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Marco1971 View Post
    So far...

    G75VW: 2.04 branch Gladius and SICA not detected even after reboot.

    Strix FX753VD: "Error number 0x80040707 Description: Dll function crashed: IsSupported.IsASUSMB Setup will now terminate" and only 1.27 release (the SICA one) works.

    Marco1971.
    Gladius (1st Gen.) and Sica are not yet supported. Sorry for the confusion. Support will be ready in the coming months.

  6. #26
    ROG Member Array Nijo PC Specs
    Nijo PC Specs
    Laptop (Model)none
    MotherboardGigabyte X570 Aorus Master
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X
    Memory (part number)Patriot Viper RGB 4x 8 GB
    Graphics Card #1Asus ROG Strix RTX 2080 OC O8G
    Sound CardSound BlasterX Katana
    MonitorLG 34UC88-B UWQHD & 27UK600 4K/UHD
    Storage #1Samsung 960 Evo, 500 GB
    Storage #2Samsung 860 Evo, 500 GB
    CPU CoolerCorsair H150i PRO RGB
    CaseAsus ROG Strix Helios
    Power SupplyAsus ROG Thor 850W
    Keyboard Asus ROG Claymore
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Teufel Cage
    Mouse Pad Asus ROG Sheath
    Headset/Speakers Sound BlasterX Katana
    OS Windows 10 x64
    Network RouterFritz!Box 7490
    Accessory #1 Asus ROG Terminal
    Accessory #2 Microsoft Xbox One Elite Controller
    Accessory #3 Asus ROG Terminal
    Nijo's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    9

    After updating, my Spatha isn´t detected anymore. Not in wired or wireless mode.
    Uninstalling/reinstalling didn´t help either.

    Now, when i try to start Armoury, the software isn´t working anymore too.

    Click image for larger version. 

Name:	Unbenannt.JPG 
Views:	5 
Size:	150.0 KB 
ID:	72062

  7. #27
    ROG Guru: White Belt Array zocker's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    77

    Have strange issue with every Version and my Gladius II. When i customize Buttons with Keyboard Commands, Armoury will apply it but when i press the Buttons, nothing happens.
    I need to repeat the customizing a few times until it works.
    And the light kicks in when i open Armoury once after Power on/Restart.
    Last edited by zocker; 03-02-2018 at 12:39 PM.

  8. #28
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    25

    Quote Originally Posted by Marco1971 View Post
    Hi all...can't install new Armoury (event this new one) version due to follow error "Error number 0x80040707 Description: Dll function crashed: IsSupported.IsASUSMB Setup will now terminate" this on my Asus FX753VD "gaming" notebook.

    Marco71.
    I have the same problem. It installed when I restarted to safe mode. Also my firmware is still 1.08 and it doesn't offer me an update.

  9. #29
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Claymore Couldn't be detected

    Hi all,
    after installing ROG Armoury II - V2.04.07 , my rog Claymore couldn't be detected no more .
    had to reinstall the pervious ver ROG_Armoury_v10226
    any solutions ??


    Tarek

  10. #30
    New ROGer Array GamingDj PC Specs
    GamingDj PC Specs
    Laptop (Model)G752VS
    MotherboardASUS Maximus VIII Hero
    ProcessorIntel Core i5 6600K @ 4.5GHz
    Memory (part number)8Gb HyperX 2133MHz CL14
    Graphics Card #1Sapphire HD 5830
    MonitorASUS VG248QE
    Storage #1HyperX 120Gb SSD
    Storage #2Seagate 1Tb HDD
    CPU CoolerNZXT Kraken X41
    CaseNZXT H440 Black-Red
    Power SupplySpire Black Moon 650W
    Keyboard ROG Claymore - Brown Switches
    Mouse Mionix Castor
    Headset HyperX Revolver
    Mouse Pad ROG Sheath
    Headset/Speakers Logitech Z506
    OS Windows 10 Pro x64

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    I came to the conclusion that the Asus Software team is incompetent. The new update completely broke support for Claymore. Not only is the keyboard not recognized, the volume slider stopped working. "Update" they call it, but with every release you just take two steps back in fixing something. The best advice I can give to anyone wishing or thinking about buying this keyboard is to get a Corsair K95 Platinum. Don't buy the most expensive Asus keyboard hoping to get a quality software and/or hardware. You will just end up with a lot of headache.

    EDIT: After looking into the Armoury files, I came across "Update Claymore" folder, which contained older firmware updates than 1.02.26, further proving my point about Asus and their Software team.
    Last edited by GamingDj; 03-02-2018 at 09:44 PM.

Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •