Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    New ROGer Array lexpolicarpio PC Specs
    lexpolicarpio PC Specs
    MotherboardAsus h87m- PRO
    Processori7 4770k
    Memory (part number)Corsair Vengeance 4gb x2 Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M2A1866C9), and (CMZ4GX3M1A1600C9) 4gb x2
    Graphics Card #1ROG Strix GeForce® GTX 1070 OC edition 8GB GDDR5
    MonitorASUS VZ249H Ultra-low Blue Light Monitor - 23.8" FHD (1920x1080), IPS, Ultra-Slim Design, Frameless,
    Storage #1WD Blue 500 gb
    Storage #2WD Blue 500 gb
    CPU Coolerstock
    CaseCooler Naster K380
    Power SupplyCorsair VS 650
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Gladius 2
    Headset/Speakers Xenon MULTIMEDIA SPEAKER AX-108
    OS Windros 10 Pro 64-bit
    lexpolicarpio's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Rog logo not lighting up properly after firmware update [Resolved]

    I have software version 2.04.06
    80% firmware version : 1.09.01

    all works properly on default color schemes it only doesnt work properly on custom effect

    ROG CLAYMORE
    Last edited by lexpolicarpio; 02-27-2018 at 05:03 AM. Reason: info

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Me too...

    I'm having the same problem...whatever they did killed the logo on all my profiles. I used to have the colors of the rog emblem the same on my claymore and my spatha to let me know thati was on the same game profile with both. Now it just looks funny. Please fix as it was working fine before the update...it was the same color you assigned the space bar.

  3. #3
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same error here too...

    I've the exact same issue, since firmware update 1.09.01 (software version: 2.04.07) all custom profiles can't have lighting on the ROG logo
    Let's hope it will be fixed soon...

  4. #4
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    The bug will be resolved by the next update, which is scheduled to be released in a few weeks.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    The bug will be resolved by the next update, which is scheduled to be released in a few weeks.

    My Claymore doesn't get any updates throught the Armoury. How can I update it? I have installed the Armoury many times. Also I always have to instal it in safe mode, as It doesn't work in W10 normally, it seems.

    This is my worst product experience EVER in any category. No one even tries to help me with the updates. Btw your recaptcha is old.

  6. #6
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by AAtte View Post
    My Claymore doesn't get any updates throught the Armoury. How can I update it? I have installed the Armoury many times. Also I always have to instal it in safe mode, as It doesn't work in W10 normally, it seems.

    This is my worst product experience EVER in any category. No one even tries to help me with the updates. Btw your recaptcha is old.
    What does Live Update do when you click on it? No updates found or no updates required?
    Click image for larger version. 

Name:	Live Update Successful.JPG 
Views:	66 
Size:	16.1 KB 
ID:	72439
    Do you need to update? Latest firmware for Core (keyboard/80%) is 1.09.01, and 1.03.00 for Bond (keypad/20%).
    Click image for larger version. 

Name:	Claymore detected - latest firnware.JPG 
Views:	65 
Size:	27.6 KB 
ID:	72440

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    23

    My keyboard has 1.08 in it. It doesn't offer update and if I press Live update it does nothing.

  8. #8
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by AAtte View Post
    My keyboard has 1.08 in it. It doesn't offer update and if I press Live update it does nothing.
    Sorry for the inconvenience, the ROG logo and Live Update issues have already been reported.

  9. #9
    New ROGer Array lexpolicarpio PC Specs
    lexpolicarpio PC Specs
    MotherboardAsus h87m- PRO
    Processori7 4770k
    Memory (part number)Corsair Vengeance 4gb x2 Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M2A1866C9), and (CMZ4GX3M1A1600C9) 4gb x2
    Graphics Card #1ROG Strix GeForce® GTX 1070 OC edition 8GB GDDR5
    MonitorASUS VZ249H Ultra-low Blue Light Monitor - 23.8" FHD (1920x1080), IPS, Ultra-Slim Design, Frameless,
    Storage #1WD Blue 500 gb
    Storage #2WD Blue 500 gb
    CPU Coolerstock
    CaseCooler Naster K380
    Power SupplyCorsair VS 650
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Gladius 2
    Headset/Speakers Xenon MULTIMEDIA SPEAKER AX-108
    OS Windros 10 Pro 64-bit
    lexpolicarpio's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    12

    MEXICO 400m

    Still no update best software team better switch to corsair m

  10. #10
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    The logo is still not working.

    05.26.2018.
    The logo is still not working on firmware for this product (keyboard/80%) is 1.09.01.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •