Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 183
  1. #31
    New ROGer Array GetPunked PC Specs
    GetPunked PC Specs
    MotherboardStrix X370-F
    ProcessorRyzen 1800x
    Memory (part number)G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin 3000MHz F4-3000C15D-16GTZR
    Graphics Card #1EVGA 1080 FTW
    CPU CoolerAIO Cooler Master
    Keyboard Claymore
    Mouse Pugio
    OS Windows 10

    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Pugio Freezes Aura Rainbow and Claymore Has No logo In Custom Mode

    The Pugio Mouse and the claymore both are crashing in aura sync in rainbow mode both in gradient and color cycle, and it will throw off the x370-f's lighting as well. Also the Claymore in Armoury custom mode will not illuminate the logo. I just got the pugio and claymore and i only use custom and rainbow sync, So this is little disappointing. Thinking about returning them and getting the gladius ii and then waiting for the strix flair in hopes that would be better.
    Last edited by GetPunked; 03-02-2018 at 02:11 AM.

  2. #32
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    290

    Just out of curiosity, do i have to use the AURA cleaner?

    I just installed the new AURA version, at first it cleared the current version as stated: maintenance complete.
    Then, i ran the installation again, and it installed the new version.

  3. #33
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Here goes again...

    ASUS Heroc IX
    i7-7700k
    GSkill RBG Trident Z 3200mhz 16GB (8gb x 2)
    ASUS 1080 Ti
    Samsung SSDs (3)
    EVGA 650w G3 PSU
    NZXT Kraken x62 CPU Cooler

    Newest version of AURA, installed after uninstalling old version, running cleaner, rebooting, installing new aura, rebooting, shutting off the PSU power and draining it from the system, boot up, open AURA. Only detects the GPU... STILL... almost 10 version ago it would detect the RGB RAM, MOBO, and GPU, now... only ever the GPU. WHAT AM I DOING WRONG AND WHY ISN'T THIS SOFTWARE FIXED YET?!

  4. #34
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Please reboot your computer to complete the installation - Aura does not wort

    I uninstalled old version (V1.05.32.02) of Aura which did not work too, let CCleaner find some things too, boot, installing Version 1.05.38, boot,

    start Auro and getting this: "Please reboot your computer to complete the installation" I can boot hundred times. Aura will not start.

    Had this with last Aura too (see above).

    Any ideas Asus Programmers?


    Intel®*Core™ i7-8700K
    Motherboard ASUS ROG Strix Z370-G Gaming (WI-FI AC)
    G.Skill Aura DIMM 16 GB DDR4-3200 Kit, Nr. F4-3200C16D-16GTZR
    250GB Samsung 960 Evo M.2 2280 NVMe PCIe 3.0 x4 (as slow as a disk in the 70s - 3.700 MB/S? perhaps in a month not in a second!!)
    1000GB Samsung 850 Evo

  5. #35
    Banned due to use of expletives. Array epicDoC PC Specs
    epicDoC PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardAsus ROG Maximus VIII Hero Alpha
    ProcessorIntel i7 6700K @4.6 GHz
    Memory (part number)16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 3600MHz DDR4
    Graphics Card #1Nvidia GEForce GTX 970 Asus Strix
    Sound CardSB Audigy Rx
    MonitorSamsung 4K
    Storage #1128GB M.2 Sasung SSD
    Storage #22 x Samsung 250 GB Evo SSD / 2 x 2TB HDD
    CPU CoolerCorsair H115i AIO Cooler
    CaseEnthoo Luxe Full Tower
    Power SupplyCorsair RM750x Full Modular
    Keyboard Steelseries Apex
    Mouse Razer Mamba TE 2015
    Headset HyperX Cloud
    Mouse Pad Razer Firefly
    Headset/Speakers Creative 5.1 Speakers
    OS Windows 10
    Network RouterSynology RT1900ac
    Accessory #1 1080P Logitch Webcam

    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    6
    Posts
    19

    For **** sake asus hire better software devs

    Yet again the updated aura is ****!!!! For **** sake hire better software devs and sack all the current ones.

    Click image for larger version. 

Name:	for****sakeasus.jpg 
Views:	11 
Size:	157.9 KB 
ID:	72064

  6. #36
    ROG Enthusiast Array ReaperOneSIx PC Specs
    ReaperOneSIx PC Specs
    MotherboardAsus X99 Rampage V 10 Anniversary Edition
    Processori7 5930K 3.5ghz
    Memory (part number)G.SKILL TridentZ RGB Series 64GB (8GBx8) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200
    Graphics Card #1EVGA 1080 TI FTW 3 Elite
    Graphics Card #2EVGA 1080 TI FTW 3 Elite
    Sound CardSoundblaster Zxr
    MonitorASUS ROG PG278QR Black 27" 1ms (GTG) 165Hz WQHD 2560x1440 NVIDIA G-Sync Gaming Monitor
    Storage #1Samsung 850 Pro 4 TB SSD
    Storage #2WD Red 10TB HDD
    CPU CoolerCorsair H115i
    CaseThermaltake Core X71 Black ATX Gaming Full Tower Tt LCS Certified Gaming Computer Case
    Power SupplyEVGA 1300W Gold Rated PSU
    Keyboard Logitech G910 Keyboard
    Mouse Logitech G903 RGB Lightspeed Gaming Mouse
    OS Windows 10 Pro
    ReaperOneSIx's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    32

    Quote Originally Posted by epicDoC View Post
    Yet again the updated aura is ****!!!! For **** sake hire better software devs and sack all the current ones.

    Click image for larger version. 

Name:	for****sakeasus.jpg 
Views:	11 
Size:	157.9 KB 
ID:	72064
    try rebooting it work on mine

  7. #37
    New ROGer Array sena168 PC Specs
    sena168 PC Specs
    MotherboardASUS ROG STRIX Z370-E GAMING
    ProcessorIntel i7-8700K
    Memory (part number)G.SKILL Trident Z RGB DDR4 3200MHz 16GB Kit (2x8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING
    MonitorSamsung BX2450
    Storage #1Samsung NVMe SSD 960 PRO 512GB
    Storage #2Intel® SSD 520 Series (2x120GB) Raid 0
    CPU CoolerNoctua NH U14S
    CaseCorsair Obsidian Series® 650D
    Power SupplyCorsair Professional Series™ Gold AX850
    Keyboard Corsair K95 RGB Platinum (MX Brown)
    Headset SteelSeries H Wireless
    Mouse Pad SteelSeries QcK
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    5

    This version finally worked for me!

    Everything can be detected finally....(LED Strip, Mobo, VGA, Memory)

  8. #38
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by jdelbs18 View Post
    Here goes again...

    ASUS Heroc IX
    i7-7700k
    GSkill RBG Trident Z 3200mhz 16GB (8gb x 2)
    ASUS 1080 Ti
    Samsung SSDs (3)
    EVGA 650w G3 PSU
    NZXT Kraken x62 CPU Cooler

    Newest version of AURA, installed after uninstalling old version, running cleaner, rebooting, installing new aura, rebooting, shutting off the PSU power and draining it from the system, boot up, open AURA. Only detects the GPU... STILL... almost 10 version ago it would detect the RGB RAM, MOBO, and GPU, now... only ever the GPU. WHAT AM I DOING WRONG AND WHY ISN'T THIS SOFTWARE FIXED YET?!
    What worked for me is downloaded zip, unblocked it in properties before i extracted. once you have it extracted to new folder go to setup.exe and run as administrator. Thats what worked for me but idk.
    Last edited by OniColoSsus; 03-03-2018 at 05:16 PM.

  9. #39
    ROG Enthusiast Array Flint018 PC Specs
    Flint018 PC Specs
    MotherboardRog Strix Z270F
    Processori7 7700k
    Memory (part number)G.skill 2400 RGB x4
    Graphics Card #1rog strix rx580 top oc edition 8gb
    Graphics Card #2rog strix GTX 1050Ti
    MonitorASUS MG248QR
    CPU CoolerCooler Master RGB
    Keyboard Rog Claymore
    Mouse Rog Pugio
    Headset Rog Strix Wireless
    Mouse Pad Rog Whetstone
    OS Win 10 64bit
    Accessory #1 Deep Cool RGB Strips x2
    Accessory #2 Cooler Master PRO RGB 120mm 5pcs
    Accessory #3 Cooler master 3 way splitter x3
    Flint018's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by GetPunked View Post
    The Pugio Mouse and the claymore both are crashing in aura sync in rainbow mode both in gradient and color cycle, and it will throw off the x370-f's lighting as well. Also the Claymore in Armoury custom mode will not illuminate the logo. I just got the pugio and claymore and i only use custom and rainbow sync, So this is little disappointing. Thinking about returning them and getting the gladius ii and then waiting for the strix flair in hopes that would be better.

    I have the same exact problem. still having these problem till now for 6 months already. this happens especially when playing games. this is not a hardware proablem rather a software problem.

    theyre not addressing the cpu usage fluctuation while playing games. theyre focusing on IDLe aura on pc.

    btw i tried to use gladius 2 and other aura sync mouse. but its still the same.

    oh and try to unsync the mouse. itll work properly, it seems that when syncing aura capable mouse this happens.
    Last edited by Flint018; 03-04-2018 at 03:44 AM. Reason: additional info

  10. #40
    ROG Guru: Yellow Belt Array Carbonicdk PC Specs
    Carbonicdk PC Specs
    MotherboardAsus ROG Strix Z370-E Gaming
    ProcessorIntel i7-8700k
    Memory (part number)F4-3600C16Q-32GTZR
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX1080TI O11G GAMING
    Sound CardSchiit Modi 2 Uber
    MonitorAsus MG278Q
    Storage #1Samsung 960Evo
    CaseFractal Design Define R6 - Tempered Glass
    Power SupplyCorsair Professional Platinum Series AX860
    OS Windows 10 64bit

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    143

    My Aura just stopped working. When I can get the application to start it shows only LED strip and GFX card but not motherboard and memory, changing the settings do nothing.

    Upon investigation I believe it's because "atkexComSvc.exe / AXSP / ASUS Com Service" crashes every time Windows starts or even if I manually try to start it. In the event viewer it looks like:

    Faulting application name: atkexComSvc.exe, version: 1.0.0.1, time stamp: 0x5a4e3d74
    Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
    Exception code: 0xc0000005
    Fault offset: 0x00000000
    Faulting process id: 0xc18
    Faulting application start time: 0x01d3b3d52fcfeb70
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\ASUS\AXSP\4.00.01\atkexComSvc.exe
    Faulting module path: unknown
    Report Id: dda50b13-6c92-45c8-a1d0-23f251d2f542
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:


    Tried going back to the previous Lighting_Control_1.05.32.02 version for my Z370-E motherboard but same thing. Reinstalling this version. Trying to manually start the 4 different versions of AXSP I had in C:\Program Files (x86)\ASUS\AXSP\ all resulted in the same thing.

    I then tried completely uninstalling Aura and concentrating on getting AXSP / atkexComSvc.exe to work which is where I'm at now. Have ruled out other software as the issue by seeing it happens after a safe boot and a clean boot. Harddrive reports no errors, Windows 10 Pro 64bit is fine and reports no errors using sfc /scannow.

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •