Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 LastLast
Results 161 to 170 of 183
  1. #161
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    16

    hey, i am running a setup with an ROG IX Hero mobo, a total OF 6 cooler master rgb fans as well as a cooler master rgb liquid cooler so four devices are on my rgb top header and other three on my bottom rgb header. with aura everything is synched perfectly to my mobos already included rgb lights its really nice, especially in music mode but then i got the ROG 1060 strix, it cant do any other shade of blue but a dark one so it just looks wacky when in music mode and full color cycle but as long as the color isnt blue my gpu is in tune with everything els. im just wondering if anyone els here notices this

  2. #162
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    All RGB Lighting stop working

    i just built my first pc
    specs:
    Z370-F Strix Gaming
    Core I5 8600K
    16gb (2x8) G.Skill Ripjaws V 2400Mhz
    MSI 1060 Gaming X 6gb
    DeepCool Gammaxx GT RGB Cpu Tower Cooler
    Green 650W 80+ Gold PSU
    Samsung 860 EVO 250gb SSD
    Western Digital Blue 1TB WD10EZEX

    i started the pc and everything was working fine.
    but i was having problems with the bios so i updated it to the latest version
    but since then the rgb lighting on the motherboard will not turn on.
    when i cut the power supply and then turn it back on again the cpu cooler lighting turns on but fades in the matter of minutes.
    keep in mind the motherboard rgb light does not turn on whatsoever.

    things i have tried :
    reinstall and clean install of Asus Aura ( all version available )
    reinstalling windows completely and cleanly (full partition wipe of drives and then repartitioning them)
    flashing bios to an earlier version.
    but the ez flash 3 utility does not allow me to flash it back more than a couple of versions. meaning i cant flashback to the bios included in the dvd. (gives "cant read the bios file" error)

    keep in mind that both the rgb lighting options in the BIOS are ON and the ERP is off.

    i also tried this https://rog.asus.com/forum/showthrea...-AMD-roll-back
    but in the DOS page it gives an Error 22 - Problem Allocating Memory. (i posted the full problem in the thread also)

  3. #163
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Please reboot your computer to complete the installation

    Quote Originally Posted by -Jan- View Post
    I have the same problem here with the "Please reboot your computer to complete the installation" message.

    Tried to deinstall, clean the registry with CC Cleaner, AuraCleaner and reinstall but without success. Reinstalling the Nvidia Driver did not work either.
    I hope to see a new Version which fixes this issue very soon.
    Had the same issue when I installed under Standard User Account "as Admin" and rebooted into Standard User Account.

    This solved it for me:
    Install Aura under Admin User Account and reboot into Admin User Account, so the installation process can finish its task.

    jcdu4u

  4. #164
    ROG Guru: White Belt Array Zeroed85 PC Specs
    Zeroed85 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero Z390
    Processor8700K 5Ghz
    Memory (part number)Dominator Platinum RGB 32GB 3466Mhz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti FTW3
    Sound CardSoundBlaster X AE-5
    MonitorAsus ROG PG349Q 34"
    CPU CoolerCustom cooling
    CasePhanteks Eclipse P600S
    Power SupplySeasonic Prime 1300W
    Keyboard Corsair K70 MK.2 SE
    Mouse Corsair M65 Elite
    OS Win 10 64 1909

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    121

    I've been struck by the missing motherboard in Aura again and unfortunately the power down, pull PSU plug and reset CMOS trick is not cutting it this time. Was there any other solution found for the loss of motherboard detection?

  5. #165
    ROG Guru: Yellow Belt Array Terepin PC Specs
    Terepin PC Specs
    MotherboardROG STRIX B550-F GAMING
    ProcessorAMD Ryzen 7 3700X
    Memory (part number)F4-3200C14-8GFX
    Graphics Card #1MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X 8G
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorEizo Foris FS-2333BK
    Storage #1WDC WD1003FZEX
    Storage #2WDC WD40EZRZ
    CPU CoolerNoctua NH-U14S
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplySeasonic SS-860XP
    Keyboard Asus ROG Strix Scope
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    Headset Razer Karken 7.1 V2
    Mouse Pad Razer Goliath Control
    OS Windoiws 10 v2004
    Network RouterASUS RT-AC56U

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    146

    The fact that no one from ASUS will comment on these countless issues speaks volume.

  6. #166
    ROG Guru: White Belt Array Zeroed85 PC Specs
    Zeroed85 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero Z390
    Processor8700K 5Ghz
    Memory (part number)Dominator Platinum RGB 32GB 3466Mhz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti FTW3
    Sound CardSoundBlaster X AE-5
    MonitorAsus ROG PG349Q 34"
    CPU CoolerCustom cooling
    CasePhanteks Eclipse P600S
    Power SupplySeasonic Prime 1300W
    Keyboard Corsair K70 MK.2 SE
    Mouse Corsair M65 Elite
    OS Win 10 64 1909

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    121

    Before pulling the PSU plug and resetting the CMOS uninstall the Aura software. I reinstalled Windows today for other reasons but Aura is working again now that I have reinstalled it. I think when the motherboard becomes not detected in Aura there is an issue with the software as well as the firmware on the motherboard. Usually when this happens the software starts crashing and giving errors. So try uninstalling, clearing CMOS and then reinstalling. Cmon Asus are you looking into this?
    Last edited by Zeroed85; 04-18-2018 at 12:29 PM.

  7. #167
    ROG Member Array IIIXJannikXIII PC Specs
    IIIXJannikXIII PC Specs
    MotherboardMaximus IX Formula
    Processori7 7700k @4.9 GHz
    Memory (part number)G. Skill Trident Z RGB @3100 Mhz
    Graphics Card #1Strix A8G Gaming + Phanteks Glacier G1080
    MonitorAcer Predator XB271HU
    Storage #1Samsung 850 Pro 256 GB
    Storage #2Hitachi 1 TB 7200 rpm, WD 2 TB 5400 rpm
    CPU CoolerPhanteks Glacier C350i (custom watercooling)
    CaseThermaltake Core x71
    Power SupplyCorsair RM650i
    Keyboard Logitech G410
    Mouse ROG Gladius 2
    Headset Logitech G633
    Mouse Pad ROG Sheath
    Headset/Speakers Speakers: the box PA 252 Eco MKII E800 Set
    OS Windows 10 64bit
    Network RouterFritzBox! 7360
    Accessory #1 Everything custom watercooled
    Accessory #2 RGB!
    Accessory #3 ROG power
    IIIXJannikXIII's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    I am experiencing a very weird bug.
    I have an external soundcard connected to my system, a creative soundblaster x-fi hd.
    For some software issue reason it does not work after my system is started, I have to re-connect it after every start in order to make it work.
    But the thing is, when I start my system, the ram is not synced with the rest of the system. As soon as I unplug the soundcard, it instantly syncs.
    After re-connecting the soundcard everything stays fine.
    Last edited by IIIXJannikXIII; 04-22-2018 at 11:12 AM. Reason: test

  8. #168
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    15

    For anyone with this stupid reboot message and can't open Aura, please run this regedit

    At first, all RGB strips + DRAM + motherboard + settings showed, however the hue search failed, now after restarting the APP only DRAM shows...WTF?


    Also version 1.06.28 doesn't work on Maximus X Code, only .17 works...

    But now I only have DRAM...
    Archivos Adjuntos

  9. #169
    ROG Guru: Yellow Belt Array Terepin PC Specs
    Terepin PC Specs
    MotherboardROG STRIX B550-F GAMING
    ProcessorAMD Ryzen 7 3700X
    Memory (part number)F4-3200C14-8GFX
    Graphics Card #1MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X 8G
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorEizo Foris FS-2333BK
    Storage #1WDC WD1003FZEX
    Storage #2WDC WD40EZRZ
    CPU CoolerNoctua NH-U14S
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplySeasonic SS-860XP
    Keyboard Asus ROG Strix Scope
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    Headset Razer Karken 7.1 V2
    Mouse Pad Razer Goliath Control
    OS Windoiws 10 v2004
    Network RouterASUS RT-AC56U

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    146

    Quote Originally Posted by serafearz View Post
    For anyone with this stupid reboot message and can't open Aura, please run this regedit

    At first, all RGB strips + DRAM + motherboard + settings showed, however the hue search failed, now after restarting the APP only DRAM shows...WTF?


    Also version 1.06.28 doesn't work on Maximus X Code, only .17 works...

    But now I only have DRAM...
    Still crashes on start.

  10. #170
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    15

    My solution solves the reboot message on start, if it crashes, i found out that the latest version .29 doesn't work on Z370, only on X99

    Quote Originally Posted by Terepin View Post
    Still crashes on start.

Page 17 of 19 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •