Page 12 of 19 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 111 to 120 of 183
  1. #111
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,697

    Quote Originally Posted by Sapphiress View Post
    Tried it still having the same issue. MoBo lights are on cycling normally.
    Yep. I did do it and works. but start working again badly. I will leve it in 1 color just is case. It is windows. I am sure. is not the app. since all start on the process. In fact I got some item working, like my mayflower arc correct. took 10 days so I can work with out crash. let see. I am sure that on next windows updates new challenges will arise. But I have the Beta ............. working ok. that will really like a lot of users. (sorry NDA)

  2. #112
    ROG Member Array steevf PC Specs
    steevf PC Specs
    MotherboardASUS Crosshair VI Hero (WiFi AC) (BIOS v6401)
    ProcessorRyzen 7 1800X
    Memory (part number)64 GB G.Skill - Ripjaws V DDR4-3200 (F4-3200C16D-32GVK)
    Graphics Card #1EVGA Geforce GTX 1080 Ti FTW3 OC
    Sound CardCakewalk V-Studio 100
    Monitor2x Dell P2715Q (4k)
    Storage #1Western Digital Blue 1TB M.2-2280 SSD
    Storage #22x Western Digial 2TB (not in RAID)
    CPU CoolerNoctua NH-D15 SE-AM4
    CaseCorsair Air 540 ATX
    Power SupplyCorsair RMx 1000W
    Keyboard G.Skill Ripjaws KM570 RGB
    Mouse Logitech G900 Chaos Specturm Wireless
    Mouse Pad ALLSOP (LOL)
    Headset/Speakers Yamaha HS8
    OS Windows 10 pro 64-bit 1809
    Network RouterLinksys WRT3200ACM (OpenWrt/ExpressVPN)
    Accessory #1 HP Laserjet 1200 series

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    I tried this version (1.05.38) but it would crash just crash when trying to run it. The same errors as already reported in this thread.

  3. #113
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by Zeroed85 View Post
    I've fixed my "stuck" motherboard lighting by shutting down, pulling the PSU plug for five minutes and clearing the CMOS. The motherboard icon in Aura has returned and the software appears to function normally again.

    Asus/Aura dev may want to take note. Not sure if this will continue to be an issue.
    also tried this, still no fix....

  4. #114
    ROG Member Array jagomez PC Specs
    jagomez PC Specs
    MotherboardAsus Strix Z370e
    ProcessorI5 8600k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB 32GB
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1080 ti
    MonitorBenq DL2215 and Asus ROG PG24
    Storage #1SK Hynix 1TB M.2 NVMe
    Storage #2X2 1TB seagate baracuda
    CPU CoolerBARROW custom water loop
    CaseCooler Master MasterCase Pro 5
    Power SupplyEVGA SuperNova 850W Gold
    Keyboard Corsair K70 Rapid Fire
    Mouse Corsair Glaive
    Headset HyperX cloud 2
    Mouse Pad Corsair Polaris
    Headset/Speakers Samsung K350 SoundBar
    OS Win10 64bit
    Network RouterAsus RTNE

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Mobo and header lights not working (no lights at all)
    Mobo not showing up in Aura software
    Tried all possible steps in installing aura. no luck

    Z370e
    i5 8600k
    32GB gSkillz TridentZ RGB 3000mhz
    Asus Strix GTX 1080ti
    SK hynix 1TB NVMe M.2
    2x 1TB Seagate Barracuda
    custom water loop.
    Barrow CPU and GPU block RGB
    WIN 10 Enterprise

  5. #115
    ROG Guru: White Belt Array Zeroed85 PC Specs
    Zeroed85 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Hero
    Processor8700K 4.9Ghz
    Memory (part number)Dominator Platinum 2x8GB 3200Mhz
    Graphics Card #1EVGA GTX 1080 Ti FTW3
    Sound CardSoundBlaster X AE-5
    MonitorAsus ROG PG348Q 34"
    CPU CoolerCorsair H110i
    CaseCorsair Obsidian 450D
    Power SupplySeasonic X-750 KM3
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Corsair Sabre
    OS Win 10 64 1709

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    108

    Quote Originally Posted by Gregkar View Post
    also tried this, still no fix....
    What exactly is your issue? Motherboard lights stuck? Aura not detecting motherboard i.e no motherboard icon?

  6. #116
    ROG Guru: White Belt Array Zeroed85 PC Specs
    Zeroed85 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Hero
    Processor8700K 4.9Ghz
    Memory (part number)Dominator Platinum 2x8GB 3200Mhz
    Graphics Card #1EVGA GTX 1080 Ti FTW3
    Sound CardSoundBlaster X AE-5
    MonitorAsus ROG PG348Q 34"
    CPU CoolerCorsair H110i
    CaseCorsair Obsidian 450D
    Power SupplySeasonic X-750 KM3
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Corsair Sabre
    OS Win 10 64 1709

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    108

    Quote Originally Posted by jagomez View Post
    Mobo and header lights not working (no lights at all)
    Mobo not showing up in Aura software
    Tried all possible steps in installing aura. no luck
    If the motherboard is not showing in Aura I suggest shutting down and removing the power cable for 5 minutes. If you have a clear CMOS button press that before booting again or pull the CMOS battery. Doing this seemed to correct the connection issue I had.

  7. #117
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,697

    In the name of science. I just make a complete wipe and clean installation of my computer. Heroix Z270 7700k and A8G strix 1080. My entire machine was updated to all MS updates. Install current motherboard drivers (chipset, IME, lan, gputweak, sonic studio and 1203 Bios. Running a 960 evo Nvme with current Samsung drivers ONLY) I am going to ditch the Logitech app gaming LGS for the moment. I am using stock oc And so far no issues. But I will test. I create a restore point and work during the week. So far is ok as before. No errors so far. On my entire installation before, Logitech is the only app that has not made any updates since October 2017.

    I will not give any discard on that but I will test and make some checks on Event Viewer again for any potencial issues, and will report back IF I find something.

    NOTE: I stop using corsair AIO product a long time ago. with same problems on the apps. I try to use the less softwares posible. my current AIO is control 100% with UEFI (Asetek 240 unit) I use corsair ML Pro fans in PWM.
    Last edited by MrAgapiGC; 03-19-2018 at 10:52 AM.

  8. #118
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Please reboot to complete installation ERROR

    Hello,

    I´m a new memeber of this forum and i need some help with ASUS Aur.

    My problem is that if i start aura i get the error ,,Please reboot to complete the installation''. If somebody has a fix for that can he help me PLS I ' M NEARLY ABOUT TO CRY PLSSSSSSSSSS HELP

  9. #119
    ROG Member Array jagomez PC Specs
    jagomez PC Specs
    MotherboardAsus Strix Z370e
    ProcessorI5 8600k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB 32GB
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1080 ti
    MonitorBenq DL2215 and Asus ROG PG24
    Storage #1SK Hynix 1TB M.2 NVMe
    Storage #2X2 1TB seagate baracuda
    CPU CoolerBARROW custom water loop
    CaseCooler Master MasterCase Pro 5
    Power SupplyEVGA SuperNova 850W Gold
    Keyboard Corsair K70 Rapid Fire
    Mouse Corsair Glaive
    Headset HyperX cloud 2
    Mouse Pad Corsair Polaris
    Headset/Speakers Samsung K350 SoundBar
    OS Win10 64bit
    Network RouterAsus RTNE

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Quote Originally Posted by Zeroed85 View Post
    If the motherboard is not showing in Aura I suggest shutting down and removing the power cable for 5 minutes. If you have a clear CMOS button press that before booting again or pull the CMOS battery. Doing this seemed to correct the connection issue I had.
    tried this multiple times and still no luck.

    no lights on mobo, no mobo icon on aura sync software.

    RAM and GPU seems to be in sync with aura but no luck for mobo.

    gonna tear down this rig and see what i can find.

    EDIT
    I just updated my BIOS version to 0612.
    Still no luck with the mobo lighting back up...
    Last edited by jagomez; 03-19-2018 at 01:02 PM.

  10. #120
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by Zeroed85 View Post
    What exactly is your issue? Motherboard lights stuck? Aura not detecting motherboard i.e no motherboard icon?
    Motherboard Lights are not working and i get this dump chrome website error popup ehn i run AURA...

    WIn 10 is just fresh intalled and everything worked perfect prior to win 10 december update...

Page 12 of 19 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •