Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Strix GL503 - 4 LED indicator lights not working

    Hello everyone,

    First off apologies if I missed a relevant thread during my forum search. I got the above mentioned laptop, it works like a charm, but the LED indicator lights (power, WiFi, HDD, airplane mode) do not light up from day one. Has any of you encountered a similar issue, and if you ventured into dismantling the laptop, is the LED strip connected with a detachable cable or is it soldered? From what I see, it is below the exhaust fins, I removed the bottom cover of the laptop, but I'd like to avoid dismantling the whole thing only to find it wire-soldered and in need to send it to a certified service center for a replacement after all.

    Kind regards

  2. #2
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    If anyone finds this useful, I went to a certified repair center, they first thought a cable was not plugged in, in the end it turned out it was a faulty LED strip, got it replaced, it works like a charm now

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Had the same problem with my new GL503VM but decided to check it for myself when i opened it for a repaste. Found the ribbon for the lights was not connected. Worth a check before paying for replacement parts.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •