Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 52
  1. #41
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by bamdad View Post
    Is spatha good for fps games too ?
    I would say that it is not very suitable for FPS because of its shape and weight. It is may difficult to quickly pick up and move - or it slips out, or if it is held tight, then the side buttons are accidentally pressed.

  2. #42
    ROG Member Array Pimpskillet PC Specs
    Pimpskillet PC Specs
    MotherboardMaximus Formula X
    Processori7-8700K
    Memory (part number)F4-3000C14Q-64GTZR
    Graphics Card #1Poseidon 1080 ti
    CPU CoolerPhantex Glacier 350Ci
    CaseFractal Define R6 Gunmetal
    Power SupplyEVGA 850 Titanium
    OS Windows 10 Pro 64 bit
    Accessory #1 EK Revo D5
    Accessory #2 Alpha Cool 280, and 360 Radiators

    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Click image for larger version. 

Name:	Profile1.jpg 
Views:	3 
Size:	157.9 KB 
ID:	73844

    Well mine did it again last night, so I figured I'd capture what the settings look like when it happens. Hitting default and saving seems to have fixed it. The mouse won't track on the desk or mousepad, but I was able to move it around laying it against my hand. Figured this might be helpful to someone.

  3. #43
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by Pimpskillet View Post
    Hitting default and saving seems to have fixed it
    Resetting to defaults doesn't fix the profile - mouse pointer starts to moving but it ignores any settings on Performace tab applied after this.

  4. #44
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    25

    Yeah master, thanks for all the support im gonna RMA it as soon as possible!

  5. #45
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    updated the system, bought a new motherboard and processor, while the mouse is working adequately, it's still a pleasure, let's see what happens next.
    Gigabyte GA-Z370 Aorus Gaming K3
    Intel Core i7-8700
    Windows 10 Pro v1803

  6. #46
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by SonnyEugen View Post
    updated the system, bought a new motherboard and processor, while the mouse is working adequately, it's still a pleasure, let's see what happens next.
    Gigabyte GA-Z370 Aorus Gaming K3
    Intel Core i7-8700
    Windows 10 Pro v1803
    Great to hear the Spatha is working as it should now.
    Please remember that the dock was not designed to be connected at the same time as the Spatha. Unpredictable issues may occur as a result.

  7. #47
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    as a result, once again caught the mouse glitch, the mouse is off, when you turn on the computer and boot up the Windows 10, I turn on the mouse, go check the software and see that everything is off, all functions are disabled, but the mouse is running in a wobbly mode, I exit completely from the program Armoury 2.05 .01
    and start it again, after the mouse stops moving, the settings angle of the binding for some reason at the maximum, setting the acceleration and deceleration to maximum, the mouse slightly moves and it always goes on when the mouse is turned on the first time the computer is started in Windows, I turn on the mouse before starting the computer settings do not get off, turn off the mouse to save the charge, correct these bugs in the software

  8. #48
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by SonnyEugen View Post
    as a result, once again caught the mouse glitch, the mouse is off, when you turn on the computer and boot up the Windows 10, I turn on the mouse, go check the software and see that everything is off, all functions are disabled, but the mouse is running in a wobbly mode, I exit completely from the program Armoury 2.05 .01
    and start it again, after the mouse stops moving, the settings angle of the binding for some reason at the maximum, setting the acceleration and deceleration to maximum, the mouse slightly moves and it always goes on when the mouse is turned on the first time the computer is started in Windows, I turn on the mouse before starting the computer settings do not get off, turn off the mouse to save the charge, correct these bugs in the software

    Do you connect both the mouse and dock to your PC sometimes? (The Spatha was not designed to do this. It may corrupt the profiles.)
    Which USB port is the Spatha dock connected to?
    Do you remember if you made any hardware or software changes before you started to encounter this issue?

    When you using are the Spatha wirelessly:
    Are you saying the mouse will have issues if you turn it on after Windows starts?

  9. #49
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Do you connect both the mouse and dock to your PC sometimes? (The Spatha was not designed to do this. It may corrupt the profiles.)

    When you using are the Spatha wirelessly:
    Are you saying the mouse will have issues if you turn it on after Windows starts?
    It is absolutely the same situation when the problem first appeared for me - mouse was in wireless mode, and cable not connected. Then i turned on PC (from Sleep mode, not cold start) the profile settings gets corrupted.

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Do you connect both the mouse and dock to your PC sometimes? (The Spatha was not designed to do this. It may corrupt the profiles.)
    If Spatha not designed to do this - why it works flowlessly with Armoury 1.xx? And it shows (despite your answers about the wired/wireless limitations) that the problem is in the software Armoury 2.xx
    Last edited by Syberon; 05-23-2018 at 04:10 AM.

  10. #50
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    The profiles were probably corrupt already for other reasons. It is unlikely that turning the PC on corrupts the profiles, whether wired or wireless, whether mouse is turned on before or after Windows starts when in wireless mode. I have tested several times, and still unable to corrupt the profiles this way.

    This appears to be a profile issue, not a wireless one. Please revert all profiles settings to defaults.

    If that does not work:
    1. Uninstall Armoury II.
    2. Install Armoury I:
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...221.1511925089
    3. Revert all profiles to defaults.
    4. Test the mouse settings for each profile.
    5. Uninstall Armoury I, then upgrade to latest Armoury again.
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Acc...221.1511925089
    6. Only connect the Spatha or dock - not both.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •