Page 47 of 50 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 ... LastLast
Results 461 to 470 of 494
  1. #461
    ROG Guru: Brown Belt Array Vlada011 PC Specs
    Vlada011 PC Specs
    MotherboardRampage V E10 (BIOS 1903)
    ProcessorIntel®i7-5820K (4.5GHz 1.325V)
    Memory (part number)CMD16GX4M4A2666C15
    Graphics Card #1ASUS GTX1080Ti Poseidon
    Sound CardSound Blaster ZxR
    MonitorSamsung P2450H
    Storage #1Samsung 970 EVO PLUS 1TB
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB/WD Black 2TB
    CPU CoolerEK RGB Monoblock RVE10
    CaseLian Li PC-O11 WXC
    Power SupplyEVGA 1200 P2
    Keyboard Deck 87 Francium PRO - MX Brown DS PBT
    Mouse Logitech G900
    Mouse Pad Steeseries QCK
    Headset/Speakers CREATIVE T5900 5.1
    OS Windows 10 Pro x64 v1903
    Accessory #1 iPhone SE Space Grey
    Accessory #2 EK XRES D5 Revo 100 Glass PWM + CoolstreamPE 360
    Accessory #3 Noctua NF-A12x25 PWM x3 (radiator)
    Vlada011's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    20
    Posts
    1,447

    Some older 1.06 versions or even 1.05 versions worked normal.
    I don't need features for Memory and other stuff, AIO. Only for ASUS Motherboard and GPU.


  2. #462
    New ROGer Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 2080 O8G
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Rog Delta C
    Mouse Pad Rog Balteus
    OS Win 10 1809
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by Al3xG View Post
    Rog Balteus do not change colors properly in color cycle mode. It just switch colors randomly without smoothness effect but it has to be smooth.
    And issue persist in Fade mode too. Balteus does not fade smooth but looks like fading by rough steps.

    When i load all my Rog stuff into sync mode it starts to lag. All animations play like 10fps. I figured out that Keyboard and Mouse pad add that lag. If unsync KB or Mousepad separately it gets much more fps. Maybe its because of too much leds in it and sw cant handle it. Can it be fixed ?

    In-game button always resets to ON by itself, it does not save the OFF state.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 56.jpg  

    Last edited by Al3xG; 05-08-2019 at 03:49 PM.

  3. #463
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    287

    Quote Originally Posted by jahedegaard View Post
    What pisses me of the most is the amateur programming to be honest. All software have errors, but that a simple uninstall/reinstall isnt properly programmed is beyond me.
    Indeed, they seem to prefer releasing excluded cleaners for certain software instead of integrating it as part of the Uninstall process..

    Quote Originally Posted by Vlada011 View Post
    Some older 1.06 versions or even 1.05 versions worked normal.
    I don't need features for Memory and other stuff, AIO. Only for ASUS Motherboard and GPU.
    Ditto.. i just hope this versions can stand the upcoming Windows feature update which might affect APIs that can prevent obsolete software versions from operating, not to mention the change in certificate ASUS have done in latest releases..
    Last edited by katlani; 05-08-2019 at 04:10 PM.

  4. #464
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hello everyone,

    New version of AURA Sync has just been released :

    - AURA Sync - Last version [06/05/2019] :
    ----Version : 1.07.60
    ----Download : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...ol_1.07.60.zip
    ----

    Thread updated.

    1.07.60 refuses to load ( H370I with Crucial Ballistix RGB). Older versionsof Aura were fine.

  5. #465
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by AR Glenn View Post
    1.07.60 refuses to load ( H370I with Crucial Ballistix RGB). Older versionsof Aura were fine.
    Same here. Noticed the certificate has expired.

  6. #466
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Just an FYI.
    I just did a clean Install of Windows 10, which I do about 1 a year to keep my system from getting too cluttered with leftovers.
    And Aura 1.05.57 installed and works perfectly and recognizes my TridentZ Ram too.

  7. #467
    ROG Guru: Brown Belt Array Vlada011 PC Specs
    Vlada011 PC Specs
    MotherboardRampage V E10 (BIOS 1903)
    ProcessorIntel®i7-5820K (4.5GHz 1.325V)
    Memory (part number)CMD16GX4M4A2666C15
    Graphics Card #1ASUS GTX1080Ti Poseidon
    Sound CardSound Blaster ZxR
    MonitorSamsung P2450H
    Storage #1Samsung 970 EVO PLUS 1TB
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB/WD Black 2TB
    CPU CoolerEK RGB Monoblock RVE10
    CaseLian Li PC-O11 WXC
    Power SupplyEVGA 1200 P2
    Keyboard Deck 87 Francium PRO - MX Brown DS PBT
    Mouse Logitech G900
    Mouse Pad Steeseries QCK
    Headset/Speakers CREATIVE T5900 5.1
    OS Windows 10 Pro x64 v1903
    Accessory #1 iPhone SE Space Grey
    Accessory #2 EK XRES D5 Revo 100 Glass PWM + CoolstreamPE 360
    Accessory #3 Noctua NF-A12x25 PWM x3 (radiator)
    Vlada011's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    20
    Posts
    1,447

    Quote Originally Posted by Scotty99 View Post
    My aura does not recognize my motherboard at all, the lights only work if i unplug power to my PC but are in the default color cycle mode. If i reboot my PC the lights will be off completely until i remove power from my PC again.

    Any suggestions? Ive got strix z370-e.

    Edit: I have done a clear cmos with fresh install of the latest bios as well as multiple tries of uninstall/reinstalling and same things are happening as i listed above.

    RGB Light on my Rampage V E10 work, I could change all settings from BIOS and everything work.
    I will keep ASUS Graphic Card AURA and Motherboard change in BIOS.
    I have no Sync but never mind.

    AURA installed me some options for Galaxy and Patriot memory, I see them in Control Panel I don't have such options at all.
    ASUS should change and give us opportunity to select what to install. In my case only for motherboard and graphic card.


  8. #468
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by g_rowell View Post
    well 1.07.60 even worse than 1.07.57 with this new version installed i have lost my G.Skill Trident Z RGB LED lighting. good job keep up the good work

    Update
    after an hour of fighting with it I've finally got it to direct the memory again and now working lets see how it goes

    Update
    Same issue still exist have to go in to Task manager and restart lightingService to get it to sync after wake up
    My trident Z RGB completely turned off after installation of 10.07.60.

    I had to reinstall the latest BIOS to have it functioning again.

  9. #469
    ROG Enthusiast Array Rewerend PC Specs
    Rewerend PC Specs
    MotherboardAsus Crosshair V Formula - Z
    ProcessorAMD FX-9370
    Memory (part number)2 x KHX23C11T3K2/8X
    Graphics Card #1R9 Fury X 4gb Sapphire
    Sound CardAsus Xonar Phoebus
    MonitorSAMSUNG U28E590D 28" uHD + freeSync
    Storage #1Samsung SSD EVO 540 250Gb
    Storage #2Seagate 7200.14 2TB
    CPU CoolerCorsair Hydro H105
    CaseCooler Master Cosmos II
    Power SupplyENERMAX ERV1000EWT-G Revolution87+ 1000W Gold
    Keyboard Microsoft SideWinder X6
    Mouse Saitek MAD CATZ R.A.T. 7
    Headset Asus ROG Orion
    Mouse Pad Steel Series PAD
    Headset/Speakers Genius Home Theather SW 5.1
    OS MS Windows 8.1 Pro
    Network RouterAsus RT-N18U
    Accessory #1 Zalman ZM-MFC3 FAN/TEMP CONTROLLER

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    68

    I turned off for me, but you can just tap reload button in Aura software and It kicks your ram to syn again.... No need to play with bios... Hope it helps for you.

  10. #470
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    AURA with Rampage V Editon 10

    I have tested every version of AURA released and I am convinced ASUS does NOT test the software updates with their hardware ever. Any version of AURA after v1.06.17 used on the R5E10 does NOT work correctly with the motherboard. I don't use any RGB memory so those features do not apply. I am speaking of ASUS Motherboard itself working correctly with Aura.

    Please ASUS if you are reading this go and test your updates to AURA on a Rampage V Edition 10 and verify EVERY aspect of the software works as intended. You will find a issue in every release after v1.06.17.

Page 47 of 50 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •