Page 16 of 59 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 151 to 160 of 585
  1. #151
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by spycounter View Post
    Asus aura sync didn't detect Corsair vengeance RGB pro, anyone having this issue?
    even corsair icue software itself can't detect their own ram
    Yes, same issue here.

  2. #152
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I have downgraded to 1.06.17 from 1.06.29 but it stils hanging the app and never loads... the lights stays in a fixed colour..... any to tool to clean Aura, and reinstall all?

  3. #153
    ROG Member Array Talon1 PC Specs
    Talon1 PC Specs
    MotherboardZ270 Prime A/ Bios 1302
    Processori7 6700k @ 4.5GHz
    Memory (part number)CMR32GX4M4D3200C16 @ 3200
    Graphics Card #1Asus Rog Strix GTX 1080ti OC 11gig
    Sound Cardonboard
    MonitorSony Bravia 48"
    Storage #1Samsung 960 Evo 1tb
    Storage #2Samsung 960 Evo 250g/850 evo 500
    CPU CoolerCorsair H150i Pro
    CaseCorsair 780T
    Power SupplyCorsair AX 760i
    Keyboard Corsair K70 LUX RGB
    Mouse Corsair Glaive
    Headset Hyper X 7.1
    Mouse Pad Dragon Wrap
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 5.1
    OS Win 10 x 64 home
    Network RouterYes
    Accessory #1 Logitech G29 /pedals/shifter
    Accessory #2 Oculus Rift S
    Accessory #3 Dayton Bass Shaker (on my sim racing rig) Omega GT Racer
    Talon1's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by spycounter View Post
    Asus aura sync didn't detect Corsair vengeance RGB pro, anyone having this issue?
    even corsair icue software itself can't detect their own ram
    Both of these programs recognize the Vengeance ram on my machine. I'm using Aura 1.06.17 .

    I-cue 3.6.109 sees it.
    Last edited by Talon1; 09-10-2018 at 09:42 PM. Reason: addition

  4. #154
    ROG Member Array rick66 PC Specs
    rick66 PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus X Formula
    ProcessorIntel Core i7 8086K Delidded @5.3 Ghz
    Memory (part number)Corsair Vengeance LED 32GB 3000Mhz(CMU32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition
    MonitorASUS ROG PG278Q
    Storage #1Samsung 860 Pro 512GB (OS)
    Storage #2Samsung 970 Pro 512GB M.2 (Games)
    CPU CoolerThermaltake Pacific W4 Plus
    CaseThermaltake View 71
    Power SupplyCorsair HX-1200i
    Keyboard Razer BlackWidow
    Mouse Razer Taipan
    OS W10 64
    rick66's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    I Keep getting crashes(Not BSOD) and the OS restarts, W10 64, the event viewer shows,

    Faulting application name: LightingService.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5abccaa8
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 10.0.17134.165, time stamp: 0xfa43f4b2
    Exception code: 0x0eedfade
    Fault offset: 0x0010ddc2
    Faulting process ID: 0xd64
    Faulting application start time: 0x01d4498d34986c98
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\LightingService\1.00.42\LightingService.exe
    Faulting module path: C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll

    i`ve reinstalled this Aura countless times and it keeps on crashing my system, and the C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll error is always related to 32bit/64bit software conflicts...?
    Last edited by rick66; 09-11-2018 at 05:44 AM.

  5. #155
    ROG Member Array Ashwind PC Specs
    Ashwind PC Specs
    Motherboardmaximus IX formula
    Processorintel I7 6700K
    Memory (part number)64 gb corsair dominator 3200
    Graphics Card #11080 ti strix

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    28
    Posts
    14

    I have had my MB that has RGB lighting for 18 months now, I have always kept the aura software upto date and my pc is always kept tidy no bloatware ect just the software that I use.
    In the 18 months I been usiing aura it has actually worked correctly for maybe 3 weeks overall, at the moment it is working the best it ever has but every time I reboot my pc the rgb lighting on my 1080ti resets to the factory default colour and strobes (not what it is set to)
    I find this very poor for a premium product and really not acceptable, I dont use the AI suite software as I find this to be as buggy and useless as aura.
    If this happened in many other industries the manufacturer would be held responsible for not supplying the product that was advertised.

    ASUS get you **** together with your software it sucks ass big time

  6. #156
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Ashwind View Post
    I have had my MB that has RGB lighting for 18 months now, I have always kept the aura software upto date and my pc is always kept tidy no bloatware ect just the software that I use.
    In the 18 months I been usiing aura it has actually worked correctly for maybe 3 weeks overall, at the moment it is working the best it ever has but every time I reboot my pc the rgb lighting on my 1080ti resets to the factory default colour and strobes (not what it is set to)
    I find this very poor for a premium product and really not acceptable, I dont use the AI suite software as I find this to be as buggy and useless as aura.
    If this happened in many other industries the manufacturer would be held responsible for not supplying the product that was advertised.

    ASUS get you **** together with your software it sucks ass big time
    Have you tried power cycling? (shutdown and unplug PC at the wall)
    Which motherboard do you have?
    Last edited by MasterC@ASUS; 09-11-2018 at 09:06 AM.

  7. #157
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Maximum 3 aura product ? 4 and crash :) NO FANS

    Hello all i got 2 problems.

    No.1
    If i connect:
    Tridend Z RGB Ram
    GPU 1080 Asus Strix
    and motherboard Asus Strix 299x e-gaming
    Then AURA Sync is perfect. But if I add BitFenix Alchemy 3.0 Addressable RGB LED Strip then the RAM STOP working. And i cant control them at all (crash)
    All other stuff work corect only the RAM fail.

    No.2
    I got also THERMALTAKE RIING PLUS 6 FANS and they never show in AURA software at all

    Windows 10 Pro
    i7 7740x
    New AURA software on Old same problem

    Please help

  8. #158
    ROG Member Array Ashwind PC Specs
    Ashwind PC Specs
    Motherboardmaximus IX formula
    Processorintel I7 6700K
    Memory (part number)64 gb corsair dominator 3200
    Graphics Card #11080 ti strix

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    28
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Have you tried power cycling? (shutdown and unplug PC at the wall)
    Which motherboard do you have?
    I have tried this yes and it has not helped, I have had 2 mobo, one M8 formula and currently a M9 formula (next board will ne MSI )
    I have tried everything I have seen in this forum to get aura working correctly but I have never had any luck for more than 2 or 3 days before it fails to do what it is was instructed.
    Last edited by Ashwind; 09-11-2018 at 11:02 AM.

  9. #159
    ROG Guru: Orange Belt Array sdmf74 PC Specs
    sdmf74 PC Specs
    MotherboardMAXIMUS IX FORMULA
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)F4-3600C16Q-32GTZR
    Graphics Card #1GTX 980TI K|NGP|N
    Sound CardON BOARD
    MonitorASUS PG279Q, BENQ XL2420TE, LG 55LM5800
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO M.2 512GB
    Storage #2SAMSUNG 850 PRO 512GB, SAMSUNG 850 EVO 1TB
    CPU CoolerEK VELOCITY RGB
    CaseCASELABS MERLIN SM8 (2 TONE)
    Power SupplyEVGA 1300G2 SUPERNOVA
    Keyboard WOOTING ONE, DUCKY ONE TKL RGB
    Mouse RAZER BASILISK
    Headset SENNHESIER G4ME ZERO
    Mouse Pad REFLEX LAB XXXL
    Headset/Speakers KLIPSCH PRO MEDIA 2.1
    OS WINDOWS 10 PRO
    Network RouterASUS RT-AC86U
    sdmf74's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    27
    Posts
    281

    The most recent version of Aura is unstable and not recommended yet it has been 6 months since asus has released a new version. Asus did you just give up on Aura all together, are you no longer supporting Aura and the many products you sell along side it?
    ASUS Maximus 9 Formula, Intel I7 7700k, EVGA GeForce GTX 980Ti K|ngP|n
    G Skill Trident Z RGB 3600 32GB, EVGA supernova 1300G2, CaseLabs Merlin SM8, Wooting One/Ducky One TKL RGB, Razer Basilisk, EK Velocity RGB w/ HL SR2 360MP & HL Nemesis GTX360, Samsung 960 pro 512gb(OS), Samsung 850 EVO 1tb(games), Samsung 850 Pro 512gb, Asus PG279Q 165HZ, BenQ 144hz, Windows 10 pro

  10. #160
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    12
    Posts
    314

    Now that version 1.06.95 has been released, not on my PRIME Z370-A page yet but will probably be sooner or later, is there any recommended installation guide for this? Can i just install and it will update previous version without a problem, or do i need to uninstall the previous one?

    Thanks.

Page 16 of 59 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •