Page 54 of 59 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast
Results 531 to 540 of 585
  1. #531
    New ROGer Array Törgue PC Specs
    Törgue PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix B350-F Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 5 1600X @ 4.0GHz
    Memory (part number)16GB HyperX Predator 2933MHz
    Graphics Card #1Sapphire Pulse Radeon RX 5700
    MonitorASUS MX27AQ & MX279H
    Storage #1Corsair MP300 M.2 NVMe 120GB (OS Drive)
    Storage #2Samsung 850 EVO 500GB SSD (Games) - Kingston A400 240GB SSD (Storage) - WD Blue 500GB HDD (Backup)
    CPU CoolerCorsair H60
    CaseAeroCool Quartz
    Power SupplyCorsair TX550M
    Keyboard Corsair K63
    Mouse Corsair Harpoon
    Mouse Pad Corsair MM200 Extended
    Headset/Speakers Creative GigaWorks T40 Series II
    OS Windows 10 Home
    Network RouterASUS DSL-AC52U (VDSL lines broken - Temporarily using TP-Link TL-MR6400 for 4G connection)
    Accessory #1 Arctic BioniX P120 CPU Radiator Fan
    Accessory #2 Arctic F12 PWM PST Case fans
    Törgue's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by Draginbreath01 View Post
    I have a ROG STRIX X470-F GAMING motherboard and ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING GPU use to work fine until i updated to newer software now the software does detect my GPU i have unistalled Aura many times ive updated everything on the dpu and motherboard even the Bios and nothing helps any suggestions
    It's a problem with AMD Software. Rolling back to AMD Software version 19.6.3 worked for me with the exact same GPU. Didn't need to uninstall anything, just ran the installer and selected to install the downloaded version and after a reboot my GPU appeared in AURA.

    Credit to user Fatal1ty6688 for testing which version works.

    Link to AMD for download

  2. #532
    ROG Enthusiast Array denisgcarvalho PC Specs
    denisgcarvalho PC Specs
    MotherboardASUS MAXIMUS IX CODE
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)32 GB RAM 3200 DDR4
    Graphics Card #1GTX 1070 G1
    CPU CoolerCORSAIR H100I V2

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    How to solve high consumption of aura sync?
    I am using version 1.07.71.
    Click image for larger version. 

Name:	aura.png 
Views:	0 
Size:	126.6 KB 
ID:	81205

    Another thing, I'm having trouble with LiveDash. I can't change the options and it doesn't work correctly with new aura. Does anyone have a solution?
    Last edited by denisgcarvalho; 07-30-2019 at 03:47 PM.

  3. #533
    ROG Enthusiast Array denisgcarvalho PC Specs
    denisgcarvalho PC Specs
    MotherboardASUS MAXIMUS IX CODE
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)32 GB RAM 3200 DDR4
    Graphics Card #1GTX 1070 G1
    CPU CoolerCORSAIR H100I V2

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Let's talk about this aura sync's real situation. Totally flawed and many errors ... I consume 7 and 8% of cpu and absurd it ... Asus does not care about its customers. Outdated and faulty LIVEDASH.

  4. #534
    New ROGer Array Khean PC Specs
    Khean PC Specs
    MotherboardROG Strix Z390-E Gaming Motherboard
    ProcessorIntel 9th Gen Core i9-9900K OC 5.0Ghz @1.320 Adaptive
    Memory (part number)Corsair Vengeance Pro RGB 2x16 32gb 3200mhz
    Graphics Card #1ROG Strix GeForce RTX 2080ti OC 11gb GDDR6
    Sound CardSupremeFX Onboard
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor
    Storage #1Corsair Force Series MP510 M.2 NVMe PCIE Gen3 240gb
    Storage #2Seagate Baracuda 2TB Mechanical Hard Drive
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H150i Pro RGB 360mm
    CaseCoolmaster Mastercae H500P Mesh
    Power SupplyCorsair RM 750x Gold Certified
    Keyboard HyperX Alloy Elite RGB MX Cherry RGB Red
    Mouse HyperX Pulsefire Surge
    Headset HyperX Cloud Alpha
    Mouse Pad HyperX FURY S - Pro Gaming Speed Edition Mouse Pad – Large
    Headset/Speakers Samsung HW-M360 Soundbar
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterNetgear NigthHawk M1
    Khean's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    34
    Posts
    31

    latest Aura Sync ver 1.07.71

    on this update why my ram not showing i plan to sync my corsair vengeance pro RGb. any help or suggestion?
    Click image for larger version. 

Name:	AuraSync.jpg 
Views:	0 
Size:	216.4 KB 
ID:	81229

  5. #535
    ROG Guru: White Belt Array dfaovred PC Specs
    dfaovred PC Specs
    MotherboardASUS Rog Strix Z390-F Gaming
    ProcessorIntel i5 8600K
    Memory (part number)16GB HyperX Predator RGB DDR4 3200MHz
    Graphics Card #1ASUS Rog Strix 1070 OC
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 NVMe
    Storage #2Samsung 860 EVO 1TB
    CPU CoolerNZXT Kraken X52
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard HyperX Alloy Elite RGB
    Mouse HyperX Pulsefire Core RGB
    Headset HyperX Cloud II
    Mouse Pad HyperX
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Windows 10 (1903)
    dfaovred's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    12
    Posts
    83

    Quote Originally Posted by Khean View Post
    on this update why my ram not showing i plan to sync my corsair vengeance pro RGb. any help or suggestion?
    Click image for larger version. 

Name:	AuraSync.jpg 
Views:	0 
Size:	216.4 KB 
ID:	81229
    You need the Corsair plugin. Right click this link and "save as" https://downloads.corsair.com/Files/...ync_2.0.30.msi

    Instructions > https://www.corsair.com/us/en/blog/E...AIR-RGB-Memory

  6. #536
    New ROGer Array Anthony_Cage PC Specs
    Anthony_Cage PC Specs
    MotherboardMAXIMUS X
    Processori7 8700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 3200Mhz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080
    Sound CardYamaha Receiver RX V685
    MonitorAsus ROG XG32VQ
    Storage #1Crucial P1 M2
    Storage #2Crucial SSD 960GB
    CPU CoolerKoolance CPU 380i
    CaseThermaltake P5
    Power SupplyThermaltake IRGB 1050 80+ Platinum
    Keyboard Logitech G19
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Mouse Pad Rog Sheath XXL
    Headset/Speakers Jamo S526 5.1.2 + Zone 2 Output
    OS Windows 10 64
    Network RouterDSL AC68U + RTAC2900
    Accessory #1 Alphacool VPP655 PWM
    Accessory #2 Alphacool NexXxoS Monsta 480

    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    back to work by following the tips of page 52...

    i bet it'll work for the next 2 reboots and then get back to a non working state as the last month....

  7. #537
    ROG Member Array wim-bart PC Specs
    wim-bart PC Specs
    Laptop (Model)Microsoft Surface Pro 4
    MotherboardASUS PRIME X370-PRO
    ProcessorAMD Ryzen R7-1700 @ 4GHz
    Memory (part number)CMU16GX4M2C3000C15
    Graphics Card #1ASUS Radeon RX 580 Strix Top 8GB
    MonitorAOC Agon AG271QX
    Storage #1Crucial MX300 525GB (M.2)
    Storage #2Samsung 850 Evo 500GB
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H100i v2
    CaseCorsair Crystal 460X RGB
    Power SupplyCorsair TX550M v2
    Keyboard Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed (US)
    Mouse Corsair Glaive RGB Black
    Headset Kingston HyperX Cloud II Gun Metal
    Mouse Pad Corsair MM800 RGB Polaris
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 Enterprise x64 1709
    Network RouterpfSense running on i5/12GSSDS/4GB/ESX6.5
    Accessory #1 Noctua NF-A12x15 PWM 120m
    Accessory #2 Corsair Air Series SP120 RGB LED
    Accessory #3 Western Digital Caviar Green 1.5TB (SATA2, 64MB)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Törgue View Post
    It's a problem with AMD Software. Rolling back to AMD Software version 19.6.3 worked for me with the exact same GPU. Didn't need to uninstall anything, just ran the installer and selected to install the downloaded version and after a reboot my GPU appeared in AURA.

    Credit to user Fatal1ty6688 for testing which version works.

    Link to AMD for download
    Here finally working, but had to do a little trick


    Install:
    1. Remove AMD Drivers
    2. Remove ASUS Aura
    3. Reboot
    4. Install AMD 19.6.3
    5. Reboot
    5. Install ASUS Lighting Control 1.06.17
    6. Reboot
    7. Now navigate to the folder where you extracted ASUS Lightning Control
    8. You find folder named "Lightning Service"
    9. Find the file "ARASUninstall.exe" and execute it (Run as Administator)
    10. Now wait a moment until some dos-alike windows pop up
    11. The LightningService should be away from "Services.msc"
    12. Now Execute "ARASInstall.exe"
    13. Now wait a moment until some dos-alike windows pop up
    14. The LightningService should be back in "Services.msc"
    15. Start AURA and click Refresh.

    Thats all

  8. #538
    New ROGer Array Anthony_Cage PC Specs
    Anthony_Cage PC Specs
    MotherboardMAXIMUS X
    Processori7 8700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 3200Mhz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080
    Sound CardYamaha Receiver RX V685
    MonitorAsus ROG XG32VQ
    Storage #1Crucial P1 M2
    Storage #2Crucial SSD 960GB
    CPU CoolerKoolance CPU 380i
    CaseThermaltake P5
    Power SupplyThermaltake IRGB 1050 80+ Platinum
    Keyboard Logitech G19
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Mouse Pad Rog Sheath XXL
    Headset/Speakers Jamo S526 5.1.2 + Zone 2 Output
    OS Windows 10 64
    Network RouterDSL AC68U + RTAC2900
    Accessory #1 Alphacool VPP655 PWM
    Accessory #2 Alphacool NexXxoS Monsta 480

    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Stopped working.

    Restarting the lightning service wount work.


    it lasted not even one full day.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos aura.JPG  


  9. #539
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,571

    i send the report these morning. not only that. my new crate stop working. no idea why. apply some fix put it to work but is reading tuff (oragne) board. not ROG (red)

    I send the report. No idea why but i have recollect the errors per module
    Learn, Play Enjoy!

  10. #540
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by denisgcarvalho View Post
    How to solve high consumption of aura sync?
    I am using version 1.07.71.
    Click image for larger version. 

Name:	aura.png 
Views:	0 
Size:	126.6 KB 
ID:	81205

    Another thing, I'm having trouble with LiveDash. I can't change the options and it doesn't work correctly with new aura. Does anyone have a solution?
    Are using Rainbow profile? it eat up a lot of CPU. Try changing to Static or Breathing.

    ASUS!!!!! Just do something.

Page 54 of 59 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •