Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Junior Member Array Mace ya face PC Specs
    Mace ya face PC Specs
    Laptop (Model)DELL XPS 15 9560
    MotherboardASUS CROSSHAIR VI HERO
    ProcessorRYZEN 1700 @ 3.8GHz
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB @ 3200MHz CL15
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX 1080Ti OC Edition
    Graphics Card #2SAPPHIRE Radeon HD 7850 2GB (For CNC)
    Sound CardCreative Sound Blaster Omni 5.1
    MonitorASUS PG348Q
    Storage #1SAMSUNG 960 EVO 250GB M.2
    Storage #22x 1TB 7200RPM HDD 1x 4TB 7200RPM
    CPU CoolerNZXT KRAKEN X62
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCoolerMaster V850
    Keyboard Corsair Strafe RGB (Cherry MX Silent)
    Mouse Logitech G900
    Headset AKG K712 Pro
    Mouse Pad SteelSeries QcK HEAVY
    Headset/Speakers 5.1 surround with custom amp
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterVirgin SuperHub 3.0
    Accessory #1 Logitech G920 Wheel
    Mace ya face's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Angry 2.25GHz bug still here using R7 1700 and BIOS 6004

    BIOS 6004 to 1701 all have this bug. When the hell are you lazy morons actually going to fix this!?
    "Everyone is entitled to my opinion." - Me

  2. #2
    ROG Enthusiast Array Craigo1986 PC Specs
    Craigo1986 PC Specs
    MotherboardROG X370-f gaming
    ProcessorAMD Ryzen 7 2700x @ 3.9ghz turbo to 4.4Ghz
    Memory (part number)Corsair vengance RGB 3200Mhz 2 x 8Gb
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC edition
    MonitorPanasonic Viera tv
    Storage #1Samsung Ssd 250gb
    Storage #2Seagate barracuda 1Tb sata 3
    CPU CoolerGamemax Iceberg twin closes water cooler
    CaseGamemax
    Power SupplyCorsair 850watt PSU
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    36

    Quote Originally Posted by Mace ya face View Post
    BIOS 6004 to 1701 all have this bug. When the hell are you lazy morons actually going to fix this!?
    Didnt know there was a bug as mine ran at 3.8Ghz all day long although now have a 7 2700x and boy what an improvement.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    18
    Posts
    20

    May be setting in Bios and not a Bug.

    I don't think it is a bug you are experiencing. I am running a Ryzen 1700 3.0Ghz 8C/16T processor and have it overclocked 3.45Ghz currently with Corsair Vengeance RGB DDR4-3600 C18 memory currently clocked at DDR4-3400 with 15-16-16-16-39 timings and there was no bug. I however did notice when I was playing with the Bios during an overclock atttempt in conjunction with upgrading from 3502 to 6004, my CPU wouldn't clock higher than 2.35Ghz when it showed OC was 3.45Ghz. After some fiddling around, I found a setting in the Bios that I believe was core+/- offset. When I changed it to Auto, my CPU clocked correctly again. I think it may of been changed when I tried one of the auto overclocking features. I would check your Bios and make sure everything is correct or reset Bios and start from beginning tweaking features little by little.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •