Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Question Aura Sync not recognizing Motherboard

    Hey guys!

    I can’t seem to find a good method to make this work, and I can’t post on ASUS forum, because it takes ages until I can finally post after registering.

    So I have this brand-new Strix z370-F mobo, and the RGB strip on it is constantly in this rainbow wave color (even when PC is turned off). I have installed Aura Sync and didn’t detect anything at first. Then I checked google, some people said I need to unblock the folder, and I did. Then my Rams (trident z rgb) finally got recognized by Aura Sync, but nothing else. There’s an ADD LED in the software don’t know what that is, but not my motherboard that’s sure.

    I can’t even turn it off, and it’s really annoying sometimes. Can anyone help me to solve this issue please? I really hope I don’t need to RMA the mobo.

    P.S.: https://www.youtube.com/watch?v=DKVWP0_vfko&t=4s
    I've tried this method above, several times but it didn't seem to work. At least I figured how to make the leds turn off when the PC is off as well.

    Could anyone help me please? Thanks!

  2. #2
    ROG Enthusiast Array theWanderer521 PC Specs
    theWanderer521 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z370-E
    Processori7 8700k
    Memory (part number)Corsair Vengeance 32Gb 3200MHz
    Graphics Card #1Aorus GTX 1080 Ti
    MonitorAsus 27" and 23"
    Storage #11 TB Seagate HHD / 2 TB Seagate HHD
    Storage #2500 GB Samsung EVO
    CPU CoolerCoolerMaster MasterLiquid 240 AIO
    CaseCougar Panzer Mid-Tower Chassis
    Power SupplyCorsair RM750i
    Keyboard Logitech G810 RGB Orion Spectrum
    Mouse Logitech G102 Prodigy
    Mouse Pad VIPAMZ XL Mouse Pad
    OS Windows 10 64 bit

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    61

    Same problem here --- Aura SYNC stopped recognizing the motherboard (Z370-E) I updated to the latest Win 10 build with no issues in Aura then few days passed the software just crashed. Installed the latest light control, yet it failed to recognize my motherboard. *sigh*

    All RGB leds light up - the only issue is the software stopped recognizing the mobo (it looks like it has a life of its own lol)

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Angry Asus do something

    same problem here

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same issue for me too...

  5. #5
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    ASUS? I really don't want to not have a motherboard for weeks because I RMA it. These lights really annoy me to be honest...it's the only thing in my fully RGB case that I cannot control.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •