Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 67
  1. #31
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by AeroChief View Post
    Hey there, got an update. The method you suggested appears to have worked as far as letting me alter the profile settings for profile 5 now. I appreciate your help with this. I'll continue to pay attention to whether or not it overwrites/disables certain button assignments as well and will report back if anything else pops up.

    Once again, thank you!
    That's great to hear! And yeah, let us know if anything comes up.

  2. #32
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Do you mean Armoury doesn't load or the mouse doesn't work when in wired mode?
    Tried shutting down the PC or changing USB ports and cables?
    Armoury loads normally and after opening application window it stays faded with blinking horizontal dots trying to load current profile settings. And thats all, it stays infinitely at this state.

    I tried restart PC and changing the USB ports (front and rear) but it not helped. However, the mouse normally operates in a wired mode with settings and profiles that i set in wireless mode via Armoury. The problem is with the application only. Today, then i returns to home after work i'll try to revert to 1 or 2 older versions of Armoury and try to find working version.

  3. #33
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Today i tested an earlier versions of Armoury and found that all versions 2.xx doesn't works in wired mode if dock station is plugged in simultaneously with wired connection. As soon as I unplug the dock station cable Armoury 2.xx starts to work in wired mode and normally loads/saves profile.
    Version 1.02.26 of Armoury software works without any problems without having to disconnect the dock station cable when mouse in wired mode.

    It looks like there are already several problems of the new version and it's time to solve them:
    1. It randomly brokes the profiles (solves by installing old version 1.xx and save correct settings to profile)
    2. Doesn't works in wired mode with dock station is plugged in.

    And another problem, i do not know for that it applies - Armoury or firmware. During last 4 days after i bought this mouse I twice ran into a problem when the mouse does not wake up from sleep mode. It looks like this - when I turn on the PC the led on dock station is blinking once with orange and green colors and immediately turns off (usually this is normal behavior of dock station and in normal situation it lights up a green led when i starts to move mouse) and this is all, mouse don't starts to work when i start to move it. To resolve this problem i have to unplug and plug in again the dock station. And after this mouse start to work.
    Last edited by Syberon; 05-11-2018 at 02:38 AM.

  4. #34
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by Syberon View Post
    Today i tested an earlier versions of Armoury and found that all versions 2.xx doesn't works in wired mode if dock station is plugged in simultaneously with wired connection. As soon as I unplug the dock station cable Armoury 2.xx starts to work in wired mode and normally loads/saves profile.
    Version 1.02.26 of Armoury software works without any problems without having to disconnect the dock station cable when mouse in wired mode.

    It looks like there are already several problems of the new version and it's time to solve them:
    1. It randomly brokes the profiles (solves by installing old version 1.xx and save correct settings to profile)
    2. Doesn't works in wired mode with dock station is plugged in.

    And another problem, i do not know for that it applies - Armoury or firmware. During last 4 days after i bought this mouse I twice ran into a problem when the mouse does not wake up from sleep mode. It looks like this - when I turn on the PC the led on dock station is blinking once with orange and green colors and immediately turns off (usually this is normal behavior of dock station and in normal situation it lights up a green led when i starts to move mouse) and this is all, mouse don't starts to work when i start to move it. To resolve this problem i have to unplug and plug in again the dock station. And after this mouse start to work.
    Can you test different USB ports again? (Avoid USB hubs)
    I am currently using the Spatha in wired mode with the dock connected as well, no issues here.

    I did have an issue with one particular profile also, and we are now looking to resolve this issue.
    Thanks for letting us know!

  5. #35
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Can you test different USB ports again? (Avoid USB hubs)
    I already tried 3 different USB ports on rear plate of MB (USB 2.0 and USB 3.0) and there is no difference - always Armoury didn't work if dock station and mouse wire plugged in simultaneously.

    First time then i got mouse from store i connected it to rear USB 2.0 port. In next morning it didn't wake up from sleep mode and i have to replug the dock station to get it to work again. After this i reconnect the dock to another rear USB 3.0 port. It works for one day and today at morning I ran into this problem again - mouse don't want to work.

  6. #36
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I've noticed the issue again where it will seem like profiles are overwritten or all the keybinds are set to disabled.

    Click image for larger version. 

Name:	ROG Armoury_2018-05-11_01-03-44.png 
Views:	1 
Size:	602.1 KB 
ID:	73787

  7. #37
    Administrator Array MasterC@ASUS's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    1,492

    Quote Originally Posted by AeroChief View Post
    I've noticed the issue again where it will seem like profiles are overwritten or all the keybinds are set to disabled.

    Click image for larger version. 

Name:	ROG Armoury_2018-05-11_01-03-44.png 
Views:	1 
Size:	602.1 KB 
ID:	73787
    Is it only with profile 5 again?
    Do changes take effect?
    Do you think it is possible the issue was caused by keypresses when Armoury is loading? Are you on 2.05.01? (Supposed to be fixed in this version)

  8. #38
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Is it only with profile 5 again?
    Do changes take effect?
    Do you think it is possible the issue was caused by keypresses when Armoury is loading? Are you on 2.05.01? (Supposed to be fixed in this version)
    This is on 2.05.01. And so far it only looks like it is happening to profile 5. At first I would notice after some time went buy those buttons would stop working then check armoury to notice that they had been set to "Disable". I can't recall at the moment but I believe that I had armoury running in the background but minimized to the task tray.

  9. #39
    ROG Enthusiast Array 28BeersLater PC Specs
    28BeersLater PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processori7-5930K
    Graphics Card #1ROG Strix Vega 64
    Sound CardBose External USB
    MonitorLG IPS235 x3
    Storage #1Kingston HyperX Predator 480GB
    Storage #2Corsair Neutron XT Series 960GB
    CPU CoolerEK RVE Monoblock
    CaseCorsair 900D
    Power SupplyCorsair AX1200
    Keyboard Logitech K800
    Mouse ROG Spatha
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterROG Rapture GT-AC5300

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    62

    I've quoted my previous post for the last build, as the issues I have experienced are identical in every detail.

    Back to v10226 *sigh*


    Quote Originally Posted by 28BeersLater View Post
    I'm afraid the Spatha Firmware issues still seems to persist.

    Windows 10 x64 (16299.309)
    Rampage V Extreme Mobo (3801 Bios)

    Install process:
    Uninstall previous Armoury, plug mouse into cable.
    Install new version (always "right click run as Admin, even though I am admin, and UAC is off)
    Software appears to load and doesn't insta crash, however the Mouse Sync on load up doesn't ever seem to complete. The Mouse Firmware also appears to be Stuck on 0.00 again as reported previously.

    - Attachment 72860

    I have tried a couple of times, no joy, I'll be reverting back to the last known good version (v10226)
    Rampage V Extreme | Intel 5930K | 32GB Corsair Dominator 2666 | EVGA GTX 980 SC x3
    Kingston HyperX Predator 480GB | Corsair Neutron XT 960GB | Corsair AX1200
    Corsair 900D | EK RVE Monoblock | EK 980 GTX Blocks & Back Plates

  10. #40
    ROG Enthusiast Array Syberon PC Specs
    Syberon PC Specs
    Laptop (Model)Acer Aspire 7520G
    MotherboardASUS ROG STRIX Z270H GAMING
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)2 x Corsiar Vengeance LPX 3000 ver5.20 + ver.5.30 (CMK16GX4M2B3000C15)
    Graphics Card #1Gigabyte GTX1080 Turbo OC 8G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAOC G2460PQU
    Storage #1Samsung 960PRO 512Gb
    Storage #2WD6401AALS 640Gb
    CPU CoolerCustom water
    CaseThermaltake Core X71 TG
    Power SupplyCorsair RM750x
    Keyboard Logitech Wireless Illumitated K800
    Mouse ASUS ROG Spatha + Logitech Preformace MX
    Headset Sennheiser CX 300-II Precision
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Cosmic
    Headset/Speakers Vigoole C5333 5.1
    OS Windows 10 Pro 1803
    Network RouterASUS RT-AC66U
    Syberon's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by 28BeersLater View Post
    I've quoted my previous post for the last build, as the issues I have experienced are identical in every detail.

    Back to v10226 *sigh*
    You a right. Your issue are identical to one of my issues - Armoury can't sync the profiles after startup if mouse in wired mode and dock is plugged in. I reverted to version 1.02.26 too.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •