Results 1 to 8 of 8

Thread: SLI HB bridge

  1. #1
    ROG Guru: Yellow Belt Array MikeAdu PC Specs
    MikeAdu PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme/U3.1/3701 BIOS
    ProcessorIntel i7 5960X @strap 100/4,0/3.5 1,15V both/1.92V input
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3333C16 (two sets,64Gb,8 slots)
    Graphics Card #1Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Graphics Card #3Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Sound CardCreative Sound Blaster ZxR
    MonitorSamsung T260HD
    CPU CoolerEK Supremacy EVO waterblock,1x360mm + 2x240mm + 2x120mm radiators
    CaseCorsair T760 White
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Logitech G19S
    Mouse Logitech G700S
    Headset Logitech G35
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System
    OS Windows 10 64bit/Windows 8.1 64bit/Windows 7 64bit

    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    13
    Posts
    245

    SLI HB bridge

    Hi friends!
    Today I was trying to install ASUS HB SLI bridge(4 slot).I put it and started my PC.In windows and other programs everything is working,in nVidia control panel SLI is ON.
    But after starting some game in full window I have picture flickering.In windowed mode everything is fine,in full screen flickers all games.I reinstalled video drivers-no luck.So I took this bridge out and put the one which was with motherboard (ribbon cable).
    I am planning to return it back to store because I have no idea what to do.
    Any help please!

  2. #2
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    127
    Posts
    1,894

    To confirm, there is no flickering with the original ribbon cable?

  3. #3
    ROG Guru: Yellow Belt Array MikeAdu PC Specs
    MikeAdu PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme/U3.1/3701 BIOS
    ProcessorIntel i7 5960X @strap 100/4,0/3.5 1,15V both/1.92V input
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3333C16 (two sets,64Gb,8 slots)
    Graphics Card #1Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Graphics Card #3Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Sound CardCreative Sound Blaster ZxR
    MonitorSamsung T260HD
    CPU CoolerEK Supremacy EVO waterblock,1x360mm + 2x240mm + 2x120mm radiators
    CaseCorsair T760 White
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Logitech G19S
    Mouse Logitech G700S
    Headset Logitech G35
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System
    OS Windows 10 64bit/Windows 8.1 64bit/Windows 7 64bit

    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    13
    Posts
    245

    Yes,with original ribbon cable everything is fine.Now I use ribbon bridge.

  4. #4
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    127
    Posts
    1,894

    Return the bridge to the place of purchase for a replacement, sounds as though it's faulty/damaged.

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array MikeAdu PC Specs
    MikeAdu PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme/U3.1/3701 BIOS
    ProcessorIntel i7 5960X @strap 100/4,0/3.5 1,15V both/1.92V input
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3333C16 (two sets,64Gb,8 slots)
    Graphics Card #1Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Graphics Card #3Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Sound CardCreative Sound Blaster ZxR
    MonitorSamsung T260HD
    CPU CoolerEK Supremacy EVO waterblock,1x360mm + 2x240mm + 2x120mm radiators
    CaseCorsair T760 White
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Logitech G19S
    Mouse Logitech G700S
    Headset Logitech G35
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System
    OS Windows 10 64bit/Windows 8.1 64bit/Windows 7 64bit

    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    13
    Posts
    245

    I have two cards,the bridge version is 4 slot(there is a 3 slot version).
    Okay,will try to replace.But what if the issue will be the same?

  6. #6
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    127
    Posts
    1,894

    The 4 slot should work fine, cross that bridge (pun intended) if you come to it.

  7. #7
    ROG Guru: Yellow Belt Array MikeAdu PC Specs
    MikeAdu PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme/U3.1/3701 BIOS
    ProcessorIntel i7 5960X @strap 100/4,0/3.5 1,15V both/1.92V input
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3333C16 (two sets,64Gb,8 slots)
    Graphics Card #1Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Graphics Card #3Asus GTX 1080 Ti Turbo
    Sound CardCreative Sound Blaster ZxR
    MonitorSamsung T260HD
    CPU CoolerEK Supremacy EVO waterblock,1x360mm + 2x240mm + 2x120mm radiators
    CaseCorsair T760 White
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Logitech G19S
    Mouse Logitech G700S
    Headset Logitech G35
    Headset/Speakers Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System
    OS Windows 10 64bit/Windows 8.1 64bit/Windows 7 64bit

    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    13
    Posts
    245

    Hi.
    Got another new one.Everything is working now.[emoji106]

  8. #8
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    127
    Posts
    1,894

    Quote Originally Posted by MikeAdu View Post
    Hi.
    Got another new one.Everything is working now.[emoji106]
    Glad to hear it, although had no doubts.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •