Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array Tavsalli PC Specs
    Tavsalli PC Specs
    Laptop (Model)Asus N61JV
    MotherboardAsus Crosshair Hero VII
    ProcessorAmd Ryzen 2600x
    Memory (part number)Corsair 32 gb Lpx 3000 mhz
    Graphics Card #1Asus Gtx 1070 Strix
    Sound CardCreative Souund Blaster Zx
    MonitorSamsung S27B750
    Storage #1Samsung 850 Evo
    Storage #2Western Digital 4 tb Blue
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair 900d
    Power SupplyCorsair Rm1000x
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Razer Ouroboros
    Headset Sennheiser Rs 220
    Mouse Pad Razer Goliathus
    Headset/Speakers Creative t6300
    OS Windows 10
    Network RouterLinksys ea6400
    Accessory #1 Linksys Wumc710
    Accessory #2 Asus Bluray

    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Crosshair Hero VII Mouse Stutter Problem

    Hİ, I bought the 2600x and Crosshair VII Hero motherboard. My mouse frequently stutters which makes it harder to perform everyday tasks. What could be the source of the problem? The problem started when the motherboard changed.

    Some solutions I applied

    -I reinstalled Windows. 3-4 times
    -I've updated drivers.
    -I installed windows on different disk.
    -I renewed the SSD cable.
    -I've done system stability tests. (aida64, cpu-z, Unigine etc)

  2. #2
    ROG Guru: Blue Belt Array gupsterg PC Specs
    gupsterg PC Specs
    MotherboardAsus Maximus VII Ranger
    Processori5 4690K
    Memory (part number)HyperX Savage 2400MHz 16GB
    Graphics Card #1Sapphire R9 Fury X (1145/545 Custom ROM)
    MonitorAsus MG279Q
    Storage #1Samsung 840 Evo 250GB
    Storage #2HGST 2TB
    CPU CoolerThermalRight Archon SB-E X2
    CaseSilverstone Temjin 06
    Power SupplyCooler Master V850
    Headset/Speakers HyperX Cloud
    OS Win 7 Pro x64 / Win 10 Pro x64
    gupsterg's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    102
    Posts
    982

    Hmm, curious situation. Which UEFI version are you using? what mouse?
    Intel Defector AMD Rebel

    TR 1950X - Custom WC - Asus Zenith Extreme Alpha - G.Skill Trident Z 3400MHz C14 QC - RX VEGA 64
    R5 3600 - Custom WC - Asus Crosshair VII Hero Wifi - G.Skill Ripjaws V 3800MHz C16 - Sapphire HD 5850 Toxic

    24/7 OC: i5 4690K @ 4.9GHz CPU@1.255v 4.4GHz Cache@1.10v - Archon SB-E X2 - Asus Maximus VII Ranger
    Sapphire Fury X (1145/545 ~17.7K GS 3DM FS)

  3. #3
    ROG Member Array Tavsalli PC Specs
    Tavsalli PC Specs
    Laptop (Model)Asus N61JV
    MotherboardAsus Crosshair Hero VII
    ProcessorAmd Ryzen 2600x
    Memory (part number)Corsair 32 gb Lpx 3000 mhz
    Graphics Card #1Asus Gtx 1070 Strix
    Sound CardCreative Souund Blaster Zx
    MonitorSamsung S27B750
    Storage #1Samsung 850 Evo
    Storage #2Western Digital 4 tb Blue
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair 900d
    Power SupplyCorsair Rm1000x
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Razer Ouroboros
    Headset Sennheiser Rs 220
    Mouse Pad Razer Goliathus
    Headset/Speakers Creative t6300
    OS Windows 10
    Network RouterLinksys ea6400
    Accessory #1 Linksys Wumc710
    Accessory #2 Asus Bluray

    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by gupsterg View Post
    Hmm, curious situation. Which UEFI version are you using? what mouse?

    Uefi version 1002, Windows Version 1809, Mouse Razer ourborous

  4. #4
    ROG Guru: Blue Belt Array gupsterg PC Specs
    gupsterg PC Specs
    MotherboardAsus Maximus VII Ranger
    Processori5 4690K
    Memory (part number)HyperX Savage 2400MHz 16GB
    Graphics Card #1Sapphire R9 Fury X (1145/545 Custom ROM)
    MonitorAsus MG279Q
    Storage #1Samsung 840 Evo 250GB
    Storage #2HGST 2TB
    CPU CoolerThermalRight Archon SB-E X2
    CaseSilverstone Temjin 06
    Power SupplyCooler Master V850
    Headset/Speakers HyperX Cloud
    OS Win 7 Pro x64 / Win 10 Pro x64
    gupsterg's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    102
    Posts
    982

    I have read in the past on another forum members have this issue with these mice.

    Some have used wireless and it does not occur then. Some when in OS remove receiver/cable for mouse and plug back in and it resolves issue. Have you tried mouse firmware reflash? > link <
    Intel Defector AMD Rebel

    TR 1950X - Custom WC - Asus Zenith Extreme Alpha - G.Skill Trident Z 3400MHz C14 QC - RX VEGA 64
    R5 3600 - Custom WC - Asus Crosshair VII Hero Wifi - G.Skill Ripjaws V 3800MHz C16 - Sapphire HD 5850 Toxic

    24/7 OC: i5 4690K @ 4.9GHz CPU@1.255v 4.4GHz Cache@1.10v - Archon SB-E X2 - Asus Maximus VII Ranger
    Sapphire Fury X (1145/545 ~17.7K GS 3DM FS)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •