Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 58
  1. #21
    ROG Member Array michaelemcken PC Specs
    michaelemcken PC Specs
    MotherboardCrosshair Vii Hero WiFi
    ProcessorRyzen 2700X

    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    23

    This is so weird, I kinda fear that they replace my board with a new one, and it will have the same error...... I talked with ASUS support, they suspected it to be a faulty NIC (Network Interface Controller), but the fact that you have had 3 boards, both with and without WiFI, this seems to me, that the production of this board might not be going very well.

    Right now I beat myself up, over jumping ship from MSI. Never had this kind of trouble with them, only the normal memory problems, which eventually gets solved via BIOS update, and very quickly.
    *

  2. #22
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    10

    yea this is my 2nd board and still have this problem. Now I wish I didn't cancel my order of the Asrock Taichi Ultimate. Its really frustrating to keep shutting down and powering on till it works.

  3. #23
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    13
    Posts
    1,491

    it seam that not only the wifi model, also the non one. I will stop the purchase of the board. since I was planning to make a stream machine full amd with vega 64.

    I will continue reading before getting one.

  4. #24
    ROG Enthusiast Array schweigert PC Specs
    schweigert PC Specs
    MotherboardAsus Crosshair Hero VII Wifi
    ProcessorAMD Ryzen 2 1700x
    Graphics Card #1AMD RX 480
    schweigert's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    15
    Posts
    31

    I am getting it less and less of the missing network adapters i've noticed - which is really interesting.

    I dont know if its because i've changed my habbits or what not - but I am seeing other weird quirks pop up.

    i've experienced such things as loosing a fan speed sensor / temp diodes in the negative/ keyboard not work

  5. #25
    ROG Member Array QuadJunky PC Specs
    QuadJunky PC Specs
    MotherboardCrosshair 7 Hero Wifi
    ProcessorRyzen 2700x
    Memory (part number)F4-3600C16Q-16GTZR x2
    Graphics Card #11080 Ti
    CaseEnthoo Evolv TG
    Power SupplyAx860i

    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Replace your PSU

    Replace your PSU guys.... I had the exact same issue , I would lose all onboard networking on any given reboot over clocked, stock didn't matter. Was having random shuts as well which required pull power from the psu before it would restart.

    My ax860i was 6 months old picked up a tx850 so I was not down while waiting on the rma.... 3 weeks so far zero issues with the tx850 ... We will see how things go once I get my ax860i back.

    Check your PSUs

  6. #26
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    10

    wait..............does everyone with this problem have an ax860i? I have an Corsair AX860i aswell

  7. #27
    ROG Enthusiast Array schweigert PC Specs
    schweigert PC Specs
    MotherboardAsus Crosshair Hero VII Wifi
    ProcessorAMD Ryzen 2 1700x
    Graphics Card #1AMD RX 480
    schweigert's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    15
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by WilVidz View Post
    wait..............does everyone with this problem have an ax860i? I have an Corsair AX860i aswell
    no. I have an antec 1000 watt psu

  8. #28
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    10

    i have an AX1200i I will try from my other PC. see if that fixes it.

  9. #29
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by schweigert View Post
    no. I have an antec 1000 watt psu
    ok that rules that one out. haha

  10. #30
    ROG Member Array michaelemcken PC Specs
    michaelemcken PC Specs
    MotherboardCrosshair Vii Hero WiFi
    ProcessorRyzen 2700X

    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    23

    So today i picked up my replacement Motherboard. I will keep you updated, whether this keep happening.
    Last edited by michaelemcken; 06-02-2018 at 06:16 AM.

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •