Results 1 to 5 of 5

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array DeReMaR PC Specs
    DeReMaR PC Specs
    Laptop (Model)DeReMaR-PC
    MotherboardAsus Crosshair VI Hero
    ProcessorAMD Ryzen 5 1600x@4.1Ghz
    Memory (part number)Kingston HyperX DDR4@2400
    Graphics Card #1Asus RX 480 8Gb Strix OC
    Sound CardSteinberg UR22
    MonitorEIZO 2336@60Hz
    Storage #1Adata SU800 128Gb SSD
    Storage #2HDD Seagate 2TB
    CPU CoolerZalman CNPS10X Optima
    CaseZalman Z1
    Power SupplyZalman LEII 500w
    Keyboard A4Tech Bloody B120
    Mouse A4Tech Bloody V8
    Mouse Pad HyperX Pro Gaming Mosue Pad
    OS Windows 10 Pro For Workstation

    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Angry AI Suite III weird Digi+Vrm bug

    Hi there, I have a weird bug with AI Suite utility. When i make some changes in Digi+Vrm sections it changes on unexpected things (video beelow, sry for russian). But in bios everything is ok, set up for extreme -> it stays on extreme, optimized -> optimized. But Ai suite overwrites it. I'm using this utility only for Fan Xpert, really cool thing. So, due to the problem, if i want so set "active freq.mode" - it can set it to offset automatically. To my mind prog lives it's own life. Smb from forum had that issue, but he got an advice to unistall prog, but i don't wanna do this, cuz' i'm really want to use it. Help me please, how to set it up for stable one


    https://vk.com/video161457617_456239174


    My specs: Asus Crosshair VI Hero (6101) CPU: Ryzen 1600x@4.1Ghz Gpu: Rx 480 8gb@1290 Ref RAM: HyperX Fury ddr4@2933
    Last edited by DeReMaR; 05-31-2018 at 10:45 AM. Reason: bios ver incorrect

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •