Results 1 to 2 of 2

Thread: 5ghz band issue

  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    5ghz band issue

    Anyone have an issue where they have there one of their 5ghz bands becomes super slow.. For example my 5ghz-1 randomly will drop to super slow speeds even though my 5gh-2 and 2.4ghz channels seem to be operating at normal speeds. A reboot fixes it but I was curious if anyone else had this issue and if there's a permanent fix
    Last edited by Rinzler081; 05-30-2018 at 02:56 AM.

  2. #2
    ROG Enthusiast Array bogdi1988 PC Specs
    bogdi1988 PC Specs
    Laptop (Model)2019 Macbook Pro 15.6 / Pixelbook
    MotherboardAsus Zenith Extreme II
    ProcessorAMD Threadripper 3970x
    Memory (part number)F4-3600C18D-32GTZN x2
    Graphics Card #1AMD Radeon VII + EKWB waterblock
    MonitorSamsung 49" CHG90
    Storage #12x MyDigitalSSD BPX Pro 500GB RAID 0
    Storage #24x Sabrent Rocket 4.0 1TB RAID 0
    CPU CoolerWatercool Heatkiller IV
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Ergodox EZ Glow
    Mouse Corsair Ironclaw
    Headset Sennheiser Momentum 3
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Extended
    Headset/Speakers Samsung HW-K460
    OS Windows 10 Pro for Workstation
    Network RouterASUS GT-AX11000

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    11
    Posts
    44

    Same issues here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •