Page 124 of 176 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 ... LastLast
Results 1,231 to 1,240 of 1754
  1. #1231
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by Coros View Post
    Hmm this is wierd...i just noticed that the bios is not see my nvme ssd but my windows is on it and i see it in the boot list.The bios shows that the two nvme slots are empty.If anybody have an idea what is goning on pls write it.
    Check in Boot order list, you should see it there at least.

  2. #1232
    New ROGer Array Coros PC Specs
    Coros PC Specs
    MotherboardAsus Rog Strix x470 F-Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 5 3600
    Memory (part number)Patriot 2x8Gb CL16 3400Mhz kit (H5AN8G8NCJR-TFC)
    Graphics Card #1Msi RTX 2070 Armor 8Gb
    Sound CardCreative SoundBlaster Titanium Fatal1ty Pro
    MonitorAOC G2590PX
    Storage #1ADATA SX8200PNP 250Gb
    Storage #2ADATA SU650 240Gb
    CPU CoolerEKWB Custom built water cooling
    CaseFractal Design Define S
    Power SupplyCooler Master Silent Pro 700w
    Keyboard Razer Black Widow 2013
    Mouse SteelSeries Rival 310
    Headset HyperX Cloud v1.0
    Mouse Pad SteelSeries Qck Heavy
    OS Windows 10 Pro
    Coros's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by Mercenarie View Post
    Check in Boot order list, you should see it there at least.
    It's there so no problem at all and the nvme is my OS ssd.The wierd is that the mobo is not listing it in the m1 slot.

  3. #1233
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    27

    My 3700X seems to max out at 120W Package Power regardless of what is configured regarding PBO. Is that some hardcoded limit on our board? I've seen 3700X's going beyond 160W when no limit is set.

    Click image for larger version. 

Name:	RM.jpg 
Views:	0 
Size:	566.6 KB 
ID:	81212

  4. #1234
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    11
    Posts
    47

    Quote Originally Posted by Xploder270 View Post
    My 3700X seems to max out at 120W Package Power regardless of what is configured regarding PBO. Is that some hardcoded limit on our board? I've seen 3700X's going beyond 160W when no limit is set.

    Click image for larger version. 

Name:	RM.jpg 
Views:	0 
Size:	566.6 KB 
ID:	81212
    Make sure you are using the new drivers and the new Ryzen master that was updated on Monday.

    https://community.amd.com/community/...-and-destiny-2

  5. #1235
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    27

    I'm using both the latest chipset driver and Ryzen Master.

  6. #1236
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    11
    Posts
    47

    On Reddit some folks have found that setting ram to a higher CL rating and lower MHZ drastically drops Wattage without hindering performance. From doing 3600 CL16 to just 3566 CL15 or 16 dropped usage by 20 W

    Hit up the /r/amd for the posts.

  7. #1237
    New ROGer Array andrewtjb12 PC Specs
    andrewtjb12 PC Specs
    MotherboardAsus Strix x470-f
    ProcessorRyzen 5 3600x
    Memory (part number)CMK16GX4M2A2400C16R
    Graphics Card #1RX 5700 XT
    MonitorLG 25UM58-P
    Storage #1Corsair Force MP510 NVMe
    Storage #2Seagate Barracuda 2tb
    CPU CoolerWraith Cooler
    CaseFractal Design Define R5
    Power SupplyCorsair RM550x
    OS Windows 10 Pro
    andrewtjb12's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Theres a new bios update out finally.

    Seems to fix the issues I was having with 3600x and the rx 5700xt

  8. #1238
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by andrewtjb12 View Post
    Theres a new bios update out finally.

    Seems to fix the issues I was having with 3600x and the rx 5700xt

    It's 1.0.0.3AB not 1.0.0.3ABB, right? AMD and their software version management ... If so still no fix for WHEA, Destiny 2 or sleep issues. Seems a bit odd to release 1.0.0.3AB at this time when ABB is released, but maybe it's been in testing for a while.
    Last edited by fragande; 07-31-2019 at 07:01 PM.

  9. #1239
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    27


  10. #1240
    New ROGer Array andrewtjb12 PC Specs
    andrewtjb12 PC Specs
    MotherboardAsus Strix x470-f
    ProcessorRyzen 5 3600x
    Memory (part number)CMK16GX4M2A2400C16R
    Graphics Card #1RX 5700 XT
    MonitorLG 25UM58-P
    Storage #1Corsair Force MP510 NVMe
    Storage #2Seagate Barracuda 2tb
    CPU CoolerWraith Cooler
    CaseFractal Design Define R5
    Power SupplyCorsair RM550x
    OS Windows 10 Pro
    andrewtjb12's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by fragande View Post
    It's 1.0.0.3AB not 1.0.0.3ABB, right? AMD and their software version management ... If so still no fix for WHEA, Destiny 2 or sleep issues. Seems a bit odd to release 1.0.0.3AB at this time when ABB is released, but maybe it's been in testing for a while.
    Yeah its AB which does seem a bit strange. I'm just glad to have a working bios finally cause my computer was pretty much unusable on the previous bios.

    I only tested out this new bios briefly and seemed stable for me but I only run a few benchmarks.

Page 124 of 176 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •