Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    not starting to power on

    Hi All,

    I have a ASUS ROG MAXIMUS X HERO (LGA 1151, Intel Z370, ATX) with an Intel i3 ( 4.0Ghz) series 8 , 2x 16 G memory.
    all works really well until, i add ASUS GeForce GTX 1070 Ti ROG STRIX A8G-Gaming.
    with a Corsair RM750x

    then nothing happens.
    I see a while light come on, on the Graphic card. But nothing lease happens.

    if i remove the Graphic card the PC boots 100%

    I have tried the card in both slots.

    Help, anyone have an idea what i need to do?

    thanks

    tim

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array SherardG PC Specs
    SherardG PC Specs
    Laptop (Model)ASUS ROG G752 & ASUS ROG G55VW
    MotherboardASUS ROG Maximus X Hero
    ProcessorIntel® Core™ i7-8700K
    Memory (part number)32 GB [G.Skill TZRGB] F4-3200C32Q-8GTZR x 4
    Graphics Card #1ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    MonitorASUS ROG PG248Q
    Storage #1Samsung 960 PRO MZ-V6P512 (512 GB)
    Storage #2WD2003FZEX
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT Noctis 450 ROG
    Power SupplySeasonic PRIME 80+ Ti 750 SSR-750TD
    Keyboard Logitech G413 Carbon
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
    Headset Razer Kraken Pro V2 Black
    Mouse Pad Logitech G440
    OS Windows 10 10.0.16299
    Network RouterASUS RT-AC88U
    SherardG's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    101

    Hi,

    Is your card powered correctly, and have you moved your DP connector from the motherboard's IGFX to the card's ports?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •