Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Lighting_Control_1.06.17 - bug

    Hello,

    I discovered one bug about this SW. It is about "Shut down" settings. After restart is set to default (maybe to same as in tab "synchronized" settings)

    UC:
    1) in Aura SW click on TAB "Shut down"
    2) set option "off"
    3) turn off PC - everything is OK - MB leds are off (for now)
    4) turn on PC and without touching into Aura SW turn PC off again
    5) MB leds are ON - NOK -> bug

    every time if I wanted leds OFF on MB when PC is turned off, then I had to go into to aura settings and set again "ÖFF" in shutdown menu (And i mean every time before PC was turned off). It is very annoying.

    Configuration
    MB: ROG STRIX B350-F GAMING
    CPU: AMD Ryzen 5 1600
    VGA: ROG STRIX GTX 1070
    RAM: Corsair Vengeance RGB LED 16GB (2x8GB)
    OS: Win 10 home - 64bit

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    thanks.. ill try it

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    You sir are extremely knowledgeable. By any chance do you have any ideas in regards to the two posts that I started? Thank you.

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Hi,

    This is not a bug, it is just that what is configured on AURA (Windows) is must also configured on the BIOS UEFI.

    You just have to configure it on the BIOS EUFI :

    BIOS UEFI > Advanced Mode > Advanced tab > Onboard Devices Configuration :


    RGB LED Lighting : On
    In Sleep, Hibernate & Soft Off States : Off

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •