Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 61
  1. #31
    ROG Guru: Orange Belt Array Dicehunter PC Specs
    Dicehunter PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair Hero VIII X570
    ProcessorAMD Ryzen 3950X PBO
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Black- 32GB - 3600MHz *4x8GB*
    Graphics Card #1XFX 5700XT Thicc III Ultra 8GB @ 2050/1750
    Graphics Card #3Corsair Commander Pro
    Graphics Card #4Corsair RGB Fan LED Hub x 2
    Sound CardFiio K5 Pro
    MonitorAsus ROG XG35VQ Ultrawide 100Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB + WD Heatsink
    Storage #2Western Digital Caviar Black 6TB + 6TB
    CPU CoolerCorsair A500 + 2 x Corsair HDRGB 120mm Fans
    CaseCorsair 680 X - Black + 8 x Corsair HDRGB 120/140mm Fans
    Power SupplyCorsair RMi 1000w + Black Cablemod Kit
    Keyboard Asus ROG "Claymore 100%" RGB Cherry MX Blue + Black PBT Double Shot Keycaps
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Beyerdynamic DT770+DT990 Pro 250 Ohm
    Mouse Pad Asus ROG Scabbard
    OS Windows 10 - Professional 64 Bit Edition
    Accessory #1 Audio Technica AT2020XLR + Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen
    Accessory #2 Corsair ST100 x 2
    Accessory #3 Asus ROG Spotlight
    Dicehunter's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    20
    Posts
    372

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    What sensitivity have you set for the 2 different DPI levels? Does the DPI light toggle on and off as you press the button? The stats function only records the left and right mouse clicks, no other buttons.
    Oddly it has remedied itself, All working now
    Last edited by Dicehunter; 07-10-2018 at 08:58 AM.





  2. #32
    ROG Member Array horen PC Specs
    horen PC Specs
    MotherboardASUS ROG STRIX X299 E
    ProcessorIntel i9-7980X
    Graphics Card #1NVIDIA GTX-1080
    MonitorASUS ProArt 329Q
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Spatha

    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Admin mode

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Under what circumstances does running in administrator mode cause an issue? Outlook?
    The question is, why It is launching everything in administrator mode and not what problem it causes.

  3. #33
    ROG Member Array horen PC Specs
    horen PC Specs
    MotherboardASUS ROG STRIX X299 E
    ProcessorIntel i9-7980X
    Graphics Card #1NVIDIA GTX-1080
    MonitorASUS ProArt 329Q
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Spatha

    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Admin mode

    Quote Originally Posted by Dicehunter View Post
    Oddly it has remedied itself, All working now
    Sorry, what does it mean it is working now ? It is still launching everything in admin mode.

  4. #34
    ROG Guru: Orange Belt Array Dicehunter PC Specs
    Dicehunter PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair Hero VIII X570
    ProcessorAMD Ryzen 3950X PBO
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Black- 32GB - 3600MHz *4x8GB*
    Graphics Card #1XFX 5700XT Thicc III Ultra 8GB @ 2050/1750
    Graphics Card #3Corsair Commander Pro
    Graphics Card #4Corsair RGB Fan LED Hub x 2
    Sound CardFiio K5 Pro
    MonitorAsus ROG XG35VQ Ultrawide 100Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB + WD Heatsink
    Storage #2Western Digital Caviar Black 6TB + 6TB
    CPU CoolerCorsair A500 + 2 x Corsair HDRGB 120mm Fans
    CaseCorsair 680 X - Black + 8 x Corsair HDRGB 120/140mm Fans
    Power SupplyCorsair RMi 1000w + Black Cablemod Kit
    Keyboard Asus ROG "Claymore 100%" RGB Cherry MX Blue + Black PBT Double Shot Keycaps
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Beyerdynamic DT770+DT990 Pro 250 Ohm
    Mouse Pad Asus ROG Scabbard
    OS Windows 10 - Professional 64 Bit Edition
    Accessory #1 Audio Technica AT2020XLR + Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen
    Accessory #2 Corsair ST100 x 2
    Accessory #3 Asus ROG Spotlight
    Dicehunter's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    20
    Posts
    372

    Quote Originally Posted by horen View Post
    Sorry, what does it mean it is working now ? It is still launching everything in admin mode.
    My problem wasn't anything to do with admin mode, I quoted the wrong response from the Asus dev, My bad.

    On a side note Armoury is the most unstable piece of software I have ever had, Simply switching profiles can make the software spaz out and crash, It needs some serious work.
    Last edited by Dicehunter; 07-10-2018 at 03:24 PM.





  5. #35
    ROG Member Array horen PC Specs
    horen PC Specs
    MotherboardASUS ROG STRIX X299 E
    ProcessorIntel i9-7980X
    Graphics Card #1NVIDIA GTX-1080
    MonitorASUS ProArt 329Q
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Spatha

    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by Dicehunter View Post
    My problem wasn't anything to do with admin mode, I quoted the wrong response from the Asus dev, My bad.

    On a side note Armoury is the most unstable piece of software I have ever had, Simply switching profiles can make the software spaz out and crash, It needs some serious work.
    I definitely agree with you.

  6. #36
    ROG Guru: Orange Belt Array Dicehunter PC Specs
    Dicehunter PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair Hero VIII X570
    ProcessorAMD Ryzen 3950X PBO
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Black- 32GB - 3600MHz *4x8GB*
    Graphics Card #1XFX 5700XT Thicc III Ultra 8GB @ 2050/1750
    Graphics Card #3Corsair Commander Pro
    Graphics Card #4Corsair RGB Fan LED Hub x 2
    Sound CardFiio K5 Pro
    MonitorAsus ROG XG35VQ Ultrawide 100Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB + WD Heatsink
    Storage #2Western Digital Caviar Black 6TB + 6TB
    CPU CoolerCorsair A500 + 2 x Corsair HDRGB 120mm Fans
    CaseCorsair 680 X - Black + 8 x Corsair HDRGB 120/140mm Fans
    Power SupplyCorsair RMi 1000w + Black Cablemod Kit
    Keyboard Asus ROG "Claymore 100%" RGB Cherry MX Blue + Black PBT Double Shot Keycaps
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Beyerdynamic DT770+DT990 Pro 250 Ohm
    Mouse Pad Asus ROG Scabbard
    OS Windows 10 - Professional 64 Bit Edition
    Accessory #1 Audio Technica AT2020XLR + Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen
    Accessory #2 Corsair ST100 x 2
    Accessory #3 Asus ROG Spotlight
    Dicehunter's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    20
    Posts
    372

    Bug report: ROG Armoury crashes when I plug the cable into my Spatha.





  7. #37
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    110
    Posts
    1,642

    Quote Originally Posted by Dicehunter View Post
    Bug report: ROG Armoury crashes when I plug the cable into my Spatha.
    Is the dock still connected?
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...Spatha-threads

  8. #38
    ROG Guru: Orange Belt Array Dicehunter PC Specs
    Dicehunter PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair Hero VIII X570
    ProcessorAMD Ryzen 3950X PBO
    Memory (part number)Corsair Vengeance LPX Black- 32GB - 3600MHz *4x8GB*
    Graphics Card #1XFX 5700XT Thicc III Ultra 8GB @ 2050/1750
    Graphics Card #3Corsair Commander Pro
    Graphics Card #4Corsair RGB Fan LED Hub x 2
    Sound CardFiio K5 Pro
    MonitorAsus ROG XG35VQ Ultrawide 100Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB + WD Heatsink
    Storage #2Western Digital Caviar Black 6TB + 6TB
    CPU CoolerCorsair A500 + 2 x Corsair HDRGB 120mm Fans
    CaseCorsair 680 X - Black + 8 x Corsair HDRGB 120/140mm Fans
    Power SupplyCorsair RMi 1000w + Black Cablemod Kit
    Keyboard Asus ROG "Claymore 100%" RGB Cherry MX Blue + Black PBT Double Shot Keycaps
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Beyerdynamic DT770+DT990 Pro 250 Ohm
    Mouse Pad Asus ROG Scabbard
    OS Windows 10 - Professional 64 Bit Edition
    Accessory #1 Audio Technica AT2020XLR + Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen
    Accessory #2 Corsair ST100 x 2
    Accessory #3 Asus ROG Spotlight
    Dicehunter's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    20
    Posts
    372

    Quote Originally Posted by MasterC@ASUS View Post
    Thanks for the reply, But can the Spathas firmware not be updated to completely cut off the dock when the Spatha gets plugged in ?

    I mean the Spatha works brilliantly if I plug the cable in, I just have to do my settings whilst it's in wireless mode and not open up Armoury while it's wired but still for a £140 mouse bought only a few days ago I wasn't expecting this.
    Last edited by Dicehunter; 07-13-2018 at 09:53 AM.





  9. #39
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    110
    Posts
    1,642

    The Spatha was designed primarily to be wireless, with the option of wired for convenience (e.g. on the go with a laptop). Although I see a potential benefit for some, we did not consider running 2 USB cables concurrently for a wireless mouse to be typical usage at the time.

    More testing will need to be performed to replicate your issue. So far I have connected via both wired and wireless, ROG Armoury auto-detects fine and does not crash.
    Have you tried different USB ports?
    Last edited by MasterC@ROG; 07-17-2018 at 05:35 AM.

  10. #40
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    9

    ROG Sica is not detected in ROG Armoury II
    Previous ROG Armoury can detect ROG Sica well, as well as Windows 10

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •